Προτιμο το ibiza οπου νανε θα βγει και σε navara2400€ μείον + 2 πακέτα τσιγάρα
Προτιμο το ibiza οπου νανε θα βγει και σε navara2400€ μείον + 2 πακέτα τσιγάρα
μια be diamond με υπερυψωμενη ριγα και πορτινγκ...
Και πανάκριβη.μια be diamond με υπερυψωμενη ριγα και πορτινγκ...
Καλοτουφεκο.ευχομαι να το ευχαριστηθειςΠαρελήφθη φρέσκο φρέσκο.
View attachment 69353
Ο καφές η το τσοκ?Παρελήφθη φρέσκο φρέσκο.
View attachment 69353
Με δώρο τον καφε παει αυτό ΚώσταΠαρελήφθη φρέσκο φρέσκο.
View attachment 69353
Πιστεύω ότι τα value for money του ομίλου είναι τα franchi affinity και μπενελος Μ1.Και πανάκριβη.
Και τα δύοΟ καφές η το τσοκ?
Να είναι καλοτούφεκο Κωστή και πάντα να καίει!Και τα δύο
Από ποιότητα κατασκευής τα Gemini είναι πολύ καλά.Παρελήφθη φρέσκο φρέσκο.
View attachment 69353
Τώρα νιώθω έτοιμος. Λες να παραγγείλω και κάνα XXF; Είμαι τόσο καλός που πρέπει να βάλω και λίγο τσαλετζ.Από ποιότητα κατασκευής τα Gemini είναι πολύ καλά.
Καμία σχέση με τα φθηνά briley.
Θα τα σουμε τα δισκάκια !!!
Κώστα πόσο το αγόρασες ? Πούλησα τις προάλλες σε μέλος του forum ίδιο με porting αχρησιμοποίητο 35 ευρώ.Στα 36.5 μέτρα με -20
Δε πλήρωσα ακόμα. Έχω τεφτερι στο Βάγγο. Χρωστάω προηγούμενα και είναι να παραλάβω κι ένα αεροβόλο που το έχει για επισκευή. Ψιλοπαζαρευω και κάτι άλλο και θα γίνει λογαριασμός στο κλείσιμο.Κώστα πόσο το αγόρασες ? Πούλησα τις προάλλες σε μέλος του forum ίδιο με porting αχρησιμοποίητο 35 ευρώ.
Καλή ηλεκτροκόλληση!!!Παρελήφθη φρέσκο φρέσκο.
View attachment 69353
Δε πλήρωσα ακόμα. Έχω τεφτερι στο Βάγγο. Χρωστάω προηγούμενα και είναι να παραλάβω κι ένα αεροβόλο που το έχει για επισκευή. Ψιλοπαζαρευω και κάτι άλλο και θα γίνει λογαριασμός στο κλείσιμο.
Με αυτό μια γουλια θα τον κάνεις τον καφέ.Παρελήφθη φρέσκο φρέσκο.
View attachment 69353
με το καλο να το δοκιμασεις κωστα...παντως το ιδιο σε Impr Mod Gemini σπερνει τρομο με την diamond...πανω απο 35 μετρα σε βγαζει ασπροπροσωπο..δεν βουτας και αυτο απο τον Βαγγο;Παρελήφθη φρέσκο φρέσκο.
View attachment 69353