Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτη που εχω εγω ειναι μονοκοματη.Ενας σωληνας που δεν "χωριζεται".Δεν το εχω δοκιμασει αλλα μαλλον ειναι βιδωτη στην βαση.
Θα πάει μάλλον ο συγκυνηγός μου να δει μια τέτοια αχρησιμοποίητη, την έχει ένας παππούς για φύλαξη και θέλει μάλλον να την ξεφορτωθεί τώρα, μια φωτό είχε αλλά σκοτεινή και όπως είναι και μαύρο όλο το όπλο δεν φαίνεται κάποιο αντικειμενικό χαρακτηριστικό. Και ότι είναι αυτή εγώ το υπέθεσα 99% επειδή από όσες έχω δει σε φωτό έτσι ακριβώς είναι. Το ζύγισμα της πως είναι; Εσείς με τι κάννη την έχετε;;

Επίσης με δεδομένο ότι το παιδί θα την πάρει κάπου στα 250 ευρώ, γίνεται αλλαγή αποθήκης όλη σε κοντή μαζί με άλλη πάπια; Και αν ναι πόσο θα κοστίσει; Θα αξίζει το εγχείρημα; Ξαναλέω όπλο (κυριολεκτικά) αχρησιμοποίητο..

Επίσης με δεδομένο ότι το παιδί θα την πάρει κάπου στα 250 ευρώ, γίνεται αλλαγή αποθήκης όλη σε κοντή μαζί με άλλη πάπια; Και αν ναι πόσο θα κοστίσει; Θα αξίζει το εγχείρημα; Ξαναλέω όπλο (κυριολεκτικά) αχρησιμοποίητο..
Αν είναι αυτή με το λουρί στο πλάι του κοντακιου με τα συνθετικά ή αποθήκη είναι μονοκόμματη. Μιλάμε ίσως για το καλύτερο οπλο της benelli που έχω δει σε απροβληματιστη λειτουργία και με θεϊκές ντουφεκιες,η τιμή είναι κλέψιμο εκκλησίας...

Η δικη μου ειναι απο τις πρωτες.Με 71 ποντους κανη ισια ριγα και σταθερο τσοκαρισμα φουλ.Ακομα με αυτην κυνηγω κυριως στα γουρουνια.Μετο ζυγησμα δεν εχω καποιο προβλημα. Ειναι λιγο μπροστοβαρο αλλα στο κυνηγι του γουρουνιου μαλλον βοηθαει μπορω να πω.Κατα τα αλλα ειναι μια..μπενελι!!

Αν είναι αυτή με το λουρί στο πλάι του κοντακιου με τα συνθετικά ή αποθήκη είναι μονοκόμματη. Μιλάμε ίσως για το καλύτερο οπλο της benelli που έχω δει σε απροβληματιστη λειτουργία και με θεϊκές ντουφεκιες,η τιμή είναι κλέψιμο εκκλησίας...
Αυτή πρέπει να είναι! το ξέρω για την τιμή, αλλά από ότι μου εξήγησε ο φίλος κοιτάνε να το ξεφορτωθούνε το όπλο τα παιδιά του παππού κάτι τέτοιο.... τύχη βουνό!

Οχι δεν αλλαζει η αποθηκη με κοντη.Το δαχτυλιδι της κανης ειναι μεγαλυτερο.Αλλα δεν βρισκω και λογο να το κανει.Εκτος και αν κυνηγα μονο περπατητο με το οπλο στα χερια.Και παλι ομως με τετοια τιμη.fff.

To παρατσουκλιμου ειναι Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο BROWN ΝΑΚΙΑΣ..
Δεν ειναι τυχαιο,αφου αυτην την στιγμη εχω 5 browning απο 8 που ειχα..
Παρολο το κολημα μου ποτε δεν εκρυψα τον θαυμασμο για τον μηχανισμο, την αξιοπιστια την απροβληματιστη λειτουργεια και την απεχθεια για την αποδοση των καννων των benelli.
Σημερα αναθεωρησα..Αγορασε φιλος μου την νεα Rafaelo powerbore deluxe.
Πηγαμε για δοκιμη.Εγω ειχα την Μ1 super 9o(νεροσωληνας).
Δοκιμασαμε τους ασσους και τα 3αρια..Εφαγα αρκετο ξυλο, ακομα και οταν εβαλα το briley mod. στην δικια μου.
Πηγα και πηρα την Auto5 με 76αρα *
Βαλαμε κουτακια αναψυκτικων στα 45μ.και ριξαμε αρκετες τουφεκιες με διαφορα φυσιγγια.
Εξεπλαγην ευχαριστα βλεπωντας την δυναμη της τουφεκια της.
Τελος βαλαμε βρεγμενος τηλ.καταλογους .
Μετα απο μεσο ορο τουφεκιων ειχαμε..
rafaelo 320 σελιδες
m1 285
Auto5 347.
Πρωτη στις κατανομες ηρθε η rafaelo
Mπραβο στην beneli για την θεαματικη βελτιωση στην κανη.

ΕΠΙΜΥΚΗΝΕ ΤΟΝ ΚΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΟΥΕΡ ΜΠΟΡ Η ΜΠΕΝΕΛΙ!ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΒΕΒΕΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΤΣΟΚ ΤΗΣ!
Θα συμφωνησω με τον στελιο και μετα απο αυτο ενα καλο πότισμα για την νεα χρονια.. .

Status
Not open for further replies.
Back