Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μη παρεις κικς θα πας για ωρλ μετα το ειχα δοκιμασει κ απερριφθει
..σου χα πει παρε το duck δεν ακουγες...;)
Άκη και τώρα να το εβρισκα δεν ξερω αν το έπαιρνα, θελω μια σεζόν τουλαχιστον να δουλεψω τα μανίσια. Σίγουρα το aftermarket θα εχει καλύτερες επιδώσεις αλλα δεν θελω να κανω στην άκρη τα εργοστασιακά χωρις να τα δουλεψω.

Του ειπα να βγαλει φωτο, να την δω...αολα η αποια μου ειναι οτι ειναι οπλο 20-25ετιας...υπηρχε τοτε μοντελο nova?
Ναι και μ'άρεσε τότε πιτσιρικάς , όπλο για κάθε κυνήγι αν συνηθίσεις τον τρόπο λειτουργίας τους.

Άκη και τώρα να το εβρισκα δεν ξερω αν το έπαιρνα, θελω μια σεζόν τουλαχιστον να δουλεψω τα μανίσια. Σίγουρα το aftermarket θα εχει καλύτερες επιδώσεις αλλα δεν θελω να κανω στην άκρη τα εργοστασιακά χωρις να τα δουλεψω.

Το μονο που λειπει ειναι ενα μεταξυ 2 κ 3...
Κανονισε την αλλη βδομαδα να με βολταρεις...:rolleyes:

Δε ξερω κατα ποσο θα ναι καλυτερα τα after μιας κ το οπλο ειναι 'πηγαδι' απο κωνο.

Δε ξερω κατα ποσο θα ναι καλυτερα τα after μιας κ το οπλο ειναι 'πηγαδι' απο κωνο.
Ας είναι πηγαδι και gemini να βάλεις θα δεις διαφορά από τα μαμά!!!

Πάρε κάνα 2 μέρες νωρίτερα ένα τηλ να έχω βρει τπτ, μην τρέχουμε τελευταία στιγμή..

Πάντως από τότε που έβαλα τον άσσο δεν μου βγαίνει φασσα να τουφεκισω!!! Μου φαινετε πως τελικα θα γίνει μόνιμο το 3αρι και μετά που θα αγριέψουν λίγο θα πάω σε πιο σφιχτο.

Καλισπερα στιν παρεα είμαι κενουργιος στην πατεασας . Ηθελα να σας κανο μια εροτισι αν γνοριζι καπιος ενα οπλο που αποχτισα απο τον πατερα μου το οπιο με ψιλο απελπισε προκετε για μια παλια βενελλι σλ 80 123 με 71 ποντους κανι και *** αποτι γραφι πανο η καννι με σταθερο τσοκ . Σχετικα το οπλο είναι αχρισιμοπιοτο μονο η κανι εχι αρκετες διαβροσις . Στο θεμα μας ειναι πος πιγα για τσιχλες ιχε λιγα πουλια αλα τιποτα σαν να τουφεκαγα χορις σκαγια ακομα και σε καλοσιμαδεμενα. Γνοριζι καπιος για το σιγκικριμενο οπλο

Καλισπερα στιν παρεα είμαι κενουργιος στην πατεασας . Ηθελα να σας κανο μια εροτισι αν γνοριζι καπιος ενα οπλο που αποχτισα απο τον πατερα μου το οπιο με ψιλο απελπισε προκετε για μια παλια βενελλι σλ 80 123 με 71 ποντους κανι και *** αποτι γραφι πανο η καννι με σταθερο τσοκ . Σχετικα το οπλο είναι αχρισιμοπιοτο μονο η κανι εχι αρκετες διαβροσις . Στο θεμα μας ειναι πος πιγα για τσιχλες ιχε λιγα πουλια αλα τιποτα σαν να τουφεκαγα χορις σκαγια ακομα και σε καλοσιμαδεμενα. Γνοριζι καπιος για το σιγκικριμενο οπλο
Καλώς τον , πρέπει να είσαι και καινούργιος κυνηγός από ότι κατάλαβα. Έχεις ένα πολύ καλό όπλο στα χέρια σού τώρα για τις διαβρωσεις δεν κατάλαβα είναι στο εσωτερικό της κανης? Πως κυνηγάς περπατητο? καρτέρι? πόσο καιρό κυνηγάς με αυτό το οπλο.

Καταρχάς καλωσόρισες Μάνο!
Το όπλο που έχεις είναι ένα από τα καλύτερα (και θρυλικά πλέον) αυτογεμή που έχουν βγει.
Για μένα αρχικά όμως θα πρέπει να προσέξεις το θέμα των διαβρώσεων που αναφέρεις ότι έχει η κάννη και θα πρέπει να δει ένας οπλουργός για το αν είναι ασφαλής η λειτουργία του.
Απο κει κι έπειτα οι αστοχίες σου λογικά οφείλονται σε λάθος μέτρα του κοντακιού, που θα πρέπει να τα δεις με κάποιον καλό κοντακά!

πολύ καλό όπλο με πολλή καλή κάννη 3αστερη
δεν φταίει το όπλο....τα μέτρα του το κοντάκι του το έχεις κοιτάξει αν είναι κοντά η μακρυά από τον σωματότυπο σου;;;;; :)

Καλισπερα και παλυ. Πολυ καλα το καταλαβες είμαι κενουργιος κινιγος . Εχο να κινιγισο 5 χρονια και σινολικα 2 χρονια κινιγιγα με παρεα απο τιν δουλια μου. Ητανε 3 ατομα περιπου 15 με 20 χρονια εμπιριας και μονο τσιχλαδες . Λιπον με βαλανε για τιν παρεα και ετσι αγορασα ενα κενουργιο οπλο το οπιο ιτανε φουσιον εβολβε 2 με 66 ποντους κανι και σε γενικες γραμες ιχα αρκετες επιτιχιες αποτι μου λεγανε απο τα προτα κινιγια που μου μαθανε δεν εκανα τρελα νουμε οπος αφτι αλα απο 6 ος 14 τα εκανα. Δισγιχος λογο κρισις το πουλισα το οπλο και τα παρατισα και ιχε τελιοσι για εμενα αφτο το κεφαλεο. Τελικα λογο εργασιας πιγα στο νισι μου τιν σαντορινι ακουγα τουφεκιες καθε μερα και με ετρογε αλα χορις κατι σοβαρο ετσι βρικα στο παταρι το οπλο αφτο παρατιμενο απο 1984 μεσα στο κουτι του καταφερα να φτιξο τα χαρτια και η κανι ιχε σκουργιες βαθιες εξοτερικα μονο το πιγα στιν αθινα σε εναν οπλουργο και μου ιπε πος εχι βαθιες διαβροσις αλα δεν εχι προβλιμα εφοσον το θελις μονο για τσιχλα και θελι ενα βαψιμο η κανι ετσι μου ιπε τουλαχιστον αλα λογο πος ιμουνα για λιγες μερες δεν προλαβενε και κανονισαμε μετα τα χριστουγενα.. Το κινιγι που κανο είναι 1 ωρα και μετα βαργιεμε και κανο πεπρπατιτο που μου αρεσι πιο πολυ

Καλισπερα και παλυ. Πολυ καλα το καταλαβες είμαι κενουργιος κινιγος . Εχο να κινιγισο 5 χρονια και σινολικα 2 χρονια κινιγιγα με παρεα απο τιν δουλια μου. Ητανε 3 ατομα περιπου 15 με 20 χρονια εμπιριας και μονο τσιχλαδες . Λιπον με βαλανε για τιν παρεα και ετσι αγορασα ενα κενουργιο οπλο το οπιο ιτανε φουσιον εβολβε 2 με 66 ποντους κανι και σε γενικες γραμες ιχα αρκετες επιτιχιες αποτι μου λεγανε απο τα προτα κινιγια που μου μαθανε δεν εκανα τρελα νουμε οπος αφτι αλα απο 6 ος 14 τα εκανα. Δισγιχος λογο κρισις το πουλισα το οπλο και τα παρατισα και ιχε τελιοσι για εμενα αφτο το κεφαλεο. Τελικα λογο εργασιας πιγα στο νισι μου τιν σαντορινι ακουγα τουφεκιες καθε μερα και με ετρογε αλα χορις κατι σοβαρο ετσι βρικα στο παταρι το οπλο αφτο παρατιμενο απο 1984 μεσα στο κουτι του καταφερα να φτιξο τα χαρτια και η κανι ιχε σκουργιες βαθιες εξοτερικα μονο το πιγα στιν αθινα σε εναν οπλουργο και μου ιπε πος εχι βαθιες διαβροσις αλα δεν εχι προβλιμα εφοσον το θελις μονο για τσιχλα και θελι ενα βαψιμο η κανι ετσι μου ιπε τουλαχιστον αλα λογο πος ιμουνα για λιγες μερες δεν προλαβενε και κανονισαμε μετα τα χριστουγενα.. Το κινιγι που κανο είναι 1 ωρα και μετα βαργιεμε και κανο πεπρπατιτο που μου αρεσι πιο πολυ
όλα καλά και μπράβο που το όπλο θα το διορθώσεις ώς προς τις σκουριές
ρώτα τον οπλουργό να δεί αν σου κάθεται το κοντάκι η θέλει βελτίωση :)
να ρισκάρω μια εκτίμηση:
είσαι πάνω από 180 ύψος;;;;;

Ειμαι 1.90 και το κοντακι μου φανικε λιγο κοντο το μετρισα και ειναι 32 ποντους ετσι του εβαλα ενα πελμα μονος μου και πιγε στους 35 ποντους προσορινα γιατι εδω δεν εχι επιλογι αγορας.. Τορα αυριο θα το δοκιμασο ελπιζο να εχι κανενα πουλακι. Και τον κανι τιν ετριψα προσορινα να μιν ειναι χαλια και τιν περασα με ενα σπρει 1200 θερμοκρασιας..

Καλό είναι να το φτιάξεις η να πάρεις και κάποια άλλη γνώμη από κάποιον οπλουργο, όλα αυτά που λένε τα παιδιά παραπάνω με τα μέτρα του όπλου αλλά δοκίμασε και κάποιο φυσιγγι διασποράς σαν πρώτο ίσως σε βοηθήσει κάπως.

Ειμαι 1.90 και το κοντακι μου φανικε λιγο κοντο το μετρισα και ειναι 32 ποντους ετσι του εβαλα ενα πελμα μονος μου και πιγε στους 35 ποντους προσορινα γιατι εδω δεν εχι επιλογι αγορας.. Τορα αυριο θα το δοκιμασο ελπιζο να εχι κανενα πουλακι. Και τον κανι τιν ετριψα προσορινα να μιν ειναι χαλια και τιν περασα με ενα σπρει 1200 θερμοκρασιας..
το υπέθεσα για το ύψος γιατί έγραψες ότι σου ερχόταν καλύτερα η evolve που είναι 37 το κοντάκι της ;)
κάνε επίσκεψη σε οπλουργό να σε δεί με το κοντάκι της sl80 :)

Εσύ αδερφέ θα θες 40 πόντους κοντάκι.... παιδικό το 32εκ κοντάκι για το μέσο κυνηγό, ακόμα και το 35 είναι λίγο...
Κοίταξε τα μέτρα όπωσδηποτε και θα δεις πως θα ερθουν οι επιτυχιες μετα!!
Βασίλη, πιστεύω ότι εννοεί το μήκος του κοντακιού αυτού καθεαυτού (του ξύλου), και όχι αυτό που εννοούμε συνήθως, δηλ. από τη σκανδάλη (Length of Pull) ... Δε νομίζω να κατασκεύασε ποτέ ευρωπαϊκή εταιρεία - πόσο μάλλον η Benelli - όπλο με LOP 32 cm !!! Αυτό είναι για παιδί 9-10 χρονών ... Ακόμη και αμερικάνικες που βγάζουν κάποια μοντέλα για παιδιά, όπως το Mossberg 500 Bantam, τα κάνουν με LOP 13" δηλ. 33 cm. ;)

Status
Not open for further replies.
Back