Χαχα! Ωραια το εθεσες το θεμα. Εν μερη δεν εχεις αδικο! Θεωρω ομως οτι ενας μαυρος αετος ειναι το βαρη πυροβολικο της benelli οχι οτι τα υπολιπα οπλα της ιστερουν σε κατι οτι αφορα την εταιρεία.Πραγματικα μου εκανε μεγαλη εντιποση πως ενας τετοιος μεγαλος κολοσσός της ετεριας αυτης εβγαλε καποιες δεκαδες η εκατονταδες κομμάτια με ενα τετοιο προβλημα.Το θεμα μου ειναι να μην πεσει στα δικα μου χερια ενα απο τα κοματια αυτα...ειδάλλως κακα τα ψεματα παιδιά μιλαμε για τα κοριφεα οπλα ο μαυρος αετος και σας το λεει ενας ανθρωπος που στα χερια του μεχρι και προπερσι και για μια δεκαετία που κινηγαω σχεδον καθημερινα ...στα χερια μου ειχα auto 5 fn αγωρα απο βελγιο κληρονομιά του παππου και breda brecia altair special και αυτη απο τον παππου.Γιωργο, ειναι κι αυτος ενας τροπος σκεψης και πρακτικης.
Με βαση αυτον,δεν πειραζεις τιποτα και πονταρεις στη τυχη για το αν ενα οπλο σου"κατσει"....
Οπως το βλεπει ο καθενας!
Ειναι πιθανοτατο,πως θα διώξουμε πολυ αξιολογα οπλα απο τα χερια μας, αν το αφησουμε στην τυχη!
Δεν ειναι προσωπικη μομφη αυτο!
Σαν μια πραγματικοτητα το λεω!
Σε οτι αφορα τις εμπλοκες και το σιγουρο,το μονο σιγουρο ειναι πως...τιποτα δεν ειναι σιγουρο!!
Σε οτι αφορα τις εμπλοκες...