Και στην benelli αλλάζει η φορά της ασφάλειας ... για όποιον ενδιαφέρεται ..
Βασιλη ένα τέτοιο ζουμπαδακι όσο ποιο λεπτό γίνεται που θα βρούμε? Σαν αυτό στο βίντεο
Και στην benelli αλλάζει η φορά της ασφάλειας ... για όποιον ενδιαφέρεται ..
Σε μαγαζιά με εργαλεία ...Βασιλη ένα τέτοιο ζουμπαδακι όσο ποιο λεπτό γίνεται που θα βρούμε? Σαν αυτό στο βίντεο
Καλύτερα μεμονωμένο.Σε μαγαζιά με εργαλεία ...
ή ψάξε "ζουμπάδες σετ"
πχ
https://www.e-panagrotiki.gr/mixani...ht42k0601-set-zoympades-6-temaxia-p_6239.html
Η benelli έχει και αριστερά όπλα,όχι σαν μερικούς που σού πουλάνε φλατζες αλλαγής κλίσης και αλλαγή ασφάλειας αλλά κλείστρο μόνο από δεξιά.Και στην benelli αλλάζει η φορά της ασφάλειας ... για όποιον ενδιαφέρεται ..
Μίλησε ο left handΗ benelli έχει και αριστερά όπλα,όχι σαν μερικούς που σού πουλάνε φλατζες αλλαγής κλίσης και αλλαγή ασφάλειας αλλά κλείστρο μόνο από δεξιά.
Έχει δίκιο. Προσιτές τιμές σε αριστερές καραμπίνες μόνο η Benelli και η Baikal βγάζουν. Οι υπόλοιποι, τα ίδια μοντέλα σε αριστερές εκδώσεις τα πουλάνε ακριβότερα από τα δεξιά. Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;Μίλησε ο left hand
Καλύτερα μεμονωμένο.
Φορτώνεσαι-πληρωνεις κι άλλα που ίσως δεν χρησιμοποιήσεις ποτέ.
Πόσα χιλιοστά θες σε πάχος ?Σωστη παρατήρησή. Θα κάνω αύριο μια έρευνα στα εδώ μαγαζιά κι αν δεν βρω θα πάρω από ίντερνετ.
Φίλε πέφτω από τα σύννεφα. Εσύ και δεν έχεις ζουμπάδες? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!Βασιλη ένα τέτοιο ζουμπαδακι όσο ποιο λεπτό γίνεται που θα βρούμε? Σαν αυτό στο βίντεο
Πόσα χιλιοστά θες σε πάχος ?
Φίλε πέφτω από τα σύννεφα. Εσύ και δεν έχεις ζουμπάδες? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!
Να πάρεις 2 σετ άμεσα. Ένα κανονικό και ένα για roll pins
Και ένα σφυράκι με πλαστικές ανταλλάξιμες κεφαλές.
Πώς νομίζεις κατέληξα στο πρώτο μου όπλο μια duca montefeltro lh είχα μιλήσει πρώτα με την Beretta και μου έλεγαν για φλατζες σε δεξί όπλο.Μίλησε ο left hand
Εγώ έχω αυτά κάτσε να έρθει το εργαλείο για ανταλλακτικά και θα φάει η μύγα σίδεροView attachment 69833View attachment 69833
Όταν είχα την grio ρωτησα γνωστό οπλουργο και μου είμαι δεν εγκιουμαι για την σφαλεια σου καλητερα άστην έτσιΚαι στην benelli αλλάζει η φορά της ασφάλειας ... για όποιον ενδιαφέρεται ..
Το εργαλείο;; Πολλά εργαλεία βλέπω;ΡέμιΕγώ έχω αυτά κάτσε να έρθει το εργαλείο για ανταλλακτικά και θα φάει η μύγα σίδεροView attachment 69833View attachment 69833
Υπομονή μέχρι το τέλος της εβδομάδας (μην το ματιασουμε) αν όλα πάνε καλά θα γίνει αναλυτική παρουσίαση .Το εργαλείο;; Πολλά εργαλεία βλέπω;Ρέμι
Δε νομίζω να χρειαστείς πιο λεπτό από 1,5mm...Όσο ποιο λεπτό γίνεται. Αυτά που βρήκα ήταν 1.5 χιλιοστό τα λεπτότερα. Και θέλω η μύτη να είναι όσο ποιο μακριά γίνεται