Τα έχω δοκιμάσει όλα ,απλά δεν το έχω πιέσει πολύ, εννοώ πολύ δυνατά γιατί λίγο παραπάνω απ το κανονικό του έχω δωσειΌπλισε τη σφυρα
Τα έχω δοκιμάσει όλα ,απλά δεν το έχω πιέσει πολύ, εννοώ πολύ δυνατά γιατί λίγο παραπάνω απ το κανονικό του έχω δωσειΌπλισε τη σφυρα
Θα κάνω σήμερα άλλη μια προσπάθεια, λίγο πιο δυναμική γιατί το φοβήθηκα εχθέςΘέλει λίγο δύναμη παραπάνω, είναι σφιχτή η εφαρμογή. Κι εμένα με είχε παραξενέψει αρχικά (powerbore) , όμως δε χρειάστηκε χτύπημα πάρα μόνο με την παλάμη του χεριού
Πρέπει να είναι αυτό που λένε τα άλλα παιδιά φίλε, μάλλον θέλει λίγο τσαμπουκά παραπάνω στην εφαρμογήΜήπως η ουρά του κλείστρου δεν έχει φωλιάσει στην πατούρα και εμποδίζει τη σκανδαλοθηκη; Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο
Τώρα είδα το βίντεο άρα κ την βάση του όπλου σου..!!Έχω την εντύπωση πως δεν μπορεί να γίνει αυτό. Δεν χωρά σε αυτο το κενό η σκανδαλοθήκη να μπει πρώτα το μπροστινό μέρος. Δεν είμαι σίγουρος αλλα αυτη την εντύπωση έχω
https://www.benelliusa.com/shotguns/m2-field-shotgunsΒγήκε καινούργια m2?Σαν την νέα montefeltro απλά με κοντή πάπια
Τουλάχιστον είναι πιο φθηνή από την πρώτη όταν πρωτοβγηκε νομίζω.Βεβαια στο Ελλάδισταν μπορεί να πάρει πολύ πάνω
Η παλιά μοντυ είναι από τα πιο όμορφα όπλα της benelli και πολύ εργονομικό. Το new δεν το έχω πιάσει να συγκρίνω.Τουλάχιστον είναι πιο φθηνή από την πρώτη όταν πρωτοβγηκε νομίζω.Βεβαια στο Ελλάδισταν μπορεί να πάρει πολύ πάνω
Πάντως προσωπικά η βάση της προηγούμενης monte-m2 μου αρέσει περισσότερο.
γυρω γυρω ερχεσαι Κωστα.....αμα τχουφτωεις σι βλεπου κανα 1200αρ φτουχωτερο....Η παλιά μοντυ είναι από τα πιο όμορφα όπλα της benelli και πολύ εργονομικό. Το new δεν το έχω πιάσει να συγκρίνω.
Αν δεν έχει κλείστρο αντικλίκ να την βράσω ...Βγήκε καινούργια m2?Σαν την νέα montefeltro απλά με κοντή πάπια
Ποιότητα τουφεκιαςΓιατι σκατε μια ακομα benelli ειναι ποια η διαφορα της? Τα αυτογεμη εχουν σταματησει να εξελισονται εδω και πολλα χρονια
αν εξαιρεσης κατι φρου φρου και αρωματα ολα τα υπολοιπα καθρεφτακια για τους αγριους.
Υφίσταται όμως?Η είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας?Ποιότητα τουφεκιας
Πλάκα κάνω... Ίσως οι καινούριες powerbore κτλπ να έχουν καλύτερη απόδοση.Υφίσταται όμως?Η είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας?
Γενικά λέω μήπως όλα αυτά τα optima,back bore,tribore,power bore κτλ κτλ είναι μέγιστη Μπαρούφα και παίζουν απλά με το μυαλό μας.Πλάκα κάνω... Ίσως οι καινούριες powerbore κτλπ να έχουν καλύτερη απόδοση.
Τα παιδιά που τις κατέχουν θα μας πουν.
Αυτό είναι μιδενισμος εξελίξει υπάρχει αν δεν θελουμε να την δουμε άλλη κουβέντα….αν είναι από έτσι ολλα τα αυτοκηνιτο έχουν 4 ρόδες ποιος ο λόγος να αγοραζουμαι καινούργια μοντέλαΓενικά λέω μήπως όλα αυτά τα optima,back bore,tribore,power bore κτλ κτλ είναι μέγιστη Μπαρούφα και παίζουν απλά με το μυαλό μας.
Γι αυτούς που δεν έχουν πάρει ακόμα είναι.Γιατι σκατε μια ακομα benelli ειναι ποια η διαφορα της? Τα αυτογεμη εχουν σταματησει να εξελισονται εδω και πολλα χρονια
αν εξαιρεσης κατι φρου φρου και αρωματα ολα τα υπολοιπα καθρεφτακια για τους αγριους.
Καμιά σχέση ένα αυτοκίνητο με ένα όπλο σε θέμα εξέλιξης.Αυτό είναι μιδενισμος εξελίξει υπάρχει αν δεν θελουμε να την δουμε άλλη κουβέντα….αν είναι από έτσι ολλα τα αυτοκηνιτο έχουν 4 ρόδες ποιος ο λόγος να αγοραζουμαι καινούργια μοντέλα