Πολύ καλη κίνηση αυτή που σου λέει ο Νίκος!Πριν μερικες μερες πουλεισα την σχ4 που αγωρασα τον δεκεμβριο.βασικος λογος ηταν πως κατοπιν αγωρας εμαθα για τις φλατζες κλισης οπου δεν περνει η σχ4.κατι που με δυσκολευε στν στοχο...οχι σε μεγαλο βαθμο αλλα το προβλημα υπηρχε....ονειρο τα τελευταια δυο χρονια ηταν να ερθει η sbe3 και να κανω την αγωρα.Εχθες πηγα σε ενα καταστημα εδω στη λακωνια οπου και βρισκομαι...περνω το οπλο στα χερια που , παθενω 8 εγγεφαλικα απο την χαρα μου ξαφνικα φανταζομαι τον εαυτο μου στν εβρο να κινηγαω παπια ονειρο που ακομα δεν εχω πραγματοποιησει....τα συνεσθηματα ομως μπερδευονται εμφανεστατα επιρεασμενος απο αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ οτι το οπλο τουφεκαει ψυλα....με εχει πιασει κρυος υδροτας εχω το πακετο στην τσεπι κραταω το οπλο στα χερια μου....δεν ξερω τι να κανω και αποφασιζω ενστικτοδος χωρις δευτερη σκεψη....κυρ Σταυρο του λεω παρε τα μισα και ερχομαι την αλλη εβδομαδα να παρω αυτο το οπλο η καποιο αλλο....μην φαω και το χρημα.Το ερωτημα τωρα ειναι συναδελφοι....στην θεση μου τι θα κανατε? Ολλα αυτα ευσταθουν? Εαν ναι τα μοντελα του δευτερου εξαμηνου του 2017 ειναι ενταξη? Και εαν ειναι ενταξη εγω πως μπωρω να γνωριζω οτι ποτε εχει εκδωθει το οπλο? Ευχαριστω για την βοηθεια σας!
Κατά την προσωπική μου άποψη πάρε το όπλο που σου κάνει κλικ,σου αρέσει εμφανισιακά και σου ταιριάζει σώματομετρικα.