Συμφωνώ η κριο μ ειναι του 2003Η πρώτη κρυογενη κάννη ήρθε Ελλάδα το 2003 benelli crio
Συμφωνώ η κριο μ ειναι του 2003Η πρώτη κρυογενη κάννη ήρθε Ελλάδα το 2003 benelli crio
Έβγαινε μια centro crio πριν το 2010 αλλά δεν θυμάμαι ποτέ ακριβός. Αλλά αν δεν γράφει επάνω crio barrel δεν είναι.Η κρυογεννη κανη το γράφει επάνω νομίζω πως 2005 /20006 εμφανίστηκε η πρώτη μπενελι κρύο
Αν θυμάμαι καλά αυτή η centro, η 2ης γενιάς ας πούμε, έβγαινε απλά με crio chokes ,χωρίς να είναι η κάννη crio.Έβγαινε μια centro crio πριν το 2010 αλλά δεν θυμάμαι ποτέ ακριβός. Αλλά αν δεν γράφει επάνω crio barrel δεν είναι.
Νομίζω είχε και crio κάνη αλλά δεν είναι και 100% σίγουρος δεν το θυμάμαι καλάΑν θυμάμαι καλά αυτή η centro, η 2ης γενιάς ας πούμε, έβγαινε απλά με crio chokes ,χωρίς να είναι η κάννη crio.
Και εμένα η crio αγορασμενη το 2003 τον Νοέμβριο το γραφεί επάνω ότι είναι κριοΣυμφωνώ η κριο μ ειναι του 2003
Κι εγώ δεν είμαι 100% σίγουρος, τότε περίπου χρονικά την είχε πάρει ο αδελφός μου και αμυδρά θυμάμαι ότι είχε συζητηθεί κάτι τέτοιο.Νομίζω είχε και crio κάνη αλλά δεν είναι και 100% σίγουρος δεν το θυμάμαι καλά
Σωστά ναι ,κι εγώ που την έχω απ το 1998-1999 περίπου ,έχει ρίγα ανθρακόνημαΕίχα την centro την πρώτη το 2000 περίπου και είχε ρίγα απο ανθρακόνημα, αλλά δεν ηταν crio.
Νομίζω 97-98Θυμάται κάποιος πότε βγήκε η πρώτη centro ?
Θυμάμαι την αγόρασα 1-2 χρόνια περίπου μετά που απολύθηκα από φαντάρος, απολύθηκα το 1997 οπότε υπολογίζω απο 98 έως 99-00
Αυτή την διαφήμιση ψάχνω ώρες τώρα στο google, θυμάμαι έναν παλιό-αρχαίο ευεργέτη ?? και έλεγε "τοποθετήσαμε μια διάνοια στα όπλα μας" κάτι τέτοιο...Νομίζω 97-98
Θα ψάξω στα περιοδικά όταν μπορέσω να δώ πότε ήταν οι πρώτες διαφημίσεις
Που να την βρεις στο google??Αυτή την διαφήμιση ψάχνω ώρες τώρα στο google, θυμάμαι έναν παλιό-αρχαίο ευεργέτη ?? και έλεγε "τοποθετήσαμε μια διάνοια στα όπλα μας" κάτι τέτοιο...
Μπράβο ρε Τάσο, ωραίος!Που να την βρεις στο google??
Μόνο από τυχη σε κανα fb....
Ενας ακόμα λόγος που η αξία των παλιων περιοδικων ειναι ανεκτίμητη για εμενα....
Την θυμηθηκες...
Την θυμήθηκα...
Και εδώ είσαι...
Είναι ποιο μετά αυτή η διαφήμιση το '01-'02..
View attachment 84909