Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν είχα ποτέ τέτοιο όπλο κι αν είχα θα το κρατούσα για...να μην με προδίδει ποτέ. Εκεί θα πήγαινα αλλά όταν πήγα στο κατάστημα άρχισα να σκέφτομαι τι έχω,τι κυνηγάω και τι ακριβώς ζητάω . Συμφωνώ με τον grieko και όσο βγαίνουν με μοντέλα γίνεται ακόμα πιο εμφανές του αν έχει να δώσει,τουλάχιστον σε βλητική απόδοση ή όχι η εταιρία... Παίζουν ρόλο πολλά για μένα τουλάχιστον η μοντέρνα των 800 ευρώ και ο Μαύρος Αετός των 2500 είναι πάνω κάτω ένα και το ιδιο

Εμενα κβστα δεν υπαρχει οπλο που το εχω κρατισει πανω απο 2 χρωνια και δεν εχει βγαλει κατι αλο πολυ αλο ποιο λιγο το μονο που δεν μου εβγαλε κατι ειναι η ,fabarm supper goose αλλα τη δουλευω ελαχηστα το πολυ να ρυξω 150 φυσιγγια το χρωνο

Εμενα κβστα δεν υπαρχει οπλο που το εχω κρατισει πανω απο 2 χρωνια και δεν εχει βγαλει κατι αλο πολυ αλο ποιο λιγο το μονο που δεν μου εβγαλε κατι ειναι η ,fabarm supper goose αλλα τη δουλευω ελαχηστα το πολυ να ρυξω 150 φυσιγγια το χρωνο

Αυτη αμα δει την δικια μου θα πεσει σε καταθληψη.......sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Με τι φυσίγγια έριχνε???
Δεν ξέρω Τάκη . Δεν τον ρώτησα . Φασσας μανιώδης είναι . 3 in κι 40 γρ δεν νομίζω πάντως να έβαζε. Ο κυργιας θα στείλει ειπε την νεα ουρά που δεν είναι μασιφ σαν αυτή , αλλά η άλλη που είναι τετραγωνισμένη ..με.πρεσαριστη την μύτη πίσω ( πως να το γράψω..).

Είπαμε λαχείο Θοδωρή γενικά ανεξαρτήτου μάρκας.

Αστοχια υλικου.
Μην βιαζομαστε να κατηγορησουμε και να στησουμε στο απόσπασμα!
Το πιθανοτερο,ο χρηστης θα δουλευε τιποτα "αντρικια",για να σκοτωνει από ραχη σε ραχη.
Καποια στιγμη,θα παρουμε χαμπάρι πως αυτα ειναι λειοκανα κυνηγετικα και οχι οβιδοβολα των 105!!!
Θυμαμαι μια 391 gold,που αγορασε φιλος,με σπασμενο εξωστηρα και μπιελα!!
Τοτε ειχε καινουρια 1700....
Ο πρωην κατοχος την εδωσε 650"για να φυγει"!!!!
Αλλαχθησαν τα σπασμενα και το οπλο δουλευει απροσκοπτα!
Και η παλια ωραια ιστορια,με τα κλειστρα των 302...
Οι μπενελες,μπορουν να κατηγορηθουν για ...διαφορα...
Ειναι ομως,απο κατασκευης και λογω απλοτητας απο τα πιο στιβαρά οπλα που κυκλοφορουν!!
Ειναι κυνηγετικα ομως....;)

Αυτή η super sport που είναι το όνειρο του κάθε φάσσα , εκτός από πορτινγκ και τα τσοκακια τι άλλο έχει, μακρύτερο κώνο???
Συγνώμη αλλά θα ηθελα να ακούσω από καποιον κατοχο μερικά λόγια για τη supersport διοτι απο οτι έχω δει και από ότι ακουω όλοι το κατηγορουν αυτό το όπλο και λιγοι είναι αυτοί που το έχουν ψηλά..

Συγνώμη αλλά θα ηθελα να ακούσω από καποιον κατοχο μερικά λόγια για τη supersport διοτι απο οτι έχω δει και από ότι ακουω όλοι το κατηγορουν αυτό το όπλο και λιγοι είναι αυτοί που το έχουν ψηλά..
Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να το κατηγορεί το αντίθετο. Η μοναδική μου ένσταση πάντα είναι η τιμή και τι είναι αυτο κάνει τη διαφορά. Αν είναι ένας κώνος και ένα πορτινγκ τα 3000 είναι κοροϊδία.γνωμη μου

Ως κατοχος supersport αν και την εχω σχεδον 1 μηνα αυτα που εχω δει δεν με σιαψευδουν για την επιλογη μου..δεν ειμαι καποιος που θα παω να παρω ενα οπλο απλα επειδη ειναι benelli ή beretta για να μην με πει κανεις κολλημενο..εριξα καμποσα φυσιγγια μαζι της και αυτο που εχω να πω ειναι οτι βγαζει πολυ συγκεντρωτικη τουφεκια και εχει αρκετα καλη διατρηση ολα αυτα με τα μαμα τσοκ..το αλλο παρα πολυ θετικο για μενα ειναι το ζυγισμα της..κυνηγαω μπεκατσα εδω που ειμαι και παρολα τα 3200 κιλα της το νιωθω στα χερια μου σαν την παλια μου καραμπινα που ηταν 2800..βασικο αυτο..οσο για τους φασσαδες που λετε την προτιμουν εχει το εξης θετικο σχετικα μακρια καννη που με την μεγαλη ριγα που στενευει προοδευτικα και το πολυ καλο της ζυγισμα ειναι ενα καθαρο καρτεροτουφεκο.
Εν καιρω θα βαλω και δοκιμες στο χαρτι οταν δω τι πυριτιδες προτιμαει για να μπορεσω να δωσω μια γενικη εικονα του οπλου

Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν να το κατηγορεί το αντίθετο. Η μοναδική μου ένσταση πάντα είναι η τιμή και τι είναι αυτο κάνει τη διαφορά. Αν είναι ένας κώνος και ένα πορτινγκ τα 3000 είναι κοροϊδία.γνωμη μου
Επειδή είναι σαν να την εχω να πω την αλήθεια την εχει συγγενής μου μπορω να την πάρω οποτε θέλω αλλά ποτέ δεν έχω κάνει ένα ολοκληρομενο κυνήγι ειτε αυτό λέγεται τσίχλα η οτιδηποτε άλλο.. Αλλα σε όσους φίλους που την έχω δώσει με τη προϋπόθεση να τη δοκιμάσουν και να την πάρουν ολοι εμειναν απογοητευμενοι...δεν το λέω τυχαια αυτο που προανεφερα πιο πανω δηλαδή

Status
Not open for further replies.
Back