Διαβαζοντας εδω μεσα για την πολυωρη αναληση της μπενελι και τα κακα (καταρα) που εχει αυτο το οπλο
θα πω απο προσωπικη εμπειρια οτι η μπενελι με απλες επεμβασεις πηγε την αισθητικη του αυτογεμους
οπλου πολυ μπροστα,ενω αλλοι τρεχουν ιδρωμενοι να βαζουν κουμπακια και υπολογιστες φυσιγγιων
και προπαντων φανταχτερα ονοματα σε καθε μοντελο.Μια μπερετα διπλα απο μια μπενελι μοιαζει με
κουρτινοξυλο.Η επιλογη του συστηματος αδρανειας προσωπικα ειναι η ιδανικη.Χωρις καπνες,χωρις
πολλα πολλα τσιμπλιμπλικια.Το προβλημα εντοπιζεται οτι οι κατοχοι αδρανειας ξεχνουν το καθαρισμα
σχεδον τελειως μεχρι την ωρα της εμπλοκης.Αντιθετα των αεριων τρεχουν μπας και βουλωσει ο
νεροχυτης.Η μονη εμφανης διαφορα ειναι στην ανακρουση.Κανενας κυνηγος δεν θα χρειαστει την
γρηγορη επαναφορα της αεριων στο δευτερο,τριτο φυσιγγι.Αυτα γινονται μονο σε αγωνες γιατι στο
καρτερι μετα την πρωτη σιγουρη ντουφεκια στο θηραμα ενω αυτο συνεχιζει εχεις να διαχειριστεις το
μεγαλο ερωτηματικο πανω απο το κεφαλι σου(τι πηγε σκατα) και να διορθωσεις την δευτερη.Ο χρονος
αυτος μεταφραζεται οχι σε αεριων-οχι σε αδρανειας αλλα σε καλα καλαμποκια,κοντευει τον χρονο ενος
γρηγορου χειριστη με κινητο ουραιο.Οσο αφορα τωρα εαν σκοτωνουν θα πω οτι κανενα οπλο δεν σκοτωνει.
Αυτος που ειναι πισω απο το οπλο σκοτωνει.Αν εισαι φαρμακοχερης και σφετονα να σου δωσουν θα
κανεις ζημια,αμα εισαι καψοφυσιγγης δεν πανα σου δωσουν οτι θες,μονο καθιστα και αυτα με ποσοστο 30%.
Για την ιστορια δεν εχω ουτε μπερετα ουτε μπενελι ομως εχω πιασει στα χερια μου αλλα και κυνηγησει
σχεδον ολα τα μοντελα των δυο εταιριων που ενεφερα μιας και εχω φιλους φανατικους και των 2!
Ειμαι ομως κατοχος αδρανειας.....