Γιάννη είπες μεγάλη κουβέντα, καλό είναι να είμαστε συγκαταβατικοι και με τις απόψεις των άλλων και χωρίς χαρακτηρισμούς καλύτερα.
Κατάγομαι από ένα ακριτικό νησί και το μοναδικό κυνηγομαγαζο στον πρώτο όροφο είναι και καφενείο και κυνηγετικό στέκι, εκεί μέσα έχω ακούσει τα μεγαλύτερα ψέματα όπως και αρκετά χρήσιμα πράγματα όπως και χοντρές μ@λ@κιες και γενικά αποφεύγω τις συζητήσεις απλά ακούω και φιλτραρω αυτα που με ενδιαφέρουν . Τα τελευταία χρόνια επικρατεί κάτι που εμένα δεν μου αρέσει προσωπικά, και αυτό ειναι η απολυτοτητα μερικών, 3 στους 5 νέους κυνηγούς που θα αγοράσουν όπλο περνούν benelli και δεν είναι κακό αυτό αλλά το θέμα είναι ότι το κάνουν όχι γιατί έχουν ψαχτει αλλά γιατί τούς το επιβάλουν, εκεί μέσα λοιπόν αν πάει κάποιος για αγορά όπλου και κάνει την μαλ. να μην είναι benelli την έβαψε, το γιουχαρισμα που θα φάει δεν λέγεται, φαντασθείτε τον εαυτό σας 18χρονων με τη χαρά του νέου κυνηγού και πρώτου όπλου και να έχεις πάνω στο κεφάλι καμία 10αρια μαντραχαλαδες και να σου πιπιλανε το μυαλό για το τί θα αγοράσεις. Πρώτος και καλύτερος κάποιος που κυνηγούσε με remington 1100 και ήταν το απόλυτο όπλο στον πλανήτη και δεν άκουγε κουβέντα , τώρα όμως είναι η benelli γιατί αυτήν έχει τώρα. Εμπλοκές κάνουν όλα τα όπλα, έχω δει sbe2 αρκετές φορές και με φυσίγγια 36γρ, και με 3" και με 3 1/2 ,πρόσφατα δύο δικοι μας εδώ αγόρασαν την έκδοση sbe2 fly away τις συλλεκτικές.
https://www.budsgunshop.com/catalog/mobile/product/411557651/redirec
Αφού έγινε το (απαραίτητο στρώσιμο όπως επιβάλει και το manual στο σκοπευτήριο) είχε κανονιστεί κυνήγι χήνας, αυτά τα δύο λοιπόν τους τρελαναν στις εμπλοκές, δεν ήμουν εκεί αλλά το έμαθα από κάποιον που ήταν μαζί τούς. Μην είμαστε απόλυτοι με μάρκες και οι γκρίνιες φέρνουν καυγάδες, ας κάνουμε συζήτηση και να ακούμε και τις αντίθετες απόψεις, έχω και γω τρία benelli και τα γουστάρω όπως και τα υπόλοιπα όπλα που έχω από άλλες μαρκες.