Κωστα με πηρε τηλ ο μασκ ηταν μεσα στα νευρα,μου.λεει προσεχε τον φιλο σου που ριχνει και που φτυνει μην μου ριξει κανενα δορυφορο Σειρα το νου σου μην κανουμε κανενα διπλ επεισοδιο
Έτσι σε θέλω μοντέρνοΝαι μετά από συνεννόηση. Θα κάνουμε swinging με τα οπλα
Κωστή.. Σου ξέφυγε η best...Φίλε στο γομφιο έχω κάνει porting, κεραμική στον προγομφιο, και σπείρωμα κριο Πλας στον φρονιμίτη. Μιλάμε στόμα οπλοστάσιο. Φτύνω και πέφτει η φάσσα από τα 85 μέτρα.
Ωχ το.βλεπω το οπλο στις αγγελιεςΚωστή.. Σου ξέφυγε η best...
Φίλε πλάκα πλάκα τα γαμοδοντα εδώ και 6 μήνες μου έχουν στοιχίσει 1200€ και μια win sx4. Τώρα έχω δει βελτίωση.Κωστή.. Σου ξέφυγε η best...
Τζαμπα δηλαδή....10/09 παω για εμφυτευματα.. Μια be diamond με δυο ουπα που θα βαλει ο οδοντίατροςΦίλε πλάκα πλάκα τα γαμοδοντα εδώ και 6 μήνες μου έχουν στοιχίσει 1200€ και μια win sx4. Τώρα έχω δει βελτίωση.
Οχι το οπλο βαγγο με best... Η γναθοςΩχ το.βλεπω το οπλο στις αγγελιες
Συν τα τσοκΤζαμπα δηλαδή....10/09 παω για εμφυτευματα.. Μια be diamond με δυο ουπα που θα βαλει ο οδοντίατρος
ΔόντιΜπεστ μανε'ι' Κεν μπα'ι' δλδΦίλε στο γομφιο έχω κάνει porting, κεραμική στον προγομφιο, και σπείρωμα κριο Πλας στον φρονιμίτη. Μιλάμε στόμα οπλοστάσιο. Φτύνω και πέφτει η φάσσα από τα 85 μέτρα.
Αυτο γτ η δικη σου αριστερη ειναι με την παλιου τυπου κανη η δεξια φοραει κανη μ2 εξου και τα κριοτσοκΕυχαριστώ πολύ Παναγιώτη μου να είσαι καλα. Ναι φαίνεται πως είναι τα παλιά τσοκ της μπενελι. Δεν με χάλασε απλά από ότι είδα η έκδοση για δεξιόχειρες είναι με τρία κρυοτσοκ. Προτιμώ τα πέντε προσωπικά.
καλοτουφεκο το εργαλειοΈτοιμη η Ιταλίδα. Καθάρισμα και επαναλιπανση σήμερα!View attachment 53199
Να είσαι καλά Τόλη μου, σε ευχαριστώ πολύκαλοτουφεκο το εργαλειο
Καλορίζικη να τη χαρείς με υγεία!Παιζομουν μεταξύ μιας brow gold μεταχ. και στη μοντυ. Κέρδισε η μοντυ
Καλορίζικο το εργαλείο Κωσταντη! Να την ευχαριστηθεις φίλε!Παιζομουν μεταξύ μιας brow gold μεταχ. και στη μοντυ. Κέρδισε η μοντυ
Καλορίζικη, να την ευχαριστηθείς Κώστα!Έτοιμη η Ιταλίδα. Καθάρισμα και επαναλιπανση σήμερα!View attachment 53199
Ευχαριστώ πολύ Κυριάκο μου, να είσαι καλά!Καλορίζικη, να την ευχαριστηθείς Κώστα!
Ωραίο!! το κλέβω...