Ναι σωστά απλά με μπενελι λίγο καλύτερα απ' τα υπόλοιπα γυαλιστερέ φίλε μουΌλοι οι μπενελακιδες αυτό θέλετε να ακούτε...
Ότι σκοτώνουν όλα το ίδιο...
Ναι σωστά απλά με μπενελι λίγο καλύτερα απ' τα υπόλοιπα γυαλιστερέ φίλε μουΌλοι οι μπενελακιδες αυτό θέλετε να ακούτε...
Ότι σκοτώνουν όλα το ίδιο...
Φίλε στη μιξους για να φτάσεις εκεί έχεις πάρει 15 τσοκ έγινες ιδιογομωτης πάλι δε τα φτάνεις στο τέλος θα πάρεις μπενελι να γαληνέψει η ψυχή σου.ακου το φίλο σουΗλία δεν μας τα λες καλά!
Τα 45 μέτρα είναι πολλά για να σκοτώνουν όλα!
Μ αυτά που κάνεις ρε φίλε θα είχες πάρει Ρεμ και θα είχες τελειώσει και μηχανολόγος μηχανικος3* 40μετρα, δοκιμάζω φυσίγγια ιδιογομοση, όταν προλαβαίνω, ( σπάνια ) η όταν είναι δικό μου μαγείρεμα να δω τη μαλακίες φτιάχνω, μην το πάρω κοντά και ξεφτιλιστο, και γελάνε τα πράσινα. 1000 για καινούργια μπενελοσωληνα δεν δίνω. Θα τα δώσω για σέρβις στη φρεζα να πιάσουν και τόπο.
Από τότε που την γαργαλισα έχουν περάσει 7χρονια, μετά τέλος άραξα. Θα σε μαλώσω δεν με παρακολουθείς, έχω περάσει και από Ρεμ, όλες της τάξης, δεν έμεινα σε καμία, και το έχω πάρει το πτυχίο του μηχανολόγου μηχανικού. Και ξέρω και τρακτέρ. Τη με πέρασες κύριε Ευριπίδη μας .Μ αυτά που κάνεις ρε φίλε θα είχες πάρει Ρεμ και θα είχες τελειώσει και μηχανολόγος μηχανικος
Αδικαιολογητος που τις συγκρίνει η που ξαναέκανε το ίδιο λάθος?Αδικαιολόγητος ο κύριος.
Ωωωωω Θεέ μου!!Φίλε στη μιξους για να φτάσεις εκεί έχεις πάρει 15 τσοκ έγινες ιδιογομωτης πάλι δε τα φτάνεις στο τέλος θα πάρεις μπενελι να γαληνέψει η ψυχή σου.ακου το φίλο σου
Έβαλε πολύ αλάτι γεροντήΩωωωω Θεέ μου!!
Τι ακούν τα έρμα τ'αυτακια μου!!
Γιατι τοσα χρονια της ειχαν κλεψει το ξεσκονοπανο?Πιστεύετε ότι η Benelli έβγαλε στην αγορά μια κανη την οποία δεν έχει ξεσκονισει με δοκιμές στο εργοστάσιο;
RemingtonΈτσι είναι μεν αλλά δεν θέλουμε απλώς να σκοτωνουν.
Θέλουμε να σβήνουν ακαριαία σαν να τους ρίχνουμε ινδιάνικο δηλητηριασμένο βέλος με μίγμα δηλητηρίων από τα πιο φαρμακερά φίδια του Αμαζονίου.
Φτερωτό να τουφεκαμε και να το πιάνει ζάλη , να του κόβεται το αίμα και κιτρινισμενο πανί να πέφτει.
Εδώ σε θέλω να μου βρεις τη λύση.
Άμα της βγάλουν την ουρά μπορεί να πάρω μια για να τη ταιριάξω στην ηλεκτρική σκούπα να καθαρίζω τα πατωσίφα, αυτή η υποπίεση που θα δημιουργεί κλείσε άνοιξε και ξανακλείσε στο τσοκ θα έχει γαμω τις αναρροφήσεις .Τελικά γνωρίζει κανείς αν θα πουλάνε κάννη ξεχωριστα?
Πάρα πολύ σατανική ερώτηση. Που ξαναέκανε το ίδιο λάθος.Αδικαιολογητος που τις συγκρίνει η που ξαναέκανε το ίδιο λάθος?
Γιατι τοσα χρονια της ειχαν κλεψει το ξεσκονοπανο?
Παρα λιγο να με πνιξεις να παω χαμενος πανω στο ανθος της ηλικιας μου...Remington
Ναι μάλλον από του χρονουΤελικά γνωρίζει κανείς αν θα πουλάνε κάννη ξεχωριστα?
Ταιριάζει σε όλα τα benelli?Ναι μάλλον από του χρονου
Θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλουν για όλα τα μοντέλα.πληροφοριες λένε ότι από το 25 ο αετος 4 θα είναι μόνο με a.iΤαιριάζει σε όλα τα benelli?
Πω πω πω πω !!!.πληροφοριες λένε ότι από το 25 ο αετος 4 θα είναι μόνο με a.i
Πήρε ο άνθρωπος που ψωνίζουμε φυσίγγια στον Κύργια και του είπε ότι δεν θα πουλάνε ξεχωριστά τη κάνει μακάρι πάντως να δώσουνΘέλω να πιστεύω ότι θα βγάλουν για όλα τα μοντέλα.πληροφοριες λένε ότι από το 25 ο αετος 4 θα είναι μόνο με a.i