Αν ήμουν η μπενε....θα τους έπαιρνα την αντιπροσωπεία...zero σεβασμός προς την εταιρεία κ όπλο!!!βλέπω μια προσπάθεια....παρτε το δεν μπλοκάρει...αυτο μου βγάζειΧΆΧΑ. ΣΩΣΤΟΣ!!ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΔΑ ΖΟΎΜΕ. ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
Αν ήμουν η μπενε....θα τους έπαιρνα την αντιπροσωπεία...zero σεβασμός προς την εταιρεία κ όπλο!!!βλέπω μια προσπάθεια....παρτε το δεν μπλοκάρει...αυτο μου βγάζειΧΆΧΑ. ΣΩΣΤΟΣ!!ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΔΑ ΖΟΎΜΕ. ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
Βαλτος εισαι ετσι? Αυτη η κοροϊδία της benelli δεν εχει οριο... Έβγαλαν μια Ραφαέλο σε πλαστικα της άλλαξαν ονομα και την κοπανισαν 2000 ευρώ. .. Ελεος. ..
Ωραία καινοτομία,αλλά η τιμή της θα είναι απαγορευτική.
Πάω ν' αλλάξω σώβρακο
Ο τυπος επιδιωκει να βαραει τα κλαδια με το οπλο. Δεν παμε καλα. Σιγα μην δοσω 2 χιλ να κοπαναω το benelli ετσιΠάω ν' αλλάξω σώβρακο
Αμα θελει να κανει τεστ σωστα η benelli να μου δωσει ενα οπλο της να το δωσω σε φιλο ταλιμπαν παγανιερη και αμα μεινει έστω κατι που να θυμίζει benelli θα της βγάζω το καπέλοΟ τυπος επιδιωκει να βαραει τα κλαδια με το οπλο. Δεν παμε καλα. Σιγα μην δοσω 2 χιλ να κοπαναω το benelli ετσι
Αν βρούμε έναν τέτοιον να μας δώσει το όπλο να το αγοράσουμε στο 10% της τιμής τουΕίναι πολλοι οι φίλοι εδώ μέσα που έχουν benelli και δεν σκοτωνει?και αυτό το στοιχείο γενικά έχει κουράσει!
για πες φίλε μου εντυπώσεις απ την sbe3?Μολις εφυγα απο τον κυργια. Σε κανα 2μηνο θα χει την sbe. Αυτη που παρουσιαστηκε ηταν μονο για δοκιμες. Σιγουρα θα υπαρχει στην εκθεση διαθεσιμο κλπ. Το επομενο διαστημα θα ρθει η be diamond η οποια χαρακτηριστικο της περα απο τα υπολοιπα θα εχει μια νεα αρκετα ανθεκτικη βαφη
Λιακο σκοτωνουν ρε φιλε. Το θεμα ειναι που και πωςΕίναι πολλοι οι φίλοι εδώ μέσα που έχουν benelli και δεν σκοτωνει?και αυτό το στοιχείο γενικά έχει κουράσει!
Δεν την ειχε φιλε μου. Μου ειπε οτι δεν θα αργησει πολυ να την εχει στο καταστημα. Αυτη που παρουσιασε ο μπουρατζης ηταν απο τα λιγα κομματια που διατεθηκαν για παρουσιασεις δοκιμες κλπ.για πες φίλε μου εντυπώσεις απ την sbe3?