Το ποσό σου έρχεται το κοντάκι έχει και αυτό τις διαβαθμίσεις του.Αλλο να θέλεις λίγο περισσότερο καστ και άλλο να είσαι αριστερόχειρας και να είναι το κοντάκι δεξί .Το κοντάκι θα πρέπει να έχει τις κλίσεις έτσι ώστε να μην ασχολείσαι μαζί του κατά την επωμηση ,να το ξεχνάς, να βγαίνει αβίαστα.Στην επιτυχία παίζουν και αλλά πράγματα.Φαντασου να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο και να μην έχεις φτιάξει το κάθισμα και τους καθρέφτες .Το αν ένα όπλο σου έρχεται ή όχι ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορείς να το αποφασίσεις, κανένας άλλος.
Νομίζεις ότι όλοι διαβάζουν HL και κυνηγάνε με όπλα στα μέτρα τους ? Είναι άχρηστα αυτά τα όπλα ή οι κάτοχοι ή δεν έχουν επιτυχίες ?
Θα μου πεις μπορεί να έχουν λιγότερες αλλά μπορεί και περισσότερες από τον καθέναν μας.
Αν πας σε 10 κοντακάδες και τους πεις ότι δεν ξέρω τίποτα από κοντάκια και θέλω ένα κοντάκι στα μέτρα μου για να μου έρχεται το όπλο τι νομίζεις ότι θα σου φτιάξουν?
Το ίδιο ακριβώς κοντάκι και οι 10 με τα ίδια μέτρα ?
Εσύ ή εγώ ή ο καθένας μας πως είναι σίγουρος ότι κυνηγάει με κοντάκι στα μέτρα του ? Επειδή το είπε κάποιος τρίτος "ειδικός" ?
Αν δεν σε ενοχλεί τίποτα στην επώμιση, βλέπεις αυτό που πρέπει να δεις επανειλημμένα και έχεις τις επιτυχίες που περιμένεις, οι αποτυχίες δεν προέρχονται από το κοντάκι και το όπλο σου έρχεται καλά σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Αυτό πιστεύω.
Last edited: