Ώρα για ύπνο….κάθε 20 Αυγούστου είναι γιορτή για εμάς!!! Καλή έναρξη αύριο με ασφάλεια προπάντων
γιατι κοιμηθηκες;,,,εγω δεν εκλεισα ματι απο τη ζεστη....λιωσαμε....αιντε αργήσαμεεεεεεεεεεεεεεε....καλημερα σε ολους και καλη μας εναρξη..........., ... αν ξυπνήσω.
Τασο καλημερα....ξερεις τι μου εχει καρφωθει τωρα στο μυαλο;...μειωτηρα εχουμε μεσα στη be diamond;Αντε καλή έναρξη σε όλους! Άν δεν περάσει τίποτα μια 3 αρα στον αέρα θα τη ρίξω.
Έχουμε έχουμε! Καλημέρα Ανδρεα!Τασο καλημερα....ξερεις τι μου εχει καρφωθει τωρα στο μυαλο;...μειωτηρα εχουμε μεσα στη be diamond;
ειναι καρακτερΚαλο το βιτορια αλλα αυτο με το κουμπι που πρεπει να πατας μπρος πισω για να βαλεις φυσιγγι στην αποθηκη με τρελενει ειχα μια φρανκι ελιτ ετσι τρεια χερια ηθελε
Δεν χρειάζεται ούτως η άλλος εδώ μέσα λένε ότι αυτές δεν σκοτώνουνΤασο καλημερα....ξερεις τι μου εχει καρφωθει τωρα στο μυαλο;...μειωτηρα εχουμε μεσα στη be diamond;
τι τσοκ ειναι αυτο @vagosbenelli ;;;...βουτηγμενο στο δηλητηριο;γι αυτο ειναι χρυσο μπροστα;..για στειλε μου 4-5 κομματια απο αυταΚατσε.να βγαλω και εγω την γρια μου montefeltro left 2009 μαμα View attachment 53777
Ρε πως την ξαπλωσες έτσισα μαλαπερδα από αφρικαναμερικαν είναιΓια πάμε δυνατα...
View attachment 53890
Ώρα είναι να της κολλήσουν κανένα καινούργιο παρατσούκλι.Ρε πως την ξαπλωσες έτσισα μαλαπερδα από αφρικαναμερικαν είναι
Ποια 304 ρε φίλε.
Ποιά εναλλασσόμενα τσοκ ;
Δεν βγάζουν αποδόσεις αυτά ...
Θα σου δώσω εγώ οπλάρα.
Φιλική τιμή 1000 ευρώ.
76 full σταθερό.
Σκοτώνει μετά τα 100μ.
@vagosbenelli είδες βαφή λαδομπογιά φίλε ;
Ψάθες δεν υπάρχουν. Έχουν καλυφθεί από βερνίκι.
Τύφλα να χει η κεραμική και το λινέλαιο.
Τι φωτό θα μου βάλεις να με εκπλήξεις τώρα ;;;
Έχω πάθει ανοσία
View attachment 53721
Τι σερακοτ και ιστορίες παραδοσιακή λαδομπογια και τέλος.Ποια 304 ρε φίλε.
Θα σου δώσω εγώ οπλάρα.
Φιλική τιμή 1000 ευρώ.
76 full σταθερό.
Σκοτώνει μετά τα 100μ.
Έχω πάθει ανοσία
View attachment 53721
συντηρηση υψηλου επιπεδου. με το μανιουαλ στο χερι.Αυτ
Τι σερακοτ και ιστορίες παραδοσιακή λαδομπογια και τέλος.
Εννοείται το τηρεί κατά γράμμα.χαχασυντηρηση υψηλου επιπεδου. με το μανιουαλ στο χερι.
Μου κολλας πολυΠοια 304 ρε φίλε.
Θα σου δώσω εγώ οπλάρα.
Φιλική τιμή 1000 ευρώ.
76 full σταθερό.
Σκοτώνει μετά τα 100μ.
Έχω πάθει ανοσία
View attachment 53721
Ποοοοο πολα μπαρ νερου ρε φηλε χαμηλοσε ληγο,βαλε εκει τωρα μαστο και πολη τεφλον θα χανη νερο,εκτον αν εχεις φασολιες και απο κατωΜου κολλας πολυView attachment 53975
Μου κολλας πολυView attachment 53975
του φλιπαρε δεξια στην τουφεκια και του έκανε πορτινγκ ....τι ξερετε εσεις.....ωραίος .....Μου κολλας πολυView attachment 53975
Δεν ήθελα να το πιστέψω ότι είναι φουίτ αυτό που φαίνεται !!!!!του φλιπαρε δεξια στην τουφεκια και του έκανε πορτινγκ ....τι ξερετε εσεις.....ωραίος .....