Πραγματι απ οτι εχω καταλαβει(συμπεριλαμβανομενου κι εμενα), ο Μακης οπου μπορει να βοηθησει ανεξαρτητα εαν ειναι γνωστος του ή οχι,το κανει....δε νομιζω οτι χρειαζεται να πω κατι αλλο.Βέβαια όλα αυτά από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν θα γινόταν έτσι αν δεν μεσολαβούσε ο φίλος Μάκης
Με ανησύχησες τώρα. Φέτος κ εγω θα κυνηγήσω με υπερυψωμένη ριγα για πρωτη φορα στην ζωη μου. Το πολυ πολυ να βαλω κανα κολαρο στον λαιμο .xm.Καλοτουφεκο να ειναι... Αφιερωσε λιγο χρονο στην αρχη με τις φλατζες για να τη φερεις στα μετρα σου μιας κ η υπερηψωμενη ριγα ειναι λιγο καινουργια εμπειρια...
Ευχαριστώ πολύ φίλε @DUCK HUNTING !Φιλε Chris-Kaz καλοριζικο. Το εργαλειο σου ειναι τερας αξιοπιστίας
Με ανησύχησες τώρα. Φέτος κ εγω θα κυνηγήσω με υπερυψωμένη ριγα για πρωτη φορα στην ζωη μου. Το πολυ πολυ να βαλω κανα κολαρο στον λαιμο .xm.
Ευχαριστώ Παύλε! Να είσαι καλά!καλορίζικο καλόριχτο Χρήστο !
Λαμπρε σ' ευχαριστω πολυ!Χρήστο το μόνο σίγουρο είναι πως θα την ευχαριστηθείς όσο δεν πάει!
Μεγειά, καλορίζικη και καλοτούφεκη η μπενέλλα σου!
Μάγκες, μπορούμε να ξεδιαλύνουμε λίγο αυτό;Παρατηρώντας τα τσοκ από την Μ2 είδα ότι αναγράφουν "BENELLI ARMI-CRIOCHOKE" και όχι Crio Plus όπως ήξερα. Είναι το ίδιο ή όχι;
βαλε μια φωτο κοντινη να τα δουμε αλλα πιστευω οτι ειναι crio plusΜάγκες, μπορούμε να ξεδιαλύνουμε λίγο αυτό;
Παρατηρώντας τα τσοκ από την Μ2 είδα ότι αναγράφουν "BENELLI ARMI-CRIOCHOKE" και όχι Crio Plus όπως ήξερα. Είναι το ίδιο ή όχι;
CRIOCHOKE είναι τα τσοκ που έχουν κατασκευαστεί με την μέθοδο κρυογενούς επεξεργασίας όπως και το CRIOBARREL που αναγράφεται στις κάννες crio της BenelliΜάγκες, μπορούμε να ξεδιαλύνουμε λίγο αυτό;
Ναι ρε φίλε αλλά στα μαμα τσοκ δεν διαβάζω πουθενά το "PLUS" ...CRIOCHOKE είναι τα τσοκ που έχουν κατασκευαστεί με την μέθοδο κρυογενούς επεξεργασίας όπως και το CRIOBARREL που αναγράφεται στις κάννες crio της Benelli
CRIOPLUS είναι ο νέος τύπος τσοκ της Benelli με κρυογενή επεξεργασία και το σπείρωμα στη μέση
τα ίδια είναι λοιπόν
ρίξε και μια ματιά εδώ σ ένα εσω τσοκ της briley
http://www.briley.com/popup.aspx?src=/images/Product/large/51921.jpg