Χριστός και Απόστολος , υπάρχουν τετοια πλάσματα"…Άμα έριχνε στον διπλανό βατηρα κανα τέτοιο δεν νομίζω να σε πείραζε ο ματρακάς
View attachment 71970
+ το πιστολέ του που βοηθάειEίναι σχεδόν ίσιο με λεπτή ράχη κ σε αναγκάζει να το "καβαλάς" .γι αυτό αρέσει και κουμπώνει σε πολλούς.
Αν τουφεκούσε όμως μετά την αναβάθμιση, θα γάζωνεΜπαχαλο ο χρηστης το πηγε καπου για να το φερει στα μετρα του ,αλλα εγιναν ολα μανταρα .σταβωσαν την τζαβετα και το οπλο αρχισε τις τσαχπινιες Καλα.δεν συζηταμε για το κοντακι ,εκει εγιναν πραγματικα οργιαView attachment 72170View attachment 72171
Έναν κώνο θέλει και θα στρώσει δεν ξέρετε εσείςΑν τουφεκούσε όμως μετά την αναβάθμιση, θα γάζωνε
Τι έναν ? Κάνε δύο (duecone) για να βαράμε ακόμα πιο μακρυά ...Έναν κώνο θέλει και θα στρώσει δεν ξέρετε εσείς
Μπαχαλο ο χρηστης το πηγε καπου για να το φερει στα μετρα του ,αλλα εγιναν ολα μανταρα .σταβωσαν την τζαβετα και το οπλο αρχισε τις τσαχπινιες Καλα.δεν συζηταμε για το κοντακι ,εκει εγιναν πραγματικα οργιαView attachment 72170View attachment 72171
Βαγγελακο έχεις φτιάξει μια μπάκα διοροφη.Μπαχαλο ο χρηστης το πηγε καπου για να το φερει στα μετρα του ,αλλα εγιναν ολα μανταρα .σταβωσαν την τζαβετα και το οπλο αρχισε τις τσαχπινιες Καλα.δεν συζηταμε για το κοντακι ,εκει εγιναν πραγματικα οργιαView attachment 72170View attachment 72171
Βασίλη από ποιά γλώσσα το πήρες ;duecone
Τον επρηξες τον άνθρωπο.Βαγγελακο έχεις φτιάξει μια μπάκα διοροφη.
Ιταλικά λογικά.Βασίλη από ποιά γλώσσα το πήρες ;
Πως εγινε αυτο? πολυ παραξενο ,Στην Βερεττα 302 ?Βαγγέλη εμενα μου είχαν στραβώσει την τζαβετα όταν το πήγα να μου αλλάξουν ελατήριο επαναταξης. Ψηλά εκεί που βιδώνει στην βάση
Πως εγινε αυτο? πολυ παραξενο ,Στην Βερεττα 302 ?
ΚυπριακάΒασίλη από ποιά γλώσσα το πήρες ;