Καλορίζικο καλοτουφεκοΚαι εγώ σήμερα παρέλαβα το δώρο των γενεθλίων μου..... καλή σεζόν να έχουμε View attachment 53213
Καλορίζικο καλοτουφεκοΚαι εγώ σήμερα παρέλαβα το δώρο των γενεθλίων μου..... καλή σεζόν να έχουμε View attachment 53213
Σήμερα ξαναπήρα και μου λέει Τρίτη με Τετάρτη θα είναι έτοιμηΠαίζεις με τον πόνο του τώρα. Έχει μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατιας F***K!!!!
Πάρε άδεια από τη δουλειά Τετάρτη να είσαι σίγουρος, πήγαινε πάρτη και μετά βουρ μαγαζί. Και μετά εννοείται τα δέοντα εδώ μέσα.Σήμερα ξαναπήρα και μου λέει Τρίτη με Τετάρτη θα είναι έτοιμη
Εσύ πότε;Πήρε φωτιά το team
Πολύχρονος και να το ευχαριστηθεις!Και εγώ σήμερα παρέλαβα το δώρο των γενεθλίων μου..... καλή σεζόν να έχουμε View attachment 53213
Να είσαι καλά φίλε Χρυσανθε! Ευχαριστώ πολύ!Καλοριζικο φιλε μου!!!
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΙΑ
Ότι δεν φτάνει η αλεπούτο αγοράζει ο κόσμοςΤι γίνεται με τα benelli; Είναι καλά ρε μάγκες; Όλο τέτοια βλέπω να παίρνει ο κόσμος. Αξίζουν αξίζουν;
Καλοτουφεκο , αυτό είναι εργαλείο!!!!Και εγώ σήμερα παρέλαβα το δώρο των γενεθλίων μου..... καλή σεζόν να έχουμε View attachment 53213
Και εγώ σήμερα παρέλαβα το δώρο των γενεθλίων μου..... καλή σεζόν να έχουμε View attachment 53213
Είμαι αθώοςΕσύ πότε;
Εσύ μη δεις αντιαεροπορικό αμέσως καρδούλες.
Καλοριζικο...για γουρουνι?
Σε πιστευουμε...Είμαι αθώος
Περιμένουμε να μας πεις εσύΤι γίνεται με τα benelli; Είναι καλά ρε μάγκες; Όλο τέτοια βλέπω να παίρνει ο κόσμος. Αξίζουν αξίζουν;
Σκοποβολή κυρίως και γουρούνια.....
Καλοριζικο...για γουρουνι?
Σε πιστευουμε...
Λοιπόν εντάξει. Έχω παραγγείλει τη μοντυ (παλιά). Αυτή με 900€. Μετά από ώριμη (λέμε τώρα) σκέψη. Τρίτη θα το χω. Θα ακολουθήσουν τα δέοντα.Περιμένουμε να μας πεις εσύ
Άντε ντε γιατί πρώτα θα αρχίζαμε με το φτερό και μετα το μαρτύριο της σταγόνας.Λοιπόν εντάξει. Έχω παραγγείλει τη μοντυ (παλιά). Αυτή με 900€. Μετά από ώριμη (λέμε τώρα) σκέψη. Τρίτη θα το χω. Θα ακολουθήσουν τα δέοντα.
Μόνο???Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Παναγιώτη. Ακόμα με την άδεια αγοράς; Η δική μου βγήκε σε πέντε μέρες.
Χρόνια πολλα με υγεια!Και εγώ σήμερα παρέλαβα το δώρο των γενεθλίων μου..... καλή σεζόν να έχουμε View attachment 53213
Δυνατό δυνατό μπορεί να σε συντροφεύσει σε οποιαδήποτε περίπτωση καλοριζικηΚαι εγώ σήμερα παρέλαβα το δώρο των γενεθλίων μου..... καλή σεζόν να έχουμε View attachment 53213