Να σαι καλα Κωνσταντινε οντως ειναι για μενα η καλυτερη επιλογη μου!Καλορίζικο και καλοτουφεκο Μίλτο, την καλύτερη επιλογή έκανες.
Να σαι καλα Κωνσταντινε οντως ειναι για μενα η καλυτερη επιλογη μου!Καλορίζικο και καλοτουφεκο Μίλτο, την καλύτερη επιλογή έκανες.
Καλορίζικο και πάλι Μίλτο, Benelli τι να λέμε τώρα simply the best.
Καλοριχτο το εργαλειο, να το χαρεις και καλα κυνηγια να εχεις μαζι του.
Να σαι καλα Ηλια..το χω πει πολλες φορες benelli δεν θα επερνα εκτος απο το συγκεκριμενο μοντελο..και τελικα το εκανα πραξηΜίλτο καλοντουφεκο με πολλά θηράματα!να ξέρεις οτιε αυτό το όπλο θα γίνεις πολύ μεγάλος μπενελακιας....και δεν θα την αλλάζεις!
Καλοτούφεκο φίλε! κ εγω την ίδια πήρα πρίν ενα μήνα περίπου και ειναι πραγματικά τούμπανο, αλλη αίσθηση!!!
Φέρτη στα μετρα σου με τις φλάτζες και ετοιμάσου για κηδείες!!! εγω μεχρι στιγμης σε ορτυκια,τρυγόνια(μερικα αγριοπεριστερα) και μερικες κουρούνες εχω μείνει καταευχαριστημένος, απλα σηκώνω το οπλο και ριχνω, η τουφεκιά παει εκει που πρέπει,τοσο απλά! Το τεστ drive το δυνατό θα είναι οταν μπούν οι πολλες φάσσες ή στις παγωνιές στα παπιά, αλλα απ ότι δείχνει το όπλο δεν φρενάρει πουθενά!
Και πάλι καλοτούφεκο
Δοκίμασε πρώτα αυτά που έρχονται μαζί με το όπλο Μίλτο και βλέπεις.Για μικροβελτιωσεις θα ασχοληθω με τη νεα σεζον να μαζεψω κανα φραγκο πρωτα..για αρχη θα παω σε τσοκακια μαλλον ενα τυπου bell και ενα για δραμια
Μεχρι στιγμης παντως εχω ριξει μονο 28ρια και τα πάει με 1000!!! Πραγματικός φονιάς, τραυματισμένο θήραμα φετος δεν εχω παρει!Εσυ με το " πηγαδι", που αρκετοι δυσανασχετουν, δεν εισαι μετρο συγκριση..ο τα υπολοιπα ειναι πολυ πισω απο το δικο σου..θα το δεις στα βαρια.