Μη κολάς αν του αρέσει το κυνήγι του παίρνεις ότι του αρέσει τότε ,αρκεί να υπάρχει ένα δεύτερο όπλο για να εξασκηθεί πριν αποφασίσει τι θα πάρει.
Το bell για υδρόβια για πες πως το βλέπεις για απόγευμα προς σούρουπο καρτέρι σε γκιολες θα με ικανοποιήσει; Εσύ που το έχεις δοκιμάσει ;bell και mr brain.
Εγώ κυνηγάω τσίχλες και όταν μίλησα με τον Σωτηρόπουλο του ζήτησα τσοκ μέχρι τα 25-30 μέτρα και μου πρότεινε αυτό.Το bell για υδρόβια για πες πως το βλέπεις για απόγευμα προς σούρουπο καρτέρι σε γκιολες θα με ικανοποιήσει; Εσύ που το έχεις δοκιμάσει ;
Περαστικα...... καλη αναρρωση!!!!Φίλοι μου αγαπημένοι,επανέρχομαι δυνατος μετά από μια καλή επέμβαση ρουτίνας (ισχυο). Καλές όλες οι απόψεις των φίλων κ οι πληροφορίες του Γιάννη που τόσο πολύ ψάχνεται για το καλύτερο αποτέλεσμα. Κ Beretta k Benelli είναι κορυφή.Μπορει να έδιωξα την Α400 μέσα στην ίδια σεζόν γιατί δεν τα βρήκα μαζί της,ομολογησα όμως η βλητικοτητα της μου άρεσε πολύ,όμως οι 3 benelli μου κάθονται καλύτερα στο πολύ γρήγορο.τωρα γιατί ψαχνόμαστε τόσο πολύ για τους κωνους?ξέρω από ψαγμένους Ότι Α400 extreme plus έχει πολύ καλύτερο κώνο από S.B.3.να πω κάτι όμως με το φτωχό μου μυαλό.υπαρχουν βιντεακια με Rizinni s.p. cal 36 που τα πράσινα κατεβαίνουν στουπιά.κ ο φίλος στην Ιταλία που ρίχνει συνέχεια με benelli crio cal 28 τρυγόνια κ φασσες κ κάνει κηδείες.αρα εγώ προσωπικά μετά από 45 χρόνια στα βουνά αρκούμαι πλήρως στο εργοστασιακό 12αρι.
Σκούπα, το κυνηγάω στα υδρόβια απογευματινό, με 6 αρακια, 32 γραμμάρια. Σαροματια στα φαντάσματα.Το bell για υδρόβια για πες πως το βλέπεις για απόγευμα προς σούρουπο καρτέρι σε γκιολες θα με ικανοποιήσει; Εσύ που το έχεις δοκιμάσει ;
Σε τι αποστάσεις περίπου ;Σκούπα, το κυνηγάω στα υδρόβια απογευματινό, με 6 αρακια, 32 γραμμάρια. Σαροματια στα φαντάσματα.
Ευχαριστώ πολύ Vag από τα ωραία Ιωάννινα κ καλή βδομάδα με υγεία.Περαστικα...... καλη αναρρωση!!!!
Παναγιώτη νωρίς στο χαλουπομα, που σου επιτρέπει να βλέπεις μέχρι 25 - 30 μέτρα το πολύ. Μετά όσο σκοτεινιάζει και βλέπεις πολύ πιο κοντά, με το ζόρι στα 20 μέτρα , και πιο κοντά από τα 20, και τουφεκας σκιές και να μην είσαι καλά επάνω του πέφτουν πατσαβούρα. Εγώ δεν το αλλάζω στα απογευματινά είναι εργαλείο.Σε τι αποστάσεις περίπου ;
Χαλούπομα είναι το σούρουπο;νωρίς στο χαλουπομα, που σου επιτρέπει να βλέπεις μέχρι 25 - 30 μέτρα το πολύ.
Στα "τραγανέικα"Χαλούπομα είναι το σούρουπο;
Ναι αλλά δεν σκοτώνουν καλά.
Αυτο ξαναπεστο...Ναι αλλά δεν σκοτώνουν καλά.
Μεγάλο πρόβλημα αυτά τα όπλα, τα λες και νεροσωλήνες, γκλίτσες, στυλιάρια, κοκΝαι αλλά δεν σκοτώνουν καλά.
Μου το εστειλαν και μενα αλλα δεν τσιμπαω...Είναι photoshop το βραβείο
Ναι Στέφανε.Χαλούπομα είναι το σούρουπο;
Αεί να χαθείς τέρας.Στα "τραγανέικα"