Κυνηγάω με μια seazer guerini kaliston αχρωμιωτη ,μια bernadeli πειραγμενη κάργα στην κανη όπου έχουν περάσει και από πάνω της 2/3 κανες ρεμινγκτον (από 1100 ,από 1100 g3),κτλ ,και για την τιμή των όπλων με μια browning 2000 αχρωμιωτη του πατέρα μου,αν αναφέρεσαι σε εμένα αλλά δυστυχώς από ότι βλέπω και 2050 να φτάσει μια ρεμινγκτον δε θα τη φτάσουν ποτέ οι υπόλοιπες για τη guerini έχω επιφυλάξεις αλλά θα έχω πλήρη εικόνα μετά την επόμενη σεζόν που θα καεί παντού από αγριοπερίστερα, φασα και παπί εκεί θα δείξει τη δύναμη που έχει στα τσιχλακια και τα ορτύκια που έχω σκοτώσει και με φλομπερ από δαυτα τι να δω .Η bernadeli είναι σαν μια 1196 Ρεμί αδερφούλες.Εν υπόψιν έχω κυνηγήσει με αρκετά όπλα σχεδόν 2 ντουζίνες διαφορετικά και στα περισσότερα ημουν κάτοχος,έτσι με ενδιαφέρει πως σκοτώνει το όπλο πλέον δευτερεύοντος σημάσιας εάν κάνει και καμιά κουτσουκελα.Μεγαλωνω και θέλω να απολαμβάνω ντουφέκιες θεαματικές να μένουν στην μνήμη γιατί ποναει και η μέση και δε .μπόρω όταν αγριευει ο καιρός με κάθε μπαμ να τρέχω να κυνηγάω το θήραμα αν δεν έχω σκύλο γιατί οι περισσότερες Ιταλίδες πάντα κάνουν μπαμ αλλά φροντίζουν και τη σιλουέτα σου όπως τη δική τους τρέξε και λιγάκι μη παχύνεις.Εαν αναφέρθηκε σε εμένα το ποστ περί αμερικανες,περί αυτού απάντησα.