Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κώστα νομίζω ότι κάτι έχει δώσει και αυτή η εταιρεία στον κόσμο του λειοκανου ,τόσο σχεδιαστικά τόσο και λειτουργικά. Πόσες εταιρείες εκτός αυτής φτιάχνουν όπλα με σύστημα αδράνειας σήμερα, το comfort stock έχει καθιερωθεί από ανατολή μέχρι δύση μέχρι και σύγχρονα εμπροσθογεμη το έχουν. Τώρα σε θέμα καννης ,αυλού αυτά είναι προσωπικά του καθένα και τι γουστάρει ωραίες τουφεκιές από αυτές που μένουν στο μυαλό έχω δει από πολλές εταιρείες και από μπενελι χωρίς κωνους αυλους και αφτερ μάρκετ τσοκ.
Κωνσταντίνε είναι πανέμορφα και λιτά όπλα με πολύ καλό μηχανισμό.....πολλοί κυνηγοί όμως που ξερω την έχουν πάρει γιατί βαριουνται το καθάρισμα και όχι γιατί είναι όμορφη κομψή και αδρανειας

Εμένα? ??thinkγιατί ρε φίλε θα μου την πεσης? ?.yel. Είναι λίγα ρε φίλε και τα οπλακια σου και τα πυρομαχικά σου. Είσαι μικρός ακόμα για αυτά .Έχει το Jampo καψουλια για να παίξεις.
Όλα λόγια είσαι.....μου θυμίζεις τον φαρφαρα.....χαχαχαχαχαχα

Κωνσταντίνε είναι πανέμορφα και λιτά όπλα με πολύ καλό μηχανισμό.....πολλοί κυνηγοί όμως που ξερω την έχουν πάρει γιατί βαριουνται το καθάρισμα και όχι γιατί είναι όμορφη κομψή και αδρανειας
Παίζει κιαυτο Κώστα και γω το έχω ακούσει από δύο τρείς που κυνηγούσαν χρόνια με 1100 .

Benelli team η Benellοπαπαριες?Στο τελος δεν θα μεινει ρουφουνι σε αυτο το forum.
Ας μην χαρακτηρίζουμε τις απόψεις. Όλοι δικαιούμαστε από μία.
Όσο και να τη λιβανίζουμε ή όσο και να τη λασπώνουμε σε ένα τόπικ ενός (μικρού - για τα δεδομένα της παγκόσμιας αγοράς) φόρουμ, η εικόνα της εν λόγω εταιρείας δεν θα αλλάξει. ;)
Ούτε όσοι έχουμε Benelli, θα τα πετάξουμε επειδή τα είπαν σκάρτα 5-10-100 κυνηγοί, ή το αντίστροφο επειδή άλλοι τόσοι θα πουν ότι είναι τα καλύτερα.
Άσπρο-μαύρο δεν υπάρχει, το Νο1 σε κάθε μα κάθε κατηγορία που μπορείς να ελέγξεις, δεν υπάρχει.
Εντάξει εμείς πχ συμβιβαζόμαστε ότι στα κρύα παθαίνει μητρικά και δεν σκοτώνει .sarcastic. ή της βάζουμε μέχρι 28γρ γιατί αλλιώς μπουκώνει ο αυλός της και τα φτύνει σα πασατέμπο τα σκάγια μετά.ha ha. τουφεκάμε πάντα στα όρια του 36,5μ, εν τέλει μπορεί να είμαστε και λίγο οικολόγοι κατα βάθος, κακό είναι???.very funny.

Παιδιά αυτές οι αψιμαχίες κουράζουν και εσάς και τους υπόλοιπους καιρός να πάμε παρακάτω παλικάρια νομίζω, καθένας μας κυνηγάει με ότι γουστάρει και επιθυμεί αρκεί να τον ευχαριστεί προσωπικά, φαγομαρες κακό για το τίποτα εδώ και χρόνια τα λεφτά πάνε σε μια τσέπη, είτε ιταλικό αγοράσεις είτε τουρκικό, τώρα για το μάρκετινγκ αν δεν το κάνεις πως θα πουλήσεις από μια κατακορεσμενη από όπλα αγορά, μήπως και η franchi δεν έκανε marketing ότι τις καραμπινες τις φτιάχνει στο εργοστάσιο της Benelli thinkτο έγραφε και πάνω στα όπλα τής νομίζω.
Καιρός είναι νομίζω να πάμε παρακάτω και να ξεκολλήσουμε από μάρκες και ταμπέλες.
Passion, belmonte, benelli iberica, vitoria το ίδιο πουλάνε και ο ίδιος κονομαει πάμε παρακάτω μάγκες.
Ακριβώς έτσι είναι!!!!!
.RESPECT..RESPECT..RESPECT.

Εγώ σαν μικρότερος έχω να πω μόνο ότι όσο υπάρχουν χέρια,μάτια και άνθρωποι χωρίς ψυχολογικά θα σκοτώνουν ακόμα και με πέτρες...Τουλάχιστον απο όσα έχω δει εγώ!!!
Τελικα η σωτηρια μας ειναι η νεα γενια.congrats.

Τελικα η σωτηρια μας ειναι η νεα γενια.congrats.

Το θέμα όπλο για τον καθένα μας είναι κάτι προσωπικό!Κάθε κυνηγός έχει διαφορετικά στάνταρ και διαφορετικές απαιτήσεις...Για αυτό και κάποιοι έχουν ψαχτεί με την ιδιογομώση, με after market τσοκ ή κάνουν μετατροπές στα όπλα τους...Εξάλλου στην αγορά για αυτό υπάρχουν και τόσες μάρκες για να ικανοποιούνται οι πάντες...Το θέμα είναι να φύγουν οι παροπίδες που έχει ο κόσμος γιατί και το ακριβότερο όπλο να δώσεις σε ένα κολλημένο μυαλό θα μείνει στάσιμο!

Παιδιά αυτα τα σημάδια που κάνει το κλείστρο στην βάση ειναι φυσιολογικά ή συμβαίνει επειδη χαλαρωσε το επαναντατικό ελατήριο;
html upload image
Φυσιολογικα!
Το κλειστρο τερματιζει!
Καλα που το εβαλες,για να θυμομαστε οταν βαζουμε τιποτα"φουρνελα",τι παρεμβάλλεται μεταξυ κλειστρου και προσωπου μας....

Status
Not open for further replies.
Back