Δεν φτανουν τα σκαγια ως τα πουλια.Αμα εισαι σαδιστης και θελεις να σπασ τα πουλια η να τα βλεπεις να βασανιζονται στα χερια σου η στο στομα του σκυλου σου ,καλα κανεις
Ενα μπαμ ακους και τιποτα αλλο.
Δεν φτανουν τα σκαγια ως τα πουλια.Αμα εισαι σαδιστης και θελεις να σπασ τα πουλια η να τα βλεπεις να βασανιζονται στα χερια σου η στο στομα του σκυλου σου ,καλα κανεις
Δεν εχει να κανει με τις πωλησεις.ει αι αυτο που ειπε και ο φιλος παραπανω.Ήταν ανώτερες σε ξύλα τουλάχιστον η 123 και σίγουρα ισάξιες σε φινίρισμα και βαφές
Κούνημα στην πάπια είχαν και άλλα όπλα πχ Remington 11-87- browning fusion evolve
Η αδράνεια είναι το καθαρότερο και πιό αξιόπιστο σύστημα
Εάν δεν σου αρέσει σεβαστό αλλά δεν σημαίνει ότι είναι μπούρδα
Κοίτα τις πωλήσεις κάθε χρόνο, μία μπούρδα μπορεί αρχικά να σε ξεγελάσει αλλά δεν έχει διάρκεια
Δεν γίνεται να το αφήσουμε από την στιγμή που για δεκαετίες το συγκεκριμένο σύστημα πουλάει, δεν είναι μόνο η benelli με αδράνειαΑυτο με τα ποσοστα των πωλησεων ας το αφησουμε γιατι σε μεγαλο βαθμο υπαρχει κολλημα,ταση αγορας και άγνοια.
Μία χαρά πάει και ο κόσμος πάντα προσανατολιζόταν και σε άλλες εταιρίες, δεν είπαμε ότι θα κλείσουν όλες οι άλλες ή ότι θα καταργηθεί το σύστημα αερίωνΚι αν πηγαιναν καλα,δεν θα εκραζαν οι πωλητες διαφορους καταστηματαρχες.εγω εχω εικονα οτι ο κοσμος προσανατολιζεται σε αλλες εταιριες κι αυτες τις εχει η τις πουλαει
Εγω για τη μπενελι μιλαω και αν διαβασεις τι εγραψα πριν και αλλες φορές,θα δεις οτι εχω αναφερει πως υπαρχουν πολυ καλυτερα αδρανειαςΔεν γίνεται να το αφήσουμε από την στιγμή που για δεκαετίες το συγκεκριμένο σύστημα πουλάει, δεν είναι μόνο η benelli με αδράνεια
Δηλαδή ένα μεγάλο μέρος που αγοράζει αδράνεια είναι κολλημένος παρασυρμένος ή έχει άγνοια;
Ενώ εάν πάρει αερίων είναι γνώστης;
Μία χαρά πάει και ο κόσμος πάντα προσανατολιζόταν και σε άλλες εταιρίες, δεν είπαμε ότι θα κλείσουν όλες οι άλλες ή ότι θα καταργηθεί το σύστημα αερίων
Οι τιμές δυστυχώς είναι αδικαιολόγητες για πολλές καραμπίνεςΟι τιμες τους ειναι αδικαιολογητες για καραμπινες
Ναι ειναι καποιος ο οποιος εχει μαζεψει 15 μπενελι απο το παλαιοτερο ως το νεοτερο και μαλιστα κανει κωνος και δεν το λεει; Κι αν του πεις αλλη αποψη θα σε αντιμετωπισει λες και του εβρησες τη μανα. Ξερω τετοιον ο οποιος ειχε μια λουσατη αλλα το βουλωσε οταν ειδε τι κανει η μαξουςΕγω για τη μπενελι μιλαω και αν διαβασεις τι εγραψα πριν και αλλες φορές,θα δεις οτι εχω αναφερει πως υπαρχουν πολυ καλυτερα αδρανειας
Τι εκανε η Μαξους?.. ειχε μια λουσατη αλλα το βουλωσε οταν ειδε τι κανει η μαξους...
Δε μπορω να σου εξηγησω ...το λιγοτερο οτι σκουπιδι υπηρχε το εκαιγε αν εμενες.μεχρι και τα τσεχικα στην σερβια με τις υγρασιες αλλα τεσπα.ψηλα γραμματα...αν βαλεις καλο φυσιγγι η μπενελο σκοτωνει τελικαΤι εκανε η Μαξους?
Η 1 ή η 2 ?
Με συγχωρεις αλλα δεν ειναι δικια κου διαπιστωση πως δεν εχει ανακαλυφθει αλλη καννη να σταθει διπλα στην καννη της ρεμινγκτον. Ολοι ψαχνονται για μαγικα μεταλλα 70 χρονια μετα και σου πασαρουν οπλα σειρας με ή χωρις αυτα τα μεταλλα.Καλη τιμη τα 2500 ε για οπλο με καννη που θα αντιγραψουν ολοι οι υπολοιποι τα επομενα 20 χρονια...
Αυτό ισχύει.Τι να αντιγραψουν;;;; Η μοσσμπεργκ εβγαλε και η weathrby τετοιες καννες απ το 78 και πριν