Τώρα τα είπες σωστά.Το έχω ξαναγράψει όμως..... τα εξειδικευμένα τσοκ δεν είναι για καραμπίνα.....αν η μπεκάτσα σηκωθεί στα 25 μέτρα και έχεις πρώτο φυσιγγι 9,10 με τσοκ διασποράς δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να την καρπωθεις...... είναι προτιμότερο να μπαίνουν σε δίκανο ώστε να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κάνης,τσοκ και φυσιγγίου......
Τα ίδια έλεγα πάντα.....Τώρα τα είπες σωστά.
Και καλά κάνεις γιατί μάλλον δε σε αφορούν .
αν εγραφες, θα εγραφες το 1/3 το πολύ και θα τα διαβαζα, οταν βλεπω σεντονια απλα προσπερναω.
Δύο λόγια φυσική κατάσταση θέλει για να κυνηγάς τα τραυματισμέναΈχεις κάνεις από την ομάδα την vinci να μας πει 2 λόγια;
Το χουμε !Δύο λόγια φυσική κατάσταση θέλει για να κυνηγάς τα τραυματισμενα
Αυτό εινα μικρό και το διάβασαΚαι καλά κάνεις γιατί μάλλον δε σε αφορούν .
Άσε και βλέπω να μπαίνω σε έξοδα όταν θα έρθουν οι κανεςΤι εργαλειαρα ειναι αυτη !
Οοοοοοχι βέβαια.η κανη θα μπει στη μουΝαι, και μου στελνεις Μ2
Σύντομα θα έρθει και για δοκιμεςΤι εργαλειαρα ειναι αυτη !
ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ;;;;;Άσε και βλέπω να μπαίνω σε έξοδα όταν θα έρθουν οι κανες
Εννοείται πως θα κυνηγηθεί.δε μιλάω για τώρα.σσο μελλον και μετά από δοκιμέςΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ;;;;;
Όσο θα έχει η κάνη θα αγοράζεις μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση.Αν είναι τόσο καλύτερη η AI απο την power bore θα μπούμε όλοι σε έξοδα για κάννη. Για να δούμε...
Καλορίζικη στον φίλο σου! Πολύ ωραίο όπλο! Τα τσοκ δεν είναι crio plus, στις καινούργιες κάννες;Τι έχουμε εδώ παίκτες?υπέρτατη χωανη η πούρο Αβάνας όπως προτιμάτε
Be diamond a.i φίλου ολοφρεσκια.βαρος 3,050
View attachment 91669
Δε ξέρω.οταν θα έρθει εδώ θα τα δούμε ολαΚαλορίζικη στον φίλο σου! Πολύ ωραίο όπλο! Τα τσοκ δεν είναι crio plus, στις καινούργιες κάννες;