Αφού θέλει να αλλάξει όπλο , του είπα ΑΝ μπορεί να μην την δώσει κι ν την αφήσει στην άκρη γιατί ...θα ξαναγυρίσει να την πάρει ..!Να αφήσει στην άκρη την σχ3????
Φιλε μην το λες..εγω ναι με 5αρη αντε 4αρη κυνηγαω αλλα αν του σφιξεις το τσοκ παει μπαλα αρκετα μετρα και πιστεψε με δεν αρεσει σε πολλους αυτο με τα μαμα τσοκακια να πας μπαλα τα σκαγια ενω αυτοι να εχουν ηδη πειραξει κωνους να εχουν τσοκ φρενου χειροφρενου κλπ και ακομα να σε φτασουνΕγώ μόνο αυτά τα χαρακτηριστικά βλέπω και κώνος ααααν ισχύει γιατί αυτό ρωτάω. Οι περισσότεροι που ξέρω ότι την κυνηγούν παίζουν ic kai c...
Αυτη που εχω εγω δεν ετυχε να την δοκιμασω στο πινακα ακομη γιατι έχω μεγαλη απορια να δω τι κανει σε 71 ποντους αλλα μια 76αρα που πηγα και δοκιμασα με ενα φιλο με μαμα τσοκ 1* και kicks lf επιεικως απαραδεκτες οι τουφεκιες για αυτο το οπλο με τέτοια καννη και με το κικς μπορω να πω και σε δοκιμες και με ψιλα και με χοντρα φυσιγγιαΕγώ μόνο αυτά τα χαρακτηριστικά βλέπω και κώνος ααααν ισχύει γιατί αυτό ρωτάω. Οι περισσότεροι που ξέρω ότι την κυνηγούν παίζουν ic kai c...
Δοκίμασε από άλλον browser. Οι φωτογραφίες δεν έχουν πρόβλημα πάντως.Παιδιά γιατί δεν μπορώ να ανοίξω τις φώτο των παιδιών παραπάνω;
Σωστός πασοΑφού θέλει να αλλάξει όπλο , του είπα ΑΝ μπορεί να μην την δώσει κι ν την αφήσει στην άκρη γιατί ...θα ξαναγυρίσει να την πάρει ..!
Πόσο τακτικά θέλει καθαρισμό στο ελλατηριο του κοντακιου???? Από το 1992 δεν το έχω καθαρίσει ΠΟΤΕ!!!¡ Μια φορά το άλλαξα προληπτικά.......χωρίς κανένα πρόβλημα.......με πολλές χιλιάδες φυσίγγια.......όσο για τα βλητικα της αποτελέσματα ....... Πολύ ευχαριστημένος και έχω αλλάξει πολλά όπλα!Μπενελι όπλα απλά τα οποία έχουν πάρει μεγάλη αξία χωρίς να δίνουν κάτι το ιδιαίτερο.....υστερεί σημαντικά σε βλητική απόδοση έναντι στις φθηνές Φράνκι.....δεν βρίσκω το λόγω γιατί ένα αδράνειας να έχει ουραίο κλείστρο όπως τα αερίων και να χρειάζεσαι καθάρισμα τακτικά στο ελατήριο κοντακιου ...πάντα φιλικα
Και που να βάλεις gemini τσοκακια να δεις τι κάνει!!!Ως κατοχος supersport αν και την εχω σχεδον 1 μηνα αυτα που εχω δει δεν με σιαψευδουν για την επιλογη μου..δεν ειμαι καποιος που θα παω να παρω ενα οπλο απλα επειδη ειναι benelli ή beretta για να μην με πει κανεις κολλημενο..εριξα καμποσα φυσιγγια μαζι της και αυτο που εχω να πω ειναι οτι βγαζει πολυ συγκεντρωτικη τουφεκια και εχει αρκετα καλη διατρηση ολα αυτα με τα μαμα τσοκ..το αλλο παρα πολυ θετικο για μενα ειναι το ζυγισμα της..κυνηγαω μπεκατσα εδω που ειμαι και παρολα τα 3200 κιλα της το νιωθω στα χερια μου σαν την παλια μου καραμπινα που ηταν 2800..βασικο αυτο..οσο για τους φασσαδες που λετε την προτιμουν εχει το εξης θετικο σχετικα μακρια καννη που με την μεγαλη ριγα που στενευει προοδευτικα και το πολυ καλο της ζυγισμα ειναι ενα καθαρο καρτεροτουφεκο.
Εν καιρω θα βαλω και δοκιμες στο χαρτι οταν δω τι πυριτιδες προτιμαει για να μπορεσω να δωσω μια γενικη εικονα του οπλου
Ευχαριστώ Βασίλη.Δοκίμασε από άλλον browser. Οι φωτογραφίες δεν έχουν πρόβλημα πάντως.
Ειδες καποια διαφορα με τα gemini σε σχεση με τα εργοστασιακα;και σε τι συσφιξεις;Και που να βάλεις gemini τσοκακια να δεις τι κάνει!!!
Βαγγέλη κυνηγάς βάλτο?? Το θέμα του ελατηρίου αφορά όλα τα μοντέλα εκτός από ένα που δεν το έχει στο κοντάκι...Πόσο τακτικά θέλει καθαρισμό στο ελλατηριο του κοντακιου???? Από το 1992 δεν το έχω καθαρίσει ΠΟΤΕ!!!¡ Μια φορά το άλλαξα προληπτικά.......χωρίς κανένα πρόβλημα.......με πολλές χιλιάδες φυσίγγια.......όσο για τα βλητικα της αποτελέσματα ....... Πολύ ευχαριστημένος και έχω αλλάξει πολλά όπλα!
Σε όλες Μίλτο!!!Ειδες καποια διαφορα με τα gemini σε σχεση με τα εργοστασιακα;και σε τι συσφιξεις;
Το ψηνω ενα skeet για μπεκατσα και τσιχλα περπατητο αν και με τα μαμα τσοκ εχω δει πολυ ωραια πραματαΣε
Σε όλες Μίλτο!!!
Τη μεγάλη διαφορά θα τη δεις σε 2*3*4*Το ψηνω ενα skeet για μπεκατσα και τσιχλα περπατητο αν και με τα μαμα τσοκ εχω δει πολυ ωραια πραματα
Και φυσικά gemini ported που βγαίνουν έξω από την κάννη 2cm όσο τα μαμίσια της supersport.Τη μεγάλη διαφορά θα τη δεις σε 2*3*4*
Θα δεις μεγάλη διαφορά από τα μαμίσια της supersport με τα gemini ported!!!Το ψηνω ενα skeet για μπεκατσα και τσιχλα περπατητο αν και με τα μαμα τσοκ εχω δει πολυ ωραια πραματα
Πιο συγκεντρωτικα σου βγαινουν ή καλυτερα σε κατανομες;Τη μεγάλη διαφορά θα τη δεις σε 2*3*4*
Ενδιαφερον αυτο δεν με πειραζει για συγκεντρωση αλλα κατανομη θελω να εχει καλη ειδικα μπεκατσα που δουλευω δευτερο και τριτο μαλλιναΛίγο πιο συγκεντρωμένα με πολύ καλύτερες κατανομές!!!