ρε γιατι το ψαχνετε? παρτε ενα baikal να βρειτε την υγεια σας
ha haaa
ha haaa
θα συμφωνήσω απόλυτα. Το speed load μεγαλη υπόθεση! Οπως και τα ιταλικα σε σκανδαλη με διαφορα ανώτερα. Ειδικά η beretta μιας και κατέχω αρκετές
Κώστα θα συμφωνήσω κι εγώ με DUCK HUNTINGΠαιδιά να πω την αμαρτια μου από ιταλικό σε αμερικανικο πήγα και δεν καταλαβα την διφορα σκανδαλης....
Μπα Γιαννη, προσωπικα διαφωνω σε αυτο... Κ δεν εννοω βεβαια σε καταστασεις κακομεταχειρισης του οπλου που σου πεφτει το σαγονι, εννοω φυσιολογικη χρηση...οχι μονο τυχη φιλε και ο κατοχος αν το προσεχει το οπλο δεν θα του βγαλει προβληματα
μην ορκιζεσαιοχι μονο τυχη φιλε και ο κατοχος αν το προσεχει το οπλο δεν θα του βγαλει προβληματα
Απο την αλλη μερια η browning δεν εχει κλοτσημα ισως σαν τουφεκια ναειναι καλυτερη οπως ακουγεται , αλλα προσωπικα αυτη τη σκανδαλη δεν την μπορω. Ακομα και η maxus που εχει ελαφρυνει, καταλαβαινεις διαφορα σε σχεση με τα ιταλικα. Αυτο που πραγματικα ειναι μακραν καλυτερο στη maxus ειναι το συστημα speed load και γενικα η ευκολια να γεμιζεις απογεμιζεις. Σε αυτο δεν παιζεται.
καθαρή ατυχία το προβληματικό όπλο αλλά τυχαίνει
καθαρή κωλοφαρδία έχω αλλάξει πάνω από 50 όπλα οι 40 τουλάχιστον ήταν καραμπίνες....όπλο με πρόβλημα εμπλοκών ποτέ πέρα απο 5-6 από ελλατωματικό κάλυκα η ακαθαρισιά....μάρκες benelli 5 beretta 4 breda16 browning 6 franchi 8 winchester 2
Ηδη αισθανομαι τυχερος που μου εχεις παραγγειλει το οπλο...καθαρή ατυχία το προβληματικό όπλο αλλά τυχαίνει
καθαρή κωλοφαρδία έχω αλλάξει πάνω από 50 όπλα οι 40 τουλάχιστον ήταν καραμπίνες....όπλο με πρόβλημα εμπλοκών ποτέ πέρα απο 5-6 από ελλατωματικό κάλυκα η ακαθαρισιά....μάρκες benelli 5 beretta 4 breda16 browning 6 franchi 8 winchester 2
αγαπώ ότι γράφει στην κάννη BREDA(R) είχα 1 altair 13 aries2 και 2 aries 3M.....Maκη πως δεν εκατσες τελικα στη Breda?
Της πηρε κανονικα οοοοολες...Maκη πως δεν εκατσες τελικα στη Breda?
καθαρή ατυχία το προβληματικό όπλο αλλά τυχαίνει
Φιλαρακι ριξτη πρωτα σκοπευτηριο και πινακα να δεις που εισαιΦιλοι οσο πλησιαζουν οι μερες προβλεπω μεγαλη τρρρρρρελλλλλλα να μας πιανει! Ανηπομονω να δοκιμασω την σχ3
13 aries2
Ρε συ μακη γιατι τοσα οπλα πασακαμ;
Με τοσα εγω θα έπαιρνα 1 merkel και ενα perrazi. Αντε και εναν νεροσωληνα.
Φιλαρακι ριξτη πρωτα σκοπευτηριο και πινακα να δεις που εισαι
μη με ρωτάτε παιδιά δεν έχω απάντηση ακόμα ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μου Λάκης Νίκος Γιώργος(που κάναμε τα ίδια)...παιχνιδι ήταν;;;; δεν ξέρω13 διαφορετικα οπλα, ιδιο μοντελο?
Παυλο και τι ειπε ο κατοχος?πως θα κινηθει τωρα!!υποθετω οτι θα τρελαθηκε ο ανθρωπος!ηταν αυτο με το ρυθμιζομενο κοντακι και υπερ ριγα η το απλο?οταν λες της κουτας ηταν η πρωτη φορα που εριχνε?αν και νομιζω πως ολη τη ζημια την εκανε ο επιλογεας του!πρεπει πρωτα σε αυτο το οπλο να μπανει η ασφαλεια αν θελεις να αλλαξεις τον επιλογεα!τωρα το κοντακι πως εφυγε?CGuerini invictus sporting €4000 της κούτας έριξε 3-4 φορές χθες και τις δύο κάννες μαζί,,,,στο επόμενο σπάσιμο για να αδειάσει έφυγε το κοντάκι από την βάση και η πεταλούδα περίπατο
Τώρα είπες το........ευαγγέλιο....αν μπορούσα να γυρίσω πίσω θα είχα ένα b25 a1 σταθερό 2μιση 4
σιγα ρε ιωαννη βαπτιστηΤώρα είπες το........ευαγγέλιο....