Έχω αλλάξει 4 μπενελι και καμιά 15 άρια άλλα όπλα όσοι συνεχίζεται να γράφεται ότι όλα τα όπλα είναι βλητικα το ίδιο έχετε έλλειψη εμπειριών και ντουφεκιών δεν μπορώ να το αναλύσω άλλο το έργο κυνηγάω από 12 χρόνων με 12 Άρι και σε θήραμα έχω ρίξει τόσα φυσίγγια που μόνο με σκοπευτή συναγωνίζονται όχι με κυνηγό και έχω κυνηγήσει και παρέα με άνθρωπους που γράφανε το όνομα τους με σκακια στον αέρα που λέει ο λόγος κανείς δεν το υποστηρίζει αυτό που επιμενεται κάποιοι εδώ μέσα με ζωγραφιές και χαρτόνια και αδαής δεν υπάρχει υπάρχει η άποψη ανάλογης εμπειρίας καταλαβεται ότι αν η Ρεμί ή η Μπερέτα ήταν αδράνειας θα ψάχνατε μπενελι με τα κυάλια θα ήταν είδος προς εξαφάνιση σε σύγκριση βλητικα με τις παραπάνω και αφήνω και άλλες έξω που βρίσκονται ψηλότερα.Και όποιος θέλει παράδειγμα έχω γνωρίσει προσωπικά 6 οπλουργους αν τους ρωτήσετε θα ακούσετε ποιοί ψάχνουν τσοκ και τρέχουν για βελτιώσεις.3 μπενελι έχουν ξεχωρίσει οι παλιά με κανη σεντ Ετιέν και όχι όλες η super sport αν έχεις χέρια και η power bowr.Μιλαμε για μεικτό κυνήγι σε όλα τα θηράματα και καιρούς όχι με 50€ το κουτί τα φυσίγγια η με δράμια μόνο και μονοβολο και από το 0 και πάνω.Σε παρακολουθώ καιρό τώρα και δεν σου έχω γράψει ποτέ. Μόνο μια λέξη μπορώ να σου...ΜΠΡΑΒΟ.. Είσαι άξιος για αυτό που κάνεις και συγχαρητήρια για ότι μας παρουσιάζεις ....κάτοχος και γω μια μ2 max 5 και από χτες μιας vinci camo apg αυτή με τα 1290 από καλκατζακο....έχω επίσης στη συλλογή μου, ένα σεντ Ετιέν ρομπιστ222 μια Μπρέντα αλταιρ σπέσιαλ, ένα μπερεττα Σίλβερ πιτζεον, μιας Μπερέτα 391 λάιτ, και ένα Φράνκι ριμπ. Αυτό που έχω να πω όλα αυτά τα όπλα ποτέ δεν μου δημιούργησαν πρόβλημα η σε εμπλοκές η σε κάτι άλλο...μάλλον πιο ευαίσθητο από όλα το ρομπιστ...αγγαπαει τις χαμηλές γομοσεις....όμως το πώς καθετε στο χέρι το μ2 και σήμερα που δοκίμασα το vinci κανένα άλλο ....όσο για τις τουφεκιές, ίσως διάφορα μόνο το ρομπιστ.....όσο για τους αυλούς και τους κώνους λόγος να γίνετε ....πιστεύω ότι οι αδαείς και οι άνθρωποι που θέλουν να δείξουν ότι το δικό τους είναι το καλύτερο κατηγορούν τα benelli ....όταν τα δοκιμάσουν δε θα τα αλλάξουν....