Υποβρύχιο ψάρεμα έκανε;Νεο μοντελο benelli black eagle rust Συνεχιζεται View attachment 53101View attachment 53100
Υποβρύχιο ψάρεμα έκανε;Νεο μοντελο benelli black eagle rust Συνεχιζεται View attachment 53101View attachment 53100
Δύσκολο.... χοντρό δαχτυλίδι με κοντή αποθήκη.Ψάχνει για δεύτερη κάνη με τσοκάκια τώρα
Μην λες πολλα γιατι το δικο σου club θa to κτυπησει σιβηρικος ανεμοςΕ ρε μπενελαραμόνο εδώ έχει δροσιά....στα άλλα έχει πέσει καύσωνας δε κουνιέται φύλλο
Του το είπα, δεν θέλειΔύσκολο.... χοντρό δαχτυλίδι με κοντή αποθήκη.
Ας πάει την 76 φουλ για λίγο κόψιμο και εσωτερικό πάσο μομπιλ.
Και εγώ δεν θα την πείραζα την κάννη, υπάρχουν φυσίγγια να ανοίξει την ντουφέκια του μια χαρά. Το βράδυ έχει παρουσίαση. Μόλις γύρισα από το στόμα του δράκου ( Αθήνα)Του το είπα, δεν θέλει
Άστον, συνηθισμένος είναι να πάει για μπεκάτσες και ορτύκια με 76 full.
Δεν είναι μόνο αυτό....Κάτι χρόνια? Κάτι χρόνια αφήνει ο πατέρας μου την sl80 και ειναι σαν καινουρια . Κάτι δεκαετίες καλύτερα έπρεπε να πεις.
Ολα ειναι θεμα συντηρησης και νοοτροπιας του κατοχου.Δεν είναι μόνο αυτό....
Σημασία έχει κ το περιβαλλον κυνηγιου κ οι συνθήκες φυλαξης....
βασιλη δεν μπαινουν σε αυτες τις καννες mobil choke. θελεις πανω απο 22 χιλ εξωτ διαμετροΔύσκολο.... χοντρό δαχτυλίδι με κοντή αποθήκη.
Ας πάει την 76 φουλ για λίγο κόψιμο και εσωτερικό πάσο μομπιλ.
Καλοντούφεκη και καλά κυνήγιαΑγαπουλες καλησπέρα. Το μωρό ήρθε, σε μια πολύ ωραία βαλιτσουλα. Μαζί και τα αμερικανικά φυσιγγακια που θα κάνω μερικές δοκιμές, όταν με το καλό κρυώσει λίγο ο καιρός.View attachment 53177
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο μου να είσαι καλά. Καλή και ασφαλή κυνηγετική περίοδο να έχουμε και υγεία πάνω από όλα εύχομαι σε όλους.Καλοντούφεκη και καλά κυνήγια
Καλοτουφεκη,5 τσοκ αν βλέπω καλά;Αγαπουλες καλησπέρα. Το μωρό ήρθε, σε μια πολύ ωραία βαλιτσουλα. Μαζί και τα αμερικανικά φυσιγγακια που θα κάνω μερικές δοκιμές, όταν με το καλό κρυώσει λίγο ο καιρός.View attachment 53177
Καλοτουφεκο φίλε μου καλά καπνίσματα!!Αγαπουλες καλησπέρα. Το μωρό ήρθε, σε μια πολύ ωραία βαλιτσουλα. Μαζί και τα αμερικανικά φυσιγγακια που θα κάνω μερικές δοκιμές, όταν με το καλό κρυώσει λίγο ο καιρός.View attachment 53177
Καλορίζικο του τφεκΑγαπουλες καλησπέρα. Το μωρό ήρθε, σε μια πολύ ωραία βαλιτσουλα. Μαζί και τα αμερικανικά φυσιγγακια που θα κάνω μερικές δοκιμές, όταν με το καλό κρυώσει λίγο ο καιρός.View attachment 53177
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη μου να είσαι καλα. Ναι φαίνεται πως είναι τα παλιά τσοκ της μπενελι. Δεν με χάλασε απλά από ότι είδα η έκδοση για δεξιόχειρες είναι με τρία κρυοτσοκ. Προτιμώ τα πέντε προσωπικά.Καλοτουφεκη,5 τσοκ αν βλέπω καλά;
Ευχαριστώ πολύ Τέλη μου να είσαι καλά.Καλοτουφεκο φίλε μου καλά καπνίσματα!!
Ευχαριστώ πολύ Τζων να είσαι καλά.Καλορίζικο του τφεκ
Ολα ειναι θεμα συντηρησης και νοοτροπιας του κατοχου.
Κωστα καλοριζικη κ καλα κυνήγια!!Αγαπουλες καλησπέρα. Το μωρό ήρθε, σε μια πολύ ωραία βαλιτσουλα. Μαζί και τα αμερικανικά φυσιγγακια που θα κάνω μερικές δοκιμές, όταν με το καλό κρυώσει λίγο ο καιρός.View attachment 53177