Tolis SBE1
Banned
Gamebore!!!Ο ντικγουιντ ο χοντρελας Άγγλος με ν.5.5 ρίχνει σε φάσες ,σε εξωφρενικές αποστάσεις
Gamebore!!!Ο ντικγουιντ ο χοντρελας Άγγλος με ν.5.5 ρίχνει σε φάσες ,σε εξωφρενικές αποστάσεις
Βρε τωρα να δω πιος θα ξαναπαρει μπερεττα αλλα οτι και να λενε η μπερεττα απανταει και υο ξερειςΑυτά περί ανωτερότητας του αυλού 18,35 που σε λίγο καιρό όλοι εκεί θα κατεληγαν πάνε όλα περίπατο.............
Να δούμε μετά γιατί θα τσακωνόμαστεΘα κλαψουνε πολλες εταιριες αχαχαχαχα
Αμ πες μου έτσι!Gamebore!!!
Εχει δωκιμες ο gvp9000 ετσι εξυγουντε ολαΑμ πες μου έτσι!
Να πάρω κι εγώ Gamebore να σκοτώνω τόσο μακριά!!!!
Για τα σκοπευτρα αχαχαΝα δούμε μετά γιατί θα τσακωνόμαστε
Αν και δεν μάς φοβάμαι, όλο και κάτι θα βρούμε
Αδικαιολόγητοι ... δεν μπορείς να στέλνεις σωστό όπλο για επισκευή και να στο γυρίζουν ρετάλια.Ναί, αλλά πώς φτάσαμε ως εκεί Βασίλη μου!
Αυτά τα σημάδια στο κλείστρο είναι κάτι ανησυχητικό η όχι ευχαριστώ εκ των προτέρων
View attachment 79952
Αν εννοείς αυτά είναι από πολύ ισχυρό χτύπημα.Λογικά έγινε από πέσιμο στο καθάρισμα. Δεν επηρεάζει καθόλου την αντοχή και την λειτουργία του.
Τραγικο να δινεις τα λεφτα σου να παρεις καινουριο οπλο και να μην μπορεις να συνεννοηθεις με την αντιπροσωπεια! Απαραδεκτοι!Καλησπέρα!. Λοιπόν να πούμε και δυό λόγια για την σκανδαλοθήκη! Ο Μάντσιος ο οποίος (υπάλληλος του Κύργια είναι, χωρίς να ξέρω τον βαθμό στην ιεραρχία της επιχ/σης) προσπαθούσε να με βγάλει τρελό λέγοντάς μου ότι σε 1500 όπλα που είχε εκείνη την στιγμή η γλώσσα ήταν σωστή!. Αφού ανεβάσαμε τα γκάζια του είπα ότι εάν μου την στείλει πάλι την ίδια εγώ θα του την ξανά στείλω πίσω αλλά αυτή την φορά με επίσημη αναφορά του ιστορικού του όπλου ξεκινώντας από τα τσοκάκια, προς την εταιρεία και αφού πάρω την επίσημη απάντησή τους, θα σταλούν με e-mail στην Benelli Italy!. Στην συνέχεια μετά από πολλές προσπάθειες που έκανα για να καταφέρω να επικοινωνήσω με τον πωλητή, και αφού του είπα πολλά πράγματα χωρίς να του ζητήσω καμία συγνώμη παρ ότι απαιτούσε, κλείνοντας του έκανα (γιατί είχε τις ίδιες απόψεις - απαντήσεις με τον Μάντζιο) την ερώτηση κλειδί που λέει και η Δέσποινα στο cach or trach, εσύ…με ποιόν είσαι τελικά? Με την Benelli - Μάντσιο, ή με τον Πελάτη? Εγώ μου λέει είμαι φυσικά με τον πελάτη!. Δεν είσαι του λέω και δεν ήσουν, γιατί εάν ήσουν θα είχες ενεργήσει αλλιώς!. Όμως και πάλι, μπορείς να το διορθώσεις και τώρα, μόλις κλείσουμε επικοινώνησε μαζί τους και πές τους αυτά που έπρεπε να τους πείς από την πρώτη στιγμή και δεν τα είπες!. Την άλλη ημέρα με πήρε τηλέφωνο ο πωλητής και μου είπε ότι έρχεται καινούργια σκανδαλοθήκη όπως και έγινε! Η ιστορία αυτή κράτησε από τις 22/8/23 μέχρι 18/9/23. Τα συμπεράσματα δικά σας. Επισυνάπτω το πρίν και το τώρα!View attachment 79965View attachment 79966
Έτσι πουλάνε τρέλα,αλλά και άσχετη πολλές φορες,υπομονή και επιμονή.Δεν θα ξεχάσω τα Μοσσυ που μου έλεγαν το κενό τύπου ραβδοτου που έχουν στην σκανδάλη,το οποίο με μια βίδα που έχει στην σκανδαλοθηκη ρυθμίζεται...ότι έτσι είναι,ο τότε αντιπρόσωπος και εκνευρίστηκε τότε.Ίδιες μαλακίες κι εγώ με τη verney carron. Ακόμα είμαι νευριασμένος και περισσότερο με τον ΄΄εξουσιοδοτημένο΄΄ οπλουργό τους.
Θυμάμαι την απάντηση του όταν είπα ότι το όπλο κουνάει, καθώς το κράταγα με το ένα χέρι απο τη μπάσκουλα και με το άλλο απο τις κάννες και του το έδειχνα, αφότου το είχε επισκευάσει:
΄΄ Ε άμα το βάλω στη μέγγενη θα κουνάει΄΄.
Τι μαλάκας, λες και θα πλήρωνε τίποτα.
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!!!!!!!
φυσιολογικό σε συγκεντωση,δεν είναι για μεγάλες αποστάσεις,και δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο χοντρός,μια απλή φουλ τουφεκιά στα 50 Μ.Δεν είναι υπερσυγκεντρωτικό αλλά και δέρνει σε διάτρηση.
Δες το ... 5 δοκιμές με 2 όπλα
View attachment 79972
View attachment 79973
View attachment 79974
View attachment 79975
View attachment 79976
Υπάρχει θέμα ανησυχίας για τα κόκκινα? Το μπλε δεν είναι ράγισμαΑν εννοείς αυτά είναι από πολύ ισχυρό χτύπημα.
Αλλά πάρα πολύ ισχυρό.
Τα κλείστρα νομίζω είναι σκληρυμένα όσο δεν πάει ... και για να γίνει τέτοιο βαθούλωμε πρέπει να έφαγε μεγάλο σουτ.
Δες το μπλε αν είναι ράγισμα.
View attachment 79971
Ποιο όπλο έχει το κλείστρο αυτό;Αυτά τα σημάδια στο κλείστρο είναι κάτι ανησυχητικό η όχι ευχαριστώ εκ των προτέρων
View attachment 79952
για εμένα όχιΥπάρχει θέμα ανησυχίας για τα κόκκινα?
MontefeltroΠοιο όπλο έχει το κλείστρο αυτό;
Όσο για αυτές τις γρατσουνιές που έχει εσωτερικά στο τελείωμα πιστεύω και στη δική σου m2 θα φαίνονται διότι η βάση είναι μαύρη ?για εμένα όχι
Δεν θυμάμαι ... δεν είναι τίποτα όμως αυτές ... θα την δω όταν πάω σπίτι.Όσο για αυτές τις γρατσουνιές που έχει εσωτερικά στο τελείωμα πιστεύω και στη δική σου m2 θα φαίνονται διότι η βάση είναι μαύρη ?
Το πήρες καινούργιο ,τα είχε όταν το αγόρασες;Montefeltro
Καινούριο αλλά δεν το είχα δώσει σημασία να σου πω την αλήθεια μετά από αρκετές χιλιάδες φυσίγγια το έστειλα στον (μεγάλο μάστορα) τον Μάντζιο για αλλαγή εξωλκεα εκεί πρέπει να εγινεΤο πήρες καινούργιο ,τα είχε όταν το αγόρασες;