One out of four guns sold worldwide is Benelli
Beat that bitchez
Beat that bitchez
Μάλλον έχεις μείνει στο λεφτά υπάρχουνΤο ποιο πιθανό είναι να βαλουν οι άλλες εταιρίες τα δικά τους στον πάτο τους, όπως γίνεται ήδη με πολλές αερίων
Μια χαρά θα πουλήσει η μπενελι, σε βαθμό που δεν θα προλαβαίνουν
Κοντοχωριανοι αυτός Σπαρτιάτης εγώ Μανιάτης,αλλά και οι δύο εξωφρενικά ειλικρινείςΈνα Στέφανο Χίο τι τον έχεις
αφού σίγουρα θα αγοραστεί από κάποιους δεν θα τους κάνει το κέφι όπως φαντάζονται (μάλλον δεν θα έχουν ικανότητες να την υποστηρίξουν για να δουν διαφορά) και θα πωλείται μεταχειρο πολύ φθηνότερα.
Πες μια φορά ότι στα + βρίσκεται και η βλητική "υπεροχή".Παρα είναι χώνα για τα γούστα μου τα τσοκ της γουστάρω μόνο πολύ λόγο μεγάλου μήκους.Σιγουρα θα έχει μειωμένη ανάκρουση φαντάζομαι και αυτό θα είναι στα +
Φίλε για να το πω πρέπει να το δω η να το ακούσω από συγκεκριμένα άτομα που γνωρίζω τι ικανότητες έχουν .την οπτιμά την παίρνεις με ούτε 1000 όχι όσο παίρνεις αυτοκίνητο .
Ενώ όλοι οι τσοπαναραίοι με τις optima έχουν τις δυνατότητες να τις υποστιρίξουν και τις κρατάνε μην τους φύγουν.
Πες μια φορά ότι στα + βρίσκεται και η βλητική "υπεροχή".
Δεν θα πέσει αστροπελέκι να σε κάψει.
Και με τα βυσμουθίου Γιώργο παπάδες κάνουν .Δεν μπορει να ριξει ατσαλινα η auto 5.
Εμ μάπα κάνη πόσο ήθελες να κοστίζει ;Φίλε για να το πω πρέπει να το δω η να το ακούσω από συγκεκριμένα άτομα που γνωρίζω τι ικανότητες έχουν .την οπτιμά την παίρνεις με ούτε 1000 όχι όσο παίρνεις αυτοκίνητο .
Ρε συ, θα κάνουμε καμιά δοκιμή με την Α5? Μου λένε ότι είναι σκορποσκαγιάστρα και με στεναχωρούν. Λες να μη μπορώ να πετύχω τσίχλα στα 100μ? Το όπλο θα φταίει σίγουρα. Εγώ είμαι σκοπευταράς.Εμ μάπα κάνη πόσο ήθελες να κοστίζει ;
Κάνα νεφρό ;
Άσε που έχουν και άλλα θέματα ...
Μάζεψε λεφτά, θα πέσει η τιμή.
Είμαστε φιλεύσπλαχνοι, αν τις πουλούσαμε από τώρα ένα χιλιάρικο όλοι οι άλλοι θα βαρούσαν μύγες και η Benelli δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στην ζήτηση.
Γεια σου Κορωνα μουΚοντοχωριανοι αυτός Σπαρτιάτης εγώ Μανιάτης,αλλά και οι δύο εξωφρενικά ειλικρινείς
Στην Αμερικη, στην Ελλαδα ποιος θα τα πληρωσει να παει για τσιχλες, συν οτι πολλες ειναι και φουλ τσοκ.Και με τα βυσμουθίου Γιώργο παπάδες κάνουν .
Ορίστε και ένα βίντεο για να δείτε πως ακόμα κυνηγάνε με παλιά μοντέλα. Γενικότερα επικρατεί μια τάση στις Η.Π.Α. να (ξανά)χρησιμοποιούν παλιά όπλα για κυνήγι πτερωτών.
EDIT : Με λίγα λόγια τους έχει πιάσει μια cult-τίλα ορισμένους.
Το θέμα των τσοκ φτιάχνεται , είτε με άνοιγμα, είτε θα βρεις όπλα που φορούσαν το πολυτσόκ, είτε ακόμα και με τα εξωτερικά κ.α. Το θέμα μας είναι τα πυρομαχικά μη τοξικων υλικών που οι τιμές τους είναι στο θεό.Στην Αμερικη, στην Ελλαδα ποιος θα τα πληρωσει να παει για τσιχλες, συν οτι πολλες ειναι και φουλ τσοκ.
Να κάνω μία πρόβλεψη τιμής;Εμ μάπα κάνη πόσο ήθελες να κοστίζει ;
Κάνα νεφρό ;
Άσε που έχουν και άλλα θέματα ...
Μάζεψε λεφτά, θα πέσει η τιμή.
Είμαστε φιλεύσπλαχνοι, αν τις πουλούσαμε από τώρα ένα χιλιάρικο όλοι οι άλλοι θα βαρούσαν μύγες και η Benelli δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στην ζήτηση.
Κάνε μια βόλτα όταν βγει η impact από κυνηγομαγαζο κι αν την βρεις έλα να μου πεις.Μάλλον έχεις μείνει στο λεφτά υπάρχουν
Δε θα διαφωνήσω για την κυνηγετική μας Κ@βλα αλλά όπως βλέπω την αγορά σε σχέση με πέρσι αν πάει έτσι σε κάνα δίχρονο οι άδειες θα πέσουν κάτω των 100.000 εύκολα και οι κ@βλες θα ελατωθουν ,οι τζίροι όλων των καταστημάτων πάνε για βρουβες και τα χιλιάρικα είναι πολλά πλέον για όπλο . Δυστυχώς βέβαια αλλά έχω αρχίσει και το διακρίνω ήδη και σε πιο κοντινό κύκλο το λίπος φαγώθηκε.Κάνε μια βόλτα όταν βγει η impact από κυνηγομαγαζο κι αν την βρεις έλα να μου πεις.
Θυμίσου το ,όσοι πάρουν θα πάρουν και οι επόμενοι θα περιμένουν εισαγωγή.
Μην μπερδεύεις το λεφτά υπάρχουν με την ανακύκλωση οπλοβαστου η την κ@βλα του καθενός
Άσε που ποτε δεν με έπεισαν τέτοιου είδους πολιτικοί στυλ ΓΑΠ, για να ασπαστώ το λεφτά υπάρχουν(με την έννοια που το είπε)
Πιο καλα γτ πρωτα θα κοπουν οι μακακες να μη τους εχουμε και στα ποδια μας αχαχαχαχΔε θα διαφωνήσω για την κυνηγετική μας Κ@βλα αλλά όπως βλέπω την αγορά σε σχέση με πέρσι αν πάει έτσι σε κάνα δίχρονο οι άδειες θα πέσουν κάτω των 100.000 εύκολα και οι κ@βλες θα ελατωθουν ,οι τζίροι όλων των καταστημάτων πάνε για βρουβες και τα χιλιάρικα είναι πολλά πλέον για όπλο . Δυστυχώς βέβαια αλλά έχω αρχίσει και το διακρίνω ήδη και σε πιο κοντινό κύκλο το λίπος φαγώθηκε.