Βγαλτη και βαλε σταλακτη
Βγαλτη και βαλε σταλακτη
Cut Off
Ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητα του cut off.Ο επιλογέας για να ρίχνει το οπλο μια μόνο ντουφεκιά. Μετά μένει το κλείστρο ανοιχτό.
Ότι μπορείς να αλλάξεις το φυσιγγι της θαλάμης χωρίς να φέρει άλλο από την αποθήκη.Ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητα του cut off.
Μπορεί να μου την εξηγήσει κάποιος ?
Για πάμε δυνατα...
View attachment 53890οπλαρα φίλε....καλορίζικο....καλές σφαλιάρες..
Αααα γειά σου ...... δεν έχει cut off αλλά ποτέ δεν ένιωσα οτι το χρειάστηκα. Κρατάω πίσω το κλείστρο με το χέρι και αλλάζω φυσίγγι.
Στις Browning που όταν τραβάς το κλείστρο πίσω φέρνει το επόμενο φυσίγγι στην θαλάμη έχει χρησιμότηταΠοτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητα του cut off.
Μπορεί να μου την εξηγήσει κάποιος ?
Όλα τα είπατε, αλλά δεν είπατε το σπουδαιότερο? Είναι διπλός ο ρόλος του! 1. Cut off, 2. Αφαιρώντας το, στρίβοντάς το πρός τα κάτω, βγάζεις την σκάνδαλο θήκη!.Στις Browning που όταν τραβάς το κλείστρο πίσω φέρνει το επόμενο φυσίγγι στην θαλάμη έχει χρησιμότητα
Σεμι φουλ οτοματικ δεν ξέρς εισύ
Στην beretta είναι και πείρος έχεις δίκιο αλλά νόμιζα ότι μιλάγαμε για την χρησιμότητα επάνω στο κυνήγιΌλα τα είπατε, αλλά δεν είπατε το σπουδαιότερο? Είναι διπλός ο ρόλος του! 1. Cut off, 2. Αφαιρώντας το, στρίβοντάς το πρός τα κάτω, βγάζεις την σκάνδαλο θήκη!.
Νομίζω ότι σε αυτογεμη που τραβώντας το κλείστρο έρχεται αυτόματα φυσιγγι από την αποθήκη δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αφαιρέσεις μόνο αυτό της θαλάμης. Οπότε εκεί χρειάζεται. Στα benelli και σε όσα δεν έρχεται αυτόματα το φυσιγγι από την αποθήκη δεν χρειάζεται.Στην beretta είναι και πείρος έχεις δίκιο αλλά νόμιζα ότι μιλάγαμε για την χρησιμότητα επάνω στο κυνήγι
Θέμα συνήθειας είναι. Σε όπλα που τραβώντας πίσω το κλείστρο δεν φέρνει φυσίγγι από την αποθήκη είναι εύκολη η αλλαγή και χωρίς cut off.Νομίζω ότι σε αυτογεμη που τραβώντας το κλείστρο έρχεται αυτόματα φυσιγγι από την αποθήκη δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αφαιρέσεις μόνο αυτό της θαλάμης. Οπότε εκεί χρειάζεται. Στα benelli και σε όσα δεν έρχεται αυτόματα το φυσιγγι από την αποθήκη δεν χρειάζεται.
Προσωπικά στο δικαννο ανάλογα το σημείο που βρίσκομαι καθώς μετακινουμε από καρτέρι σε καρτέρι συνήθως στο λαγό αλλάζω φυσίγγια συχνά. Αλλά στο αυτογεμη που είναι ολόκληρη ιστορία για να τα αλλάξεις δεν τα πειράζω.
Εξαρταται πως το βλεπεις, πχ ο αλλος σου λεει βανα για να αλλαζεις νερα στην πομονα.αλλος σου λεει δεικτες για να βλεπεις την ωρα κλπ
Κάτσε να δω κάνα παπί και σου λέω σε πόσο χρόνο αλλάζω φυσίγγι στην θαλάμη στην 1187 που δεν έχει cut off.Νομίζω ότι σε αυτογεμη που τραβώντας το κλείστρο έρχεται αυτόματα φυσιγγι από την αποθήκη δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αφαιρέσεις μόνο αυτό της θαλάμης. Οπότε εκεί χρειάζεται.
Vitoria.Κι εκεί μπροστά!Θέμα συνήθειας είναι. Σε όπλα που τραβώντας πίσω το κλείστρο δεν φέρνει φυσίγγι από την αποθήκη είναι εύκολη η αλλαγή και χωρίς cut off.
H νιτορια ομως φιλε.για κυριους που τους. αρεσουν τα ξυνα και εχουν νυχακι το πλαινο μπουτον δεν ειναι και οτι καλυτερο για αυτουςVitoria.Κι εκεί μπροστά!
Εγω ετσι την πηρα. Το σημαδι το εκανε ο αλλος. Εμενα χαλασε το γαλλικο στα κατσαβραχα το Σάββατο.H νιτορια ομως φιλε.για κυριους που τους. αρεσουν τα ξυνα και εχουν νυχακι το πλαινο μπουτον δεν ειναι και οτι καλυτερο για αυτους