Ειπα και γω...ονομα και πραμαΌχι ρε ,φανατικός μπραουνακιας
Ειπα και γω...ονομα και πραμαΌχι ρε ,φανατικός μπραουνακιας
Εδώ αγόρασα κ σουγιά Μπράουνινγκ να τα κάνω κουστούμιΕιπα και γω...ονομα και πραμα
3 σουγιαδες ενα μαχαιρι καπελλα μπλουζες φόρμα καλαμι ψαρεματος BrowningΕδώ αγόρασα κ σουγιά Μπράουνινγκ να τα κάνω κουστούμι
Είναι τριών αστέρων ...Αυτά τα 3 αστρα πανω στο χαρτακι με τα χαρακτηριστικά της κανης τι μπορεί να σημαινουν;
View attachment 55161
3 κι ο κουκος...Αυτά τα 3 αστρα πανω στο χαρτακι με τα χαρακτηριστικά της κανης τι μπορεί να σημαινουν;
View attachment 55161
Λοχαγος?Αυτά τα 3 αστρα πανω στο χαρτακι με τα χαρακτηριστικά της κανης τι μπορεί να σημαινουν;
View attachment 55161
Μάλλον ίλαρχος (είναι του Καβαλρι αυτες)Λοχαγος?
Είναι η απεικόνιση του γνωστού Δημοτικού τραγουδιού -3 πουλάκια κάθονταν- ειδικά για την BENELLI.Αυτά τα 3 αστρα πανω στο χαρτακι με τα χαρακτηριστικά της κανης τι μπορεί να σημαινουν;
View attachment 55161
Σημαίνει οτι τσοκ στενότερο και να βάλεις 3 άστρα θα τουφεκάει.Αυτά τα 3 αστρα πανω στο χαρτακι με τα χαρακτηριστικά της κανης τι μπορεί να σημαινουν;
View attachment 55161
μηπως εννοει οτι και να ντουφεκισεις με benelli θα παρεις τα τριαΣημαίνει οτι τσοκ στενότερο και να βάλεις 3 άστρα θα τουφεκάει.
Ααα γειά σου. Χαχαχαμηπως εννοει οτι και να ντουφεκισεις με benelli θα παρεις τα τρια
Δεν το περίμενα ποτέ από σένα αυτό...μηπως εννοει οτι και να ντουφεκισεις με benelli θα παρεις τα τρια
Απο 15 εως 40 μετρα ειναι σχεδον το συνολο του ευρους των τσοκ δηλ.απο 5 αστρα εως και full,αρα πρεπει να εχεις κατα νου γι αυτες τις αποστασεις τουλαχιστον 2 τσοκ...εγω θα ελεγα απο 15-28 το 4αρι και 28-40 το 2αρι.Διαφορετικα οπως ειπες το 3αρι αλλα για το μεσο ορο των αποστασεων δηλ. περιπου 27-35m,οχι ομως για 15m, ουτε για 40m.τουφεκιές μου είναι συνήθως από 15 μέχρι 35-40 μέτρ
Ευχαριστώ, ποιό τσόκ πηγαίνει καλύτερα στην κάνη της Μ2, πιστεύεις?Απο 15 εως 40 μετρα ειναι σχεδον το συνολο του ευρους των τσοκ δηλ.απο 5 αστρα εως και full,αρα πρεπει να εχεις κατα νου γι αυτες τις αποστασεις τουλαχιστον 2 τσοκ...εγω θα ελεγα απο 15-28 το 4αρι και 28-40 το 2αρι.Διαφορετικα οπως ειπες το 3αρι αλλα για το μεσο ορο των αποστασεων δηλ. περιπου 27-35m,οχι ομως για 15m, ουτε για 40m.