Καλά καπνίσματα ....Φίλε panagiotis xios, μεγιές το νέο look του όπλου σου, εύχομαι να το χαρείς για πολλά πολλά κυνήγια.
Benelli Crio,by Κώστας Λιάκος. Τις εργασίες που έγιναν, ας τις αναφέρει καλύτερα ο Παναγιώτης....
Καλά καπνίσματα ....Φίλε panagiotis xios, μεγιές το νέο look του όπλου σου, εύχομαι να το χαρείς για πολλά πολλά κυνήγια.
Benelli Crio,by Κώστας Λιάκος. Τις εργασίες που έγιναν, ας τις αναφέρει καλύτερα ο Παναγιώτης....
Ειναι αντιγραφη απο την powerbore η οποια το εξαλειψε το benelli click.
Να το χαίρεσαι Παναγιώτη! Κούκλα ήταν κουκλάρα έγινε! Αυτά τα παλιά Benelli όπως και τα παλιά beretta,δεν ξαναβγαίνουν..ποιότητα κατασκευής φοβερή.15 το έχεις? αλλα 20 θα το έχεις σίγουρα,να μην πω παραπάνω και τώρα με τις βελτιώσεις στην κάνη θα δεις τρομερα πράγματα..πηγές στον σωστό άνθρωπο,πολυ καλός ο Λιακος! Περιμένουμε εντυπώσεις.Φίλε panagiotis xios, μεγιές το νέο look του όπλου σου, εύχομαι να το χαρείς για πολλά πολλά κυνήγια.
Ναι νομίζω αυτό του είπα να φαίνεται όπως το φυσικοΝα το χαιρεσαι Παναγιωτη με το καινουργιο look με περισσοτερα κυνηγια.Μολις το δοκιμασεις εαν μπορεις πες μας εντυπωσεις απ το κωνο,το καπακι κλειστρου ειναι cerakote black gloss?
Πάνο αν είναι έτσι και ρωτήσει κάποιος στην εδώ αντιπροσωπεία γι αυτό,το πιθανότερο να μην το ξέρουνΕιναι αντιγραφη απο την powerbore η οποια το εξαλειψε το benelli click.
Η μπιλια που δειχνει στο 1.01 κανει την διαφορα.
ετσι ειναι Μακη... μια μπιλια που καθεται σε ενα ελατηριο λυνει το "προβλημα" για το οποιο εχει χυθει πολυ μελανι..Πάνο αν είναι έτσι και ρωτήσει κάποιος στην εδώ αντιπροσωπεία γι αυτό,το πιθανότερο να μην το ξέρουν
Αναμενουμε και μεις, μη μας ξεχασεις!!!!!Τώρα μένει να το τουφεκισ ω έχω περιέργεια μεγαλη
Να ξερεις οτι μετα το κονο οι αρχικες πευτουν περιπου 10 μτ / δτ εχω κανει πολες δοκημες και σου τολεω με απολητη συγουρια αλλα κςεδιζεις σε πολλα περησοτεραΤο μεσημέρι την παρέλαβα εξαιρετική δουλειά και από κοντά τώρα μένει να δούμε αν όντως είναι τόσο αντοχής το κερακοτ πάντως το καπάκι της βάσης που είναι μαύρο είναι σαν να έχει βαφτεί κανονικά με το χρώμα που έχουν από τη μαμά τους οπότε και οι κανες με αυτό το τρόπο δεν θα ξεχωρίζουν
Τώρα μένει να το τουφεκισ ω έχω περιέργεια μεγαλη
πως ακριβώς το απέδειξαν αυτό οι δοκιμές, αφού 10μ/δ έχουν διαφορά φυσίγγια του ίδιου κουτιού... .xm.πευτουν περιπου 10 μτ / δτ
Το έχει ένας στο σκοπευτήριο και το έχει σκίσει σκοπευτήριο-κυνήγι θα του μιλήσω και θα σου πω..προχθές που τον ρώτησα στα πεταχτά ,μου είπε είναι πολύ ικανοποιημένος..Σκέφτομαι να αγοράσω το 828u super pose benelli γνωρίζει κάποιος το όπλο να με ενημερώσει;
2 φορες το έχω πιάσει ... Όμορφο καλοζυγισμενο λιγο μικρή λαβή του πιστολε θετικό το comfort κοντακι . Το αρνητικό για μένα η τιμη του... Παίρνεις οποιο δίκανο θέλεις σχεδον ! με 2500 δοκιμασμένο χρονια Beretta guerini browning η μεταχειρισμένο μερκελ blazer κτλΣκέφτομαι να αγοράσω το 828u super pose benelli γνωρίζει κάποιος το όπλο να με ενημερώσει;
Όταν πήρα το 690 το επωμισα μου φάνηκε πολύ ωραίο αλλά και πολυ ελαφρυ.Προσωπικά το θελα πιο βαρύ και σ' αυτά τα λεφτά προτιμώ Beretta η Browning.Σκέφτομαι να αγοράσω το 828u super pose benelli γνωρίζει κάποιος το όπλο να με ενημερώσει;
Φισυγγια γεμξσμενα στο χερι ενα προς ενα ηταν και οι δοκημες εγηναν και με εμποριου ολα τα ιδια αποτελεσματα εδηξανπως ακριβώς το απέδειξαν αυτό οι δοκιμές, αφού 10μ/δ έχουν διαφορά φυσίγγια του ίδιου κουτιού... .xm.