Αυτό που είναι κατάλληλο για τα σπειρωματα σου θα πάρεις.Έχω καταλήξει σε αυτό το τσοκ αλλά δε ξέρω πιο να πάρω ενα λέει παλιας γενναίας κρύο και το άλλο κρύο Πλας για τα καινούρια μοντέλα ποιος γνωριζει ας με βοηθήσει
Α
Αυτό που είναι κατάλληλο για τα σπειρωματα σου θα πάρεις
Κοίτα το manual του όπλου. Γράφει το τσοκ παίρνει το τουφέκι σου. Τι όπλο έχεις; Βάλε μια φωτό από τα τσοκ που έχει να δούμε.Αυτό δε γνωρίζω καινούριο είναι το όπλο πιο να πάρω αυτό που λέει για καινούργια μοντέλα??
Όλες οι μπενελι πλην τις πρώτες super sport έχουν crio plus σπειρωμαΑυτό δε γνωρίζω καινούριο είναι το όπλο πιο να πάρω αυτό που λέει για καινούργια μοντέλα??
Δεν έχει διαφορές.Έχει καμία διαφορά με το ασήμι ? Αλλάζει κάτι στην απόδοση
Βάλε μια φωτό με τα τσοκ που έχει το όπλο σουΈχω καταλήξει σε αυτό το τσοκ αλλά δε ξέρω πιο να πάρω ενα λέει παλιας γενναίας κρύο και το άλλο κρύο Πλας για τα καινούρια μοντέλα ποιος γνωριζει ας με βοηθήσει
Δε θα τους έκανε και τίποτα μπενελι είναι αφούΘυμάστε πριν λίγες μέρες που έσπασε η βάση μιας Φράνκι του συνκυνηγου μου? Σήμερα παρέλαβε το νέο του όπλο. Μια κολομπο πήρε. Ήρθε κατευθείαν στο μαγαζί για unboxing. Ωραία ξυλα του έκατσαν. Του έδειξα και πως λύνονται όλα σαν παλιός μπενελακιας. Τρόμαξαν λίγο οι πελάτες. Αλλά τους διαβεβαιωσα οτι δεν θα τους τουφεκισουμε
View attachment 69040
Του ειπες καλα ΤΣΆΓΙΑΘυμάστε πριν λίγες μέρες που έσπασε η βάση μιας Φράνκι του συνκυνηγου μου? Σήμερα παρέλαβε το νέο του όπλο. Μια κολομπο πήρε. Ήρθε κατευθείαν στο μαγαζί για unboxing. Ωραία ξυλα του έκατσαν. Του έδειξα και πως λύνονται όλα σαν παλιός μπενελακιας. Τρόμαξαν λίγο οι πελάτες. Αλλά τους διαβεβαιωσα οτι δεν θα τους τουφεκισουμε
View attachment 69040
Ρε σύ με τόσα τσαγια Εγγλέζος είσαι πως έμπλεξες με μπετετεςΤου ειπες καλα ΤΣΆΓΙΑ
το μάξους θα κάνει πάρτι ΤΣΆΙ ΡΟΔΆΚΙΝΟ
Του ειπες καλα ΤΣΆΓΙΑ
το μάξους θα κάνει πάρτι ΤΣΆΙ ΡΟΔΆΚΙΝΟ
Τη δροσιά του να δεις παλικάρι
Του χρόνου με το καλό στο πρώτο περπατητο που θα πάμε..... έχει να φάει μπουλινγκ φουλ....
Ρε σύ αυτό το κινητό μας παρακολουθεί και μου πετάει διαφήμιση benelli νέο βίντεο πριν 3 ώρες και πατάω να δω παρουσίαση του τρελακια και στο 11.49 ξεκινάει και του κάνει εμπλοκές
Οχι ρε εγω έγραψα καλλιέργεια ΤΣΆΙ και έβαλε αυτό το βίντεοΩραίος ο τρελακιας όμως. Έλα πες την αλήθεια. Έγραψες benelli failure to feed και σου τα βγάζει πριονοκορδελα τωρα
Πόσο την πήρε Σταμάτη ?Θυμάστε πριν λίγες μέρες που έσπασε η βάση μιας Φράνκι του συνκυνηγου μου? Σήμερα παρέλαβε το νέο του όπλο. Μια κολομπο πήρε. Ήρθε κατευθείαν στο μαγαζί για unboxing. Ωραία ξυλα του έκατσαν. Του έδειξα και πως λύνονται όλα σαν παλιός μπενελακιας. Τρόμαξαν λίγο οι πελάτες. Αλλά τους διαβεβαιωσα οτι δεν θα τους τουφεκισουμε
View attachment 69040
Βαστήξ ...Του χρόνου με το καλό στο πρώτο περπατητο που θα πάμε..... έχει να φάει μπουλινγκ φουλ....
Το ίδιο όπλο το έκανε παρουσίαση και ένας Άγγλος και το έβγαλε γαμάτο.Ρε σύ αυτό το κινητό μας παρακολουθεί και μου πετάει διαφήμιση benelli νέο βίντεο πριν 3 ώρες και πατάω να δω παρουσίαση του τρελακια και στο 11.49 ξεκινάει και του κάνει εμπλοκές
ολα τα οπλα ετσι τα δοκιμαζει αυτος ο τρελακιας ,μονο αυτο βγηκε ακουρδιστο.Δεν έκανε εμπλοκή το τουφέκι. Έτσι όπως πάταγε τη σκανδάλη αυτός δεν έκανε reset.