Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλιππα τι να γίνει? Τίποτα δε θα γινει.το πολυ πολυ να δεις καμμια προσφορά απο τα 2000 στα 800 ευρώ όπως εγινε με την vinci.ειδες ποτε κανένα να βγάζει άκρη μ ελληνική αντιπροσωπεία? Το 2002 ή 2003 πήρα απο τις πρωτες 391 teknys που ήρθαν Ελλάδα με 18,4 αυλο.λοιπον όλες αυτές μα όλες ξεφλουδιζε η βαση τους λογω προφανώς κακής επεξεργασίας απο το εργοστασιο.ενω λοιπον στην Ιταλία εγινε γνωστό το πρόβλημα και η εταιρεία σε ολους άλλαζε τα όπλα εδώ η μπερετα ενω είχαν γυρίσει πίσω σχεδόν όλες εκανε τη δυσκολη για να σου αλλάξει τ οπλο.τελικά μετα απο πολλα τηλέφωνα απο μένα και απ το μαγαζί που την είχα παρει μου αλλάξανε 2 και την τριτη φορά με τα χίλια ζόρια μου στείλανε αλλο μοντελο.και παλι καλα που τα ίδια είχανε πάθει οι ιταλοι αλλιως δεν θα γινόταν τιποτα

Αν υπαρχει προβλημα,που πιθανοτατα υπαρχει,διαφορετικα θα τους ειχαν σκισει για δυσφήμιση ,μαντέψτε που θα πανε ολα τα οπλα που θα κοπουν απο τον τεχνικό ελεγχο της Benelli USA....
Θα ειναι σε προσφορά!:)

Αν υπαρχει προβλημα,που πιθανοτατα υπαρχει,διαφορετικα θα τους ειχαν σκισει για δυσφήμιση ,μαντέψτε που θα πανε ολα τα οπλα που θα κοπουν απο τον τεχνικό ελεγχο της Benelli USA....
Θα ειναι σε προσφορά!:)
Λες να ρθουν Ελλαδα?????????????.very shoked.
Δεν γινοντε τετοια πραμματα.......vert funny..crying smile.

Δυστηχως δεν ειναι για γελεια ομως.....γιατι τα 2000 ευρω σημερα βγαινουν πολυ δυσκολα.....
Ειναι κριμα να πεσει τετοιο οπλο σε καποιανου τα χερια...
Ελπιζω μονο να κανουμε λαθος εμεις...... και τελικα το οπλο να μην εχει τετοια θεματα....και να το ευχαριστηθουν οι κατοχοι του....και οι νυν και οι επομενοι

Αυτός ο μάγκας που ανεβάζει βίντεο στο Κιλκις δεν θα μας το είχε πει; Έχει κάνει δύο βίντεο και όλα καλα λεει.
Οπως με ολα τα ντουφεκια που πουλάει! Δεν ειναι unboxer δεν ειναι reviwer. Δυστηχως δεν ειπαρχει Ελληνας να το κανει. Το αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι. Ενα μυστήριο πράμα. Οπως ειπε ο jdp που παρακολουθει την τεχνολογια πανω στα ηλεκτρονικα αλλα και σε άλλης φυσης προιοντα βλεπουμε πολλα αξιόπιστα reviwe. Σταν ντουφεκια δεν....

Τα άλλα ντουφέκια της benelli ρίχνουν ευθεία? Αν ειναι ετσι ειναι περίεργο το πως μια εταιρία με τόσο μακρόχρονη πορεία να κανει λαθος στα βασικα

Aπο Αμερικη παντα εχουν αναφερθει στο παρελθον παρομοια προβληματα και στην Μ2 και στη Vinci, oχι ομως στην εκταση που ακουγονται τωρα με τη SBE3

Γενικα να συμπληρωσω οτι προβλημα εχει αναφερθει eκει για ψηλοτουφεκισμα αφορουσε οπλα με κοντακια Comfortech νεας τεχνολογιας. Οποιο τεστ εγινε με ξυλινο κοντακι οπως 828, Ethos, το οπλο εριχνε ακριβως στο POA.

Πως είναι δυνατόν μια εταιρεία σαν την Benelli να βγάλει ελαττωματικό όπλο; Εγώ πιστεύω ότι ήξεραν πολύ καλά τι έβγαζαν από το εργοστάσιο! Και συγνώμη αλλά είναι δυνατόν να είμαστε εμείς όλοι ειδήμονες και η εταιρεία να μην ξέρει τι της γίνεται; Μ@λ@κες έχει να δουλεύουν εκεί;; Αυτό που πιστεύω είναι πως ελαττωματικό ή μη ήξεραν πολύ καλά τι προϊόν έβγαζαν στην αγορά...

Πως είναι δυνατόν μια εταιρεία σαν την Benelli να βγάλει ελαττωματικό όπλο; Εγώ πιστεύω ότι ήξεραν πολύ καλά τι έβγαζαν από το εργοστάσιο! Και συγνώμη αλλά είναι δυνατόν να είμαστε εμείς όλοι ειδήμονες και η εταιρεία να μην ξέρει τι της γίνεται; Μ@λ@κες έχει να δουλεύουν εκεί;; Αυτό που πιστεύω είναι πως ελαττωματικό ή μη ήξεραν πολύ καλά τι προϊόν έβγαζαν στην αγορά...

Bασιλη, η επισημη απαντηση της εταιρειας ειναι οτι πρωτον το οπλο ψηλοντουφεκαει φυσιολογικα και οτι το εφτειαξαν ετσι επιτηδες για τον ευρωπαιο κυνηγο που του αρεσει?? να βλεπει ολο το πουλι πανω απο τη μοιρα. Αρα για την εταιρεια κανενα προβλημα, μονο ο καταναλωτης γκρινιαζει.
Οσο για το αν το ξερουν οι εταιρειες τι προιον βγαζουν στην αγορα το παρελθον μας εχει διδαξει πως μαλλον οχι. Στο μυαλο μου ερχεται η Remington με το 105 CTI και η Beretta με την καραμπινα αλα Cosmi που μου διαφευγει το μοντελο αυτη τη στιγμη. Υπαρχουν σιγουρα και αλλα παραδειγματα.
Κριτης οπως σε ολα τα παντα ειναι μονον ο καταναλωτης και οτι κριτικη η βιντεο βλεπεις απο Αμερικη ειναι απο ατομα που τους αρεσει γενικα η Benelli σαν εταιρεια, αλλα απλα δυσανασχετησαν απο το αποτελεσμα που δεν ηταν το αναμενομενο. 2000 δολλαρια στην Αμερικη θεωρειται πολυ μεγαλο ποσο για καραμπινα, και ισως και αυτο να εθεσε τις προσδοκιες γιαυτο το μοντελο πολυ ψηλα

Bασιλη, η επισημη απαντηση της εταιρειας ειναι οτι πρωτον το οπλο ψηλοντουφεκαει φυσιολογικα και οτι το εφτειαξαν ετσι επιτηδες για τον ευρωπαιο κυνηγο που του αρεσει?? να βλεπει ολο το πουλι πανω απο τη μοιρα. Αρα για την εταιρεια κανενα προβλημα, μονο ο καταναλωτης γκρινιαζει.
Οσο για το αν το ξερουν οι εταιρειες τι προιον βγαζουν στην αγορα το παρελθον μας εχει διδαξει πως μαλλον οχι. Στο μυαλο μου ερχεται η Remington με το 105 CTI και η Beretta με την καραμπινα αλα Cosmi που μου διαφευγει το μοντελο αυτη τη στιγμη. Υπαρχουν σιγουρα και αλλα παραδειγματα.
Κριτης οπως σε ολα τα παντα ειναι μονον ο καταναλωτης και οτι κριτικη η βιντεο βλεπεις απο Αμερικη ειναι απο ατομα που τους αρεσει γενικα η Benelli σαν εταιρεια, αλλα απλα δυσανασχετησαν απο το αποτελεσμα που δεν ηταν το αναμενομενο. 2000 δολλαρια στην Αμερικη θεωρειται πολυ μεγαλο ποσο για καραμπινα, και ισως και αυτο να εθεσε τις προσδοκιες γιαυτο το μοντελο πολυ ψηλα
Παύλο η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτό που λες. Να βγει όπλο και να μην αρέσει και να αρχίσουν οι φήμες ναι το δέχομαι αλλά να βγάλει η εταιρεία προβληματικό όπλο και να μην το παραδεχτεί; Υπερβολή δεν είναι;;; Τι να πω...

Παύλο η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτό που λες. Να βγει όπλο και να μην αρέσει και να αρχίσουν οι φήμες ναι το δέχομαι αλλά να βγάλει η εταιρεία προβληματικό όπλο και να μην το παραδεχτεί; Υπερβολή δεν είναι;;; Τι να πω...

Νομιζω εκει βρισκεται ολο το ζουμι της υποθεσης. Αν ελεγε οτι ναι το φτειαχνω δεν θα υπηρχε το παραμικρο προβλημα. Ακομη και recall κανεις δεν θα ελεγε τιποτα. Το ολο φουντωσε απο το ενθετο που εβαλε η εταιρεια στο κουτι του οπλου υποστηριζοντας οτι στις 21 γιαρδες, 6 ιντσες ψηλα και 3 αριστερα ειναι φυσιολογικο. Παρα μα παρα πολυς κοσμος εκει πηρε αναποδες.

Status
Not open for further replies.
Back