Πές το και έτσι! όχι όμως λίγο, κάτι χιλιοστά λείπουν να ακουμπήσει στην βάση!.Ισως λιγο παρακεντρη, ΟΧΙ στραβη.
Πές το και έτσι! όχι όμως λίγο, κάτι χιλιοστά λείπουν να ακουμπήσει στην βάση!.Ισως λιγο παρακεντρη, ΟΧΙ στραβη.
Στραβή? όχι βέβαια!, μια χαρά ήταν!. Που να ξέρω τι της έκαναν εκεί πάνω, εγώ για άλλη βλάβη την έστειλα και αυτοί μου την έστειλαν έτσι!.Μανώλη, μια ερώτηση έχει νόημα .. όταν την αγόρασες ήταν στραβή όπως στην φωτό ή όχι ?
Αν δεν ήταν τι ψάχνουμε ?
Τι μεσολάβησε και στράβωσε ?
Για αυτό είπα εχθές, να δώ πώς θα τελειώσει αυτή η Ιστορία και μετά θα τα πούμε όπως πρέπει!.Παλι καλα που εχει εγγυηση, δλδ τωρα μας δουλευουν κανονικα....
Μαλλον πρεπει να στειλεις email στη benelli μαζι με τη φωτογραφια.
Για ποιόν λόγο την έστειλες ;Στραβή? όχι βέβαια!, μια χαρά ήταν!. Που να ξέρω τι της έκαναν εκεί πάνω, εγώ για άλλη βλάβη την έστειλα και αυτοί μου την έστειλαν έτσι!.
Την έστειλα γιατί κάθε φορά που έβαζα φυσίγγι στην αποθήκη η γλώσσα είχε πολύ αργή επιστροφή ή και καθόλου!, πιθανόν να την στράβωσαν επίτηδες για τον αναστολέα, αλλά εάν έβρισκε, που δεν έβρισκε, δεν έπρεπε να αλλάξουν τον αναστολέα?Για ποιόν λόγο την έστειλες ;
Τι σου έκανε ;
Μπορεί να την στράβωσαν επίτηδες (εξού και τα σημάδια) για να μην χτυπά στον αναστολέα αποθήκης αλλά και αυτό κουφό είναι.
Ο αναστολέας δεν γίνεται να χτυπήσει στην γλώσσα σε νορμάλ όπλο.
Να έπεσε σε κανέναν κάτω ;
Όλα πιθανά είναι αλλά και κουφά.
Έπρεπε να στείλεις στον Κύργια την φωτογραφία που έβαλες παραπάνω και να του ζητήσεις να σχολιάσει, την δουλειά του οπλουργού του.Την έστειλα γιατί κάθε φορά που έβαζα φυσίγγι στην αποθήκη η γλώσσα είχε πολύ αργή επιστροφή ή και καθόλου!, πιθανόν να την στράβωσαν επίτηδες για τον αναστολέα, αλλά εάν έβρισκε, που δεν έβρισκε, δεν έπρεπε να αλλάξουν τον αναστολέα?
Λές να μην το έκανα? Το έκανα και μου είπαν ότι έτσι πρέπει να είναι!. Γι αυτό λέω, να τελειώσει το θέμα και μετά θα τοποθετηθώ για όλα!Έπρεπε να στείλεις στον Κύργια την φωτογραφία που έβαλες παραπάνω και να του ζητήσεις να σχολιάσει, την δουλειά του οπλουργού του.
Αν σου τα μασήσει τώρα ξανά και δεν σου αντικαταστήσει την γλώσσα, προώθησε την αλληλογραφία και την απάντηση στην benelli.Λές να μην το έκανα? Το έκανα και μου είπαν ότι έτσι πρέπει να είναι!. Γι αυτό λέω, να τελειώσει το θέμα και μετά θα τοποθετηθώ για όλα!
Δεν υπάρχει αλληλογραφία, όλα τηλεφωνικώς γίνονται!.Αν σου τα μασήσει τώρα ξανά και δεν σου αντικαταστήσει την γλώσσα, προώθησε την αλληλογραφία και την απάντηση στην benelli.
Να πείς να σου το γράψουν επίσημα ότι έτσι πρέπει να είναι και ότι θα το στείλεις στην benelli,για να δούμε εάν ταυτίζονται οι απόψεις τουςΚοιτάξτε τώρα και την δικιά μου μετά την επιστροφή από τον Κύργια, και να σου λένε ότι έτσι πρέπει να είναι! Τι να πώ…..τι να πώ?……View attachment 78577
Ζούμε την εποχή της λογικής του παραλόγου,έτσι γίνεται με όλες τις αγορές,από καρφίτσα μέχρι ελικόπτερο.....δεν βγάζεις εύκολα άκρη.....Πολύ κύριε ελέησον πέφτει για όπλο καινούργιο στην εγγύηση, πανάκριβο (όχι ότι έχει σημασία και φθηνότερο να ήταν) που είχε τα θεματάκια του από την αρχή όπως έχεις γράψει
Σωστός. Όπου να ναι θα ξέρουμε. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος.Λές να μην το έκανα? Το έκανα και μου είπαν ότι έτσι πρέπει να είναι!. Γι αυτό λέω, να τελειώσει το θέμα και μετά θα τοποθετηθώ για όλα!
Καλά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που πήραν τα όπλα πίσω αναγκαστικά τα καταστήματα όπως και με της Α5 και πήραν αλλά όπλα λ. Στην Ελλάδα δεν θα γινόταν ποτέ αυτόΕκεί τους ψηλοντουφεκάνε τα sbe3 και παίζουν με φλάτζες στο μαστό της κάνης και τους ανοίγουν στα τσόκ σαν τριαντάφυλλα. Σε μερικούς τους κάνουν και εμπλοκές με το δέυτερο φυσίγγι.
Benelli δεν έχω φίλε μου αλλά η γλώσσα θεοστραβη φαίνεται στη θέση σου που έχεις εγγύηση και έδωσες τόσα χρήματα για το όπλο αν δεν στο επισκευάσουν πλήρως βγάλε φωτογραφίες και στείλε mail στην benelli λέγοντας τους τι έγινε με τον αντιπρόσωπο στέλνοντας τους φωτογραφίες του όπλου με το S/N μαζί. Ελπίζω να διορθωθεί πλήρως το πρόβλημα σου.Κοιτάξτε τώρα και την δικιά μου μετά την επιστροφή από τον Κύργια, και να σου λένε ότι έτσι πρέπει να είναι! Τι να πώ…..τι να πώ?……View attachment 78577
Αυτό είναι φυσιολογικόΣτη φωτογραφία δείχνει ένα χιλιοστό προς τα δεξιά όλη η γλώσσα παράλληλα με το άνοιγμα τής βάσης.
Αυτό δεν είναι φυσιολογικο και ας λένε ότι θέλουνΚοιτάξτε τώρα και την δικιά μου μετά την επιστροφή από τον Κύργια, και να σου λένε ότι έτσι πρέπει να είναι! Τι να πώ…..τι να πώ?……View attachment 78577
Στείλε email στο τεχνικό τμήμα της Benelli θα σου απαντήσουνΔεν υπάρχει αλληλογραφία, όλα τηλεφωνικώς γίνονται!.
Και που είναι οι καλύτερες τιμές όταν βλέπεις όπλα μαζικής παραγωγής στα 3 χιλιάρικα σχεδόν; Επίσης θεωρώ ότι απαγορεύεται σε όπλα τέτοιας χρηματικής αξίας να υπάρχει το παραμικρό σφάλμα. Φύκια για μεταξωτές κορδέλες αγοράζουμε μου φαίνεται.Το quality control εχει πέσει σε πολλες εταιρίες τα τελευταία χρόνια προκειμένου να πετύχουν καλύτερες τιμές και γρηγορότερη παραγωγή