ΣυνεχειαΝεο μοντελο benelli black eagle rust Συνεχιζεται View attachment 53101View attachment 53100
Μπουρδελο ειναι δεν ειναι καλο, σιγουρα θα κανει εμπλοκες.
Η απλή είναι βαγγελη
Ναι Ηλια οπως βλεπεις η λιπανση και ο καθαρισμος ειναι απουσα.Η απλή είναι βαγγελη
δεν θα μεινει ελατηριο κωσταΜπουρδελο ειναι δεν ειναι καλο, σιγουρα θα κανει εμπλοκες.
Δεν ειναι αξιοπιστο, θα παρει αλλο να αντεχει ασυντηρητο 7 ζωες και να γινεται και κουπι
Νεο μοντελο benelli black eagle rust Συνεχιζεται View attachment 53101View attachment 53100
Αυτός κάπου θα διάβασε ότι η Benelli είναι νεροσωλήνες και το πήρε τις μετρητοίς μάλλον......
Αυτος ο παικτης καταφερε να γαμησει ενα μπενελι και μαλιστα το συγκεκριμενο που ανοιγει πιατο για συντηρηση. Πιο απλο πεθαινεις. Μιλαμε το τουφεκι καθαριζεται στο 5λεπτο.δεν θα μεινει ελατηριο κωστα
Research & DestroyΠιστευω πρεπει να τον προσλαβει η μπενελι στο τμημα R&D.
Retire & Destroy μαλλον.Research & Destroy
Καλυτερα να τον προσλαβει για CEO να τελειωνει αυτη η υποθεση μια και καλη.Αυτος ο παικτης καταφερε να γαμησει ενα μπενελι και μαλιστα το συγκεκριμενο που ανοιγει πιατο για συντηρηση. Πιο απλο πεθαινεις. Μιλαμε το τουφεκι καθαριζεται στο 5λεπτο.
Πιστευω πρεπει να τον προσλαβει η μπενελι στο τμημα R&D.
Μπερδεύτηκε......Αυτος ο παικτης καταφερε να γαμησει ενα μπενελι και μαλιστα το συγκεκριμενο που ανοιγει πιατο για συντηρηση. Πιο απλο πεθαινεις. Μιλαμε το τουφεκι καθαριζεται στο 5λεπτο.
Πιστευω πρεπει να τον προσλαβει η μπενελι στο τμημα R&D.
Δεν πειραζει, τώρα θα τα ακουμπήσει στο Βάγγο. Οι μαλακίες και τα βίτσια πληρώνονταιΜπερδεύτηκε......
Κάπου θα άκουσε πως η αδρανεια δεν θέλει συχνό καθάρισμα κ είπε να την αφήσει κατι χρόνια....
Ζβαρνουκλας σαν τον ξαδερφο μου με την win, τον ρωτησα αν τη καθαριζει και μου λεει, ααε τι θα παθει, τον βλεπω να τρεχει στον Κοκκοτη στα Τρικαλα....Μπερδεύτηκε......
Κάπου θα άκουσε πως η αδρανεια δεν θέλει συχνό καθάρισμα κ είπε να την αφήσει κατι χρόνια....
Ωραίος ο Κόκκοτης φημισμένοςΖβαρνουκλας σαν τον ξαδερφο μου με την win, τον ρωτησα αν τη καθαριζει και μου λεει, ααε τι θα παθει, τον βλεπω να τρεχει στον Κοκκοτη στα Τρικαλα....
γιωργο ο μαστορας στα τρικαλα μηπως ηταν ο βοηθος του κουρκουλου?Ζβαρνουκλας σαν τον ξαδερφο μου με την win, τον ρωτησα αν τη καθαριζει και μου λεει, ααε τι θα παθει, τον βλεπω να τρεχει στον Κοκκοτη στα Τρικαλα....
Δεν το γνωριζω Βαγγελη.γιωργο ο μαστορας στα τρικαλα μηπως ηταν ο βοηθος του κουρκουλου?
Για μένα η καλητερη μπενελι ever..Ναι Ηλια οπως βλεπεις η λιπανση και ο καθαρισμος ειναι απουσα.
Κάτι χρόνια? Κάτι χρόνια αφήνει ο πατέρας μου την sl80 και ειναι σαν καινουρια . Κάτι δεκαετίες καλύτερα έπρεπε να πεις.Μπερδεύτηκε......
Πολύ καλός ο παππούς. Εκεί πήγαμε το rigarmi (1958) για σφίξιμο κλειδιών.Ωραίος ο Κόκκοτης φημισμένος