http://www.brushresearch.com/brush-types.php?c1=4
δεν το συνιστώ, ούτε θα κάνετε τίποτα σε χρωμιωμένη κάνη ... ίσως καταφέρετε, αν το ξύσετε αρκετά να καταστρέψετε την χρωμίωση.
Κώνοι ...
Τα αρνητικά των κώνων για να τα έχεις υπόψη.
Ξαναγράφω λοιπόν ... καλό είναι να ακούγεται και η αντίθετη άποψη.
1. Οι κώνοι ακυρώνουν σίγουρα την εγγύηση του όπλου.
2. Οι κώνοι σε χρωμιωμένα όπλα όπως το δικό σου καταστρέφουν σίγουρα την χρωμίωση.
3. Οι κώνοι ακυρώνουν τα εναλλασόμενα τσοκ, αν τα πράγματα είναι όπως υποστηρίζουν ορισμένοι ... βάζεις mod και έχεις 3/4 ή full ... ή βάζεις κύλινδρο και έχεις 1/4 ή mod. Άρα ακυρώνεται εντελώς ο κύλινδρος. Ένα χρήσιμο τσοκ λοιπόν μείον ... Στο full έχεις πάλι full, εκτός αν έχεις XXFull αλλά δεν έχω δει ούτε μια τέτοια τουφεκιά με εμπορικό εδώ μέσα, μόνο με ιδιογόμωση ακόμα και με κανονικούς κώνους. Και εγώ έχω πιάσει αυτή την συγκέντρωση (το τσοκ F να δίνει απόδοση XXFull) με ιδιογόμωση ή πολύ ακριβό φυσίγγι με μαμά κώνο μόλις 1,5 εκατοστό.
4. Οι κώνοι σίγουρα αφαιρούν μέταλλο από το σημείο που αναπτύσσονται οι μεγαλύτερες δυνατές πιέσεις άρα είναι εν γένει επικίνδυνοι όταν δεν γίνονται από σωστούς επαγγελματίες οπλουργούς και ειδικά αν ρίχνεις δυναμίτες.
5. Αν χάσεις δάχτυλα σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις σε κανέναν αγωγή.
6. Κανένας σωστός επαγγελματίας οπλουργός δεν λέει ότι οι κώνοι θα αυξήσουν όσο ακούγεται εδώ μέσα τις συγκεντρώσεις.
Προτείνω στους υποψήφιους να μιλήσουν τουλάχιστον με 3 οπλουργούς για να σχηματίσουν γνώμη.
Επίσης κανένας δεν δίνει εγγύηση αύξησης συγκέντρωσης ούτε 0,1% (γιατί άραγε ;;
) αν είναι τόσο σίγουρο ότι βελτιώνουν την συγκέντρωση.
7. Τα ποσοστά αύξησης της συγκέντρωσης που ακούγονται (από 1% μέχρι 10%), ακόμα και να είναι αλήθεια, δεν φέρουν καμιά αύξηση στην κάρπωση στο πραγματικό κυνήγι. Αυτό το υπογράφω.
8. Την διάτρηση (γιατί πολύ ντόρος γίνεται και για αυτή) μπορείς να την πετύχεις με πιο συγκεντρωτικό φυσίγγι και χοντρότερο σκάγι, ή απλά με καλύτερο φυσίγγι, άρα πάει και αυτή ...
9. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα μετά τον κώνο το όπλο να ρίχνει χειρότερα. 'Εχει συμβεί και αυτό.
10. Το όπλο χάνει μεταπωλητική αξία. Εξαίρεση αν το πουλήσεις σε άσχετο.
11. Στις μοναδικές 2 σοβαρές δοκιμές που μπόρεσα να βρώ η αύξηση της συγκέντρωσης ήταν το πολύ 3%.
Αποφάσισε μόνος σου και πράξε.