Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κωσταντίνε αποδείξεις έχουν δώσει οι ίδιοι οι Ιταλοί στα φόρουμ τους όπως και για πολλά άλλα όπλα διαφόρων εταιρειών οι οποίοι Ιταλοί βλητικα τα δοκιμάζουν όλα τα όπλα σε διάφορες γομωσεις και δεν κρύβονται.αρκει να μπει κάποιος και να διαβάσει όπως πολλά βλητικα τεστ έχουν κάνει και οι Αμερικάνοι και όχι μόνο στη μπενελι αλλά στα περισσότερα αυτογεμη.αλλα εδώ αν πει κάποιος κάτι εναντίον της μπενελι είναι στημένος κακοπροαίρετος και άλλα πολλά ωραία που έχω διαβάσει απ' τους ειδικούς.οποτε στημένοι είναι και οι Ιταλοί και οι Αμερικάνοι.αλλα θέλω να ρωτησω όταν οι Αμερικάνοι γράφουν κακές κριτικες για τη v3 είναι κι εκεί στημένοι?
Ευριπο τα χουμε πει και στο τηλέφωνο και για να μην νομίζει κάποιος δεν είμαι μπενελακιας , δεν μαρεσει να βάζω ταμπέλες ούτε με μάρκες όπλων ούτε σε κυνηγια την θέση μου την έχω ξεκαθαρίσει και παλιότερα όσο ενοχλητικό είναι το benelli δεν σκοτώνει? Το ίδιο με ενοχλεί και το μόνο benelli για μένα , μόνο beretta ,μόνο browning , μόνο remington κτλ . Διαβάζω όσα γράφονται και σε αμερικανικά και σε ελληνικά forums κατά καιρούς αλλά αυτό που γίνεται εδώ σε αυτό το θέμα είναι το κάτι άλλο το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να γίνει συζήτηση απλά να σηκώνουμε τα μανίκια έτοιμοι για πάλη. Δεν υπονομευω την άποψη καθενός είτε είναι Έλληνας είτε Αμερικάνος είτε Ιταλός, αλλά σαν Κώστας πάντα θέλω να δω πάντα οπότε μπορώ βέβαια το θέμα όπλο και φυσίγγι με την δική μου μάτια τα σχόλια κάποιων δεν είναι πάντα καλοπροαίρετα για κάθε προϊόν παίζουν πολλά marketing, προσωπικές συμπάθειες η αντιπάθειες , και τα γραφόμενα του να επηρεάζονται. Έχω κυνηγήσει με διαφορετικές μάρκες όπλων τα τελευταία χρόνια όχι όσο θα ήθελα αλλά όσο μου επιτρέπουν οι συνθήκες, προσωπικά δεν είδα αυτό που περιγράφεται εδώ σε αυτό το θέμα για τις benelli και τουφεκιές που με έκαναν να τρίβω τα μάτια μου με όχι τίποτα σούπερ φυσίγγια και τσοκ , ξέρω αρκετούς που κυνηγούσαν χρόνια είτε με ρεμινκτον είτε με μπερετα και τώρα κρατούν μπενελι και αυτοί το ίδιο μου απαντούν δεν έχουν δει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά .

Το θέμα θα καθαρίσει σε λίγο από άσχετα μηνύματα. Ζητώ συγνώμη από τα μέλη που κουράζονται από τέτοιες συζητήσεις.
Αυτό ακριβώς Βασίλη πραγματικά έχει κουράσει πολύ κόσμο εδώ που ούτε μπενελι ούτε μπερετα έχουν? Είπαμε ο καθένας αγοράζει ότι θέλει με τα δικά του μέτρα και σταθμά το να γίνεται βαβούρα και μόνο σε αυτό το θέμα καταντάει αηδία .

Κριμα..........ειχα παγωμενες μπυρες και πατακια για τον αγωνα.....
Τωρα θα την βγαλω με Μητροπανο.sarcastic.

raffaello-de-luxe-2014-emoz-orizzontale-power-bore-l-0.jpg

Το παρατήρησα αυτό που λες και δοκιμάζω πάντα να κλείσω δυνατά το κλείστρο, τις περισσότερες φορές βγαίνει ευκολότερα αλλά δεν παύει πάλι να δυσκολεύεται κάποιες φορές...
Όλα τα όπλα το κάνουν αυτό με το άδειασμα της αποθήκης .

Καλορίζικη η BeDiamond Δημήτρη... ειναι ενα οπλο που γλυκοκοιτάζω εδω και καιρό , εχω βγάλει και την άδεια , αλλά δεν εχω κανει το τελευταίο βήμα ακόμα... ;)
Διαβάζω και διάφορα απο εδώ και απο εκεί , χαχα ...
Θελω αδράνεια για να αποφύγω τη μουτζούρα και πιστεύω οτι με το νεο comfort tech κοντάκι , δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο κλώτσημα ... Τώρα απο ποιότητα κανης και κατανομών τι να πω, δεν εχω προσωπική εικόνα , αλλά πιστεύω οτι εαν δοκιμάσεις μερικά ποιοτικά φυσιγγια της αγοράς , θα βρεις κάποιο που θα συνδυάζεται αψογα με το οπλο σου
Για βάλε καμία φωτογραφία να γουστάρουμε λίγο ;)
Καλησπέρα ευχαριστώ , δεν την έχω "στρώσει" ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Το κοντάκι comfort tech κάνει πράγματι δουλειά. Είναι ελαφριά και ξεκούραστη. Η βαφή της κάνης είναι φανταστική και αποτελεσματική, πράγματι πολύ ανθεκτική την βρήκα σε αρκετά κλαδιά νομίζοντας πως είχε γρατσουνιές, αργότερα την πέρασα με ένα πανί και δεν μπορούσα να δω το παραμικρό.
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220936.jpg
IMG-20190105-220857.jpg

Last edited:
Δεν είναι ανάγκη να προκύψει θέμα προκειμένου να καθαρίζουμε και να περιποιούμαστε τα όπλα μας. Δαπάνες χρόνο, σκέψη, χρήμα, τρέξιμο , εξοπλισμό και δεχόμαστε να έχουμε ένα όπλο μέσα στη μπαρούτι και και τη βρωμιά; Όσο απροβληματιστο και να θεωρείται ότι είναι! Ο καθαρισμός είναι σχέση με το όπλο και καλή γνώση.
Δηλαδή ακόμα κι εσύ που έχεις benelli και την καθαρίζεις 2 φορές, όταν είναι συντηρημένη δε βλέπεις έστω κι αδράνειας πόσο γλυκιες τουφεκιές βγαζει, ακόμα και η ανάκρουση είναι διαφορετική.
Δε ρίχνουμε τα χιλιάδες φυσίγγια που ρίχνουν στο εξωτερικό κάποιοι σε κάποια κυνήγια ώστε να δούμε άμεσα πόσο ζημεία καννουν τα κατάλοιπα καύσης ακόμα και σε χρωμιωση κάννες αλλά και στη λειτουργία συνολικά, όταν λόγο αυτόν ανεβαίνουν οι πίεσης, γίνεται ακόμα πιο αισθητή η ανάκρουση

Καλησπέρα ευχαριστώ , δεν την έχω "στρώσει" ακόμα για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Το κοντάκι comfort tech κάνει πράγματι δουλειά. Είναι ελαφριά και ξεκούραστη. Η βαφή της κάνης είναι φανταστική και αποτελεσματική, πράγματι πολύ ανθεκτική την βρήκα σε αρκετά κλαδιά νομίζοντας πως είχε γρατσουνιές, αργότερα την πέρασα με ένα πανί και δεν μπορούσα να δω το παραμικρό.
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220936.jpg
IMG-20190105-220857.jpg
Να τη χαρεις Δημητρη , και πολλες αξεχαστες ωραιες στιγμες . .well done.

IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220841.jpg
IMG-20190105-220936.jpg
IMG-20190105-220857.jpg
Να την χαίρεσαι, καλώς ήρθες!

Status
Not open for further replies.
Back