Aμα το λεει αυτος........πάντως ο Κοσκινάς σε χθεσινό του βίντεο ήταν ξεκάθαρος. Η νέες κάννες την benelli εχουν σημαντικές διαφορες τοσο με μολύβδινα όσο και ατσαλινα σκαγια.
Aμα το λεει αυτος........πάντως ο Κοσκινάς σε χθεσινό του βίντεο ήταν ξεκάθαρος. Η νέες κάννες την benelli εχουν σημαντικές διαφορες τοσο με μολύβδινα όσο και ατσαλινα σκαγια.
με μια cordoba AI δωρο εγω να δεις τι θα διθυραμβους θα εγραφαπάντως ο Κοσκινάς σε χθεσινό του βίντεο ήταν ξεκάθαρος. Η νέες κάννες την benelli εχουν σημαντικές διαφορες τοσο με μολύβδινα όσο και ατσαλινα σκαγια.
Μπορεί κάποιος να "ακούσει" κάποιον που βιοπορίζεται από το κυνήγι και τα όπλα 30 χρόνια και σίγουρα έχει πιάσει και δοκιμάσει πολλά, ή μπορεί και "ακούσει" εναν τελικό χρήστη που έχει αλλάξει 5-10 οπλα ή και 1 (άρα αυτό είναι το καλύτερο) και να λέει ότι τα πρώτα Α5 είναι τα καλύτερα. (τυχαίο παραδειγμα) . Άλλωστε δεν είπε οτι είναι καλύτερες , είπε ότι έχουν σημαντικές διαφορές.με μια cordoba AI δωρο εγω να δεις τι θα διθυραμβους θα εγραφα
ενώ αν το πει ο montecarlo, o Alex37 και ο Sam13 είναι λίρα 100....Aμα το λεει αυτος........
Διαφορες σιγουρα θα εχει η κάννη , περιμενουμε να την παρει καποιος απ το φορουμ ή να δουμε δοκιμες με ταχογραφο, πινακα κτλΜπορεί κάποιος να "ακούσει" κάποιον που βιοπορίζεται από το κυνήγι και τα όπλα 30 χρόνια και σίγουρα έχει πιάσει και δοκιμάσει πολλά, ή μπορεί και "ακούσει" εναν τελικό χρήστη που έχει αλλάξει 5-10 οπλα ή και 1 (άρα αυτό είναι το καλύτερο) και να λέει ότι τα πρώτα Α5 είναι τα καλύτερα. (τυχαίο παραδειγμα) . Άλλωστε δεν είπε οτι είναι καλύτερες , είπε ότι έχουν σημαντικές διαφορές.
Εγω πάντως την έφτανα θα την αγόραζα και όχι επειδή το λέει ο Κοσκινάς αλλά επειδή το λέει η Benelli. Αυριο ή σε ένα μήνα μπορεί η Beretta να μας φέρει κάτι καινούργιο όσο αφορά τις κάννες και μας εκπλήξει και αυτό.
Προσωπικα για μενα, εχει πολυ μεγαλυτερη αξια η γνωμη τους απο τον οποιοδηποτε Κοσκινα....Μπορεί κάποιος να "ακούσει" κάποιον που βιοπορίζεται από το κυνήγι και τα όπλα 30 χρόνια και σίγουρα έχει πιάσει και δοκιμάσει πολλά, ή μπορεί και "ακούσει" εναν τελικό χρήστη που έχει αλλάξει 5-10 οπλα ή και 1 (άρα αυτό είναι το καλύτερο) και να λέει ότι τα πρώτα Α5 είναι τα καλύτερα. (τυχαίο παραδειγμα) . Άλλωστε δεν είπε οτι είναι καλύτερες , είπε ότι έχουν σημαντικές διαφορές.
Εγω πάντως αν την έφτανα θα την αγόραζα και όχι επειδή το λέει ο Κοσκινάς αλλά επειδή το λέει η Benelli. Αυριο ή σε ένα μήνα μπορεί η Beretta να μας φέρει κάτι καινούργιο όσο αφορά τις κάννες και μας εκπλήξει και αυτό.
ενώ αν το πει ο montecarlo, o Alex37 και ο Sam13 είναι λίρα 100....
Απάντηση
Report Επεξεργασία Delete
Μα επειδη βιοποριζεται απο το κυνηγι ο λογος του για μενα δεν γινεται να ειναι αντικειμενικος ιδιως οσον αφορα μαρκες οπλων και μαρκες φυσιγγιων γιατι υπαρχουν διαπλεκομενα συμφεροντα....κάποιον που βιοπορίζεται από το κυνήγι
Η με μια v3 πολύ σωστή τοποθέτηση γιατί το να συγκρίνεις μια νέα μπενελι με τις παλαιότερες μόνο που υστερούσαν βλητικα για μένα δε λέει κάτι.Το θέμα ( το δικό μου) είναι αν θα χει διαφορές σε σχέση με μια xlr5 ή ένα beretta optima hp....
Ποιες υστερούν βλητικά ?......δεν κατάλαβαΗ με μια v3 πολύ σωστή τοποθέτηση γιατί το να συγκρίνεις μια νέα μπενελι με τις παλαιότερες μόνο που υστερούσαν βλητικα για μένα δε λέει κάτι.
Στο σημερα που ζουμε το μαρκετιγκ και η παρουσιαση ενος προιοντος ειναι το πανΜπορεί κάποιος να "ακούσει" κάποιον που βιοπορίζεται από το κυνήγι και τα όπλα 30 χρόνια και σίγουρα έχει πιάσει και δοκιμάσει πολλά, ή μπορεί και "ακούσει" εναν τελικό χρήστη που έχει αλλάξει 5-10 οπλα ή και 1 (άρα αυτό είναι το καλύτερο) και να λέει ότι τα πρώτα Α5 είναι τα καλύτερα. (τυχαίο παραδειγμα) . Άλλωστε δεν είπε οτι είναι καλύτερες , είπε ότι έχουν σημαντικές διαφορές.
Εγω πάντως αν την έφτανα θα την αγόραζα και όχι επειδή το λέει ο Κοσκινάς αλλά επειδή το λέει η Benelli. Αυριο ή σε ένα μήνα μπορεί η Beretta να μας φέρει κάτι καινούργιο όσο αφορά τις κάννες και μας εκπλήξει και αυτό.
ενώ αν το πει ο montecarlo, o Alex37 και ο Sam13 είναι λίρα 100....
Απάντηση
Report Επεξεργασία Delete
Δεν σου δινουν το αλεζουαρ μαζι
Σε σχέση με μία κάνει optima και με ρέμικτον γιατί τα είχα όλα αυτά τα όπλα και τα χω τοφεκίσει σε κυνήγια όπως και 3-4 διαφορετικές benelli 5 ναι υστερούσαν βλητικά για μένα προσωπική μου απόψηΠοιες υστερούν βλητικά ?......δεν κατάλαβα
Οι παλιές benelli ?
Μπορούμε πολύ εύκολα να "θάψουμε" ένα όπλο ,όσο εύκολα μπορούμε να το υμνήσουμε κιόλας. Οι παρωπίδες πολλές φορές είναι ο χειρότερος σύμβουλος και δεν το λέω προσωπικά για εσένα ,αλλά το επισημαίνω και για εμένα όπου πριν χρόνια είχα πάρει μια μπερετα και την επόμενη μέρα την πήγα πίσω. Το όπλο σίγουρα ήταν άξιο αλλά η εμμονή μου με την αδράνεια δεν με άφησε να της δώσω χρόνο. Εν τάχει θέλω να πω ότι όλες οι καραμπίνες της σειράς είναι ακριβώς ίδιες σε αποτέλεσμα και διαφορετικές σε αίσθηση. Η μόνο σύγκριση που μπορεί να γίνει σε λειόκαννα είναι μεταξύ δίκαννου και καραμπίνας, όσο αναφορά το βλητικό κομμάτι.Σε σχέση με μία κάνει optima και με ρέμικτον γιατί τα είχα όλα αυτά τα όπλα και τα χω τοφεκίσει σε κυνήγια όπως και 3-4 διαφορετικές benelli 5 ναι υστερούσαν βλητικά για μένα προσωπική μου απόψη
Αν έχεις πολλά χρόνια παντρεμένος δεν σε πειράζει το κλώτσημαΤο όπλο σίγουρα ήταν άξιο αλλά η εμμονή μου με την αδράνεια δεν με άφησε να της δώσω χρόνο.
Στα μούτρα?Αν έχεις πολλά χρόνια παντρεμένος δεν σε πειράζει το κλώτσημα
Το έχεις συνηθίσει πλέον........
Αφου με ρωτά η γυναίκα μετα το ξύλο.... άντρα μου πονάς ?? Τι λες μωρέ της λέω, πονάν οι μπενελάκιδες ???Αν έχεις πολλά χρόνια παντρεμένος δεν σε πειράζει το κλώτσημα
Για την μουρμουρα τι κανουμε μαστορα;Αν έχεις πολλά χρόνια παντρεμένος δεν σε πειράζει το κλώτσημα