Αν δεν ταιριάξουν τα ζαντολαστιχα βάζεις πάλι τις μάνας του ,τον κώνο μπορείς να τον ξανακάνεις μαμά;
Μα αν ήταν να τον κάνεις πάλι μαμά,ποιος ο λόγος να τον πειράξεις?Αν δεν ταιριάξουν τα ζαντολαστιχα βάζεις πάλι τις μάνας του ,τον κώνο μπορείς να τον ξανακάνεις μαμά;
Ο λόγος είναι οτι κατάλαβες τι μα-ακια έκανες.Μα αν ήταν να τον κάνεις πάλι μαμά,ποιος ο λόγος να τον πειράξεις?
Δηλ,θα κάνεις μία μη αναστρέψιμη επέμβαση παρορμητικα?Ο λόγος είναι οτι κατάλαβες τι μα-ακια έκανες.
Μα αυτό που λέω εγώ δεν είναι να μην το κάνει κάποιος ,αλλά αν πραγματικά το χρειάζεται και ιδίως αν μπορεί να το υποστηρίξει.Και φυσικά να μην το δεις στο car με τη δικαιολογία πολλών όπλων ,η δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, η μετακομίζω στο εξωτερικό.Δηλ,θα κάνεις μία μη αναστρέψιμη επέμβαση παρορμητικα?
Χωρίς να ψάξεις,να ρωτήσεις,να δεις?
Όχι ότι δε μπορεί να γίνει,βέβαια.
Ωστόσο πιστεύω ότι όποιος αποφασίσει να το κάνει θα το δει δύο φορές.
Όταν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου και του χρήματος και εννοείται γνώσεις για να φτιάξεις και να πειραματίζεται σίγουρα θα φτιάξεις φυσίγγι και για νεροσωληναΕγω αυτο που ξερω....ειναι οτι ενα φυσιγγιο....μπορει να βγαλει OF καννες - αυλους - επιμηκυνσεις...
Ολα τα αλλα.... για τον βωμο του χρηματος....
Δέκα φορές πρέπει να το σκεφτεί οποίος το κάνει, όχι δύο... Κ καλύτερα αν δεν έχει κ τις απαραίτητες γνώσεις να το πουλήσει κ να πάρει ένα άλλο με μακρύτερο κώνο... Δόξα το Θεό το 80% των όπλων έχουν ήδη επιμήκυνσμενους κώνους από κατασκευή τούς σήμερα...Δηλ,θα κάνεις μία μη αναστρέψιμη επέμβαση παρορμητικα?
Χωρίς να ψάξεις,να ρωτήσεις,να δεις?
Όχι ότι δε μπορεί να γίνει,βέβαια.
Ωστόσο πιστεύω ότι όποιος αποφασίσει να το κάνει θα το δει δύο φορές.
Είναι καλό ποσοστό το 33,333%!Το υπόλοιπο 1/3 ξέρει καλά γιατί το έκανε...
Beretta Outlandersos μπορειτε να μου βρειτε ενα οπλο που δεν σκοτωνει?[μαρκα και μοντελο παρακαλω!]
Όταν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου και του χρήματος και εννοείται γνώσεις για να φτιάξεις και να πειραματίζεται σίγουρα θα φτιάξεις φυσίγγι και για νεροσωληνα
Benelli και τα ξαδέρφια της όλα τα μοντέλα.sos μπορειτε να μου βρειτε ενα οπλο που δεν σκοτωνει?[μαρκα και μοντελο παρακαλω!]
Εύχομαι να ζήσεις 1000 χρόνια!Ζώ για τη στιγμή που θα αποφασίσει (αν ποτέ γίνει) η benelli κάποια στιγμή να κάνει πάνω απο 18,5 τον αυλό και μεγαλύτερο τον κώνο και να το διαφημίσει κιόλας. Τότε θα μπώ στο φόρουμ και πραγματικά θα απολαύσω!
Όλα τα Benelli σκοτώνουν εκτός την Μ1.....Αυτή θέλει κώνο για να σκοτώσει....αλλιώς σκοτώνει μόνο γουρούνια.Benelli και τα ξαδέρφια της όλα τα μοντέλα.