Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν εχω ρίξει και παρα πολλά , λιγότερα απο 1.000 φυσίγγια , σε σκοπευτήριο και κυνήγι από τον Ιούλιο και πέρα , ειναι και η χρονιά χάλια φέτος ....
Γιώργο, δεν ειναι θέμα μόνο το καθάρισμα , αλλά κυρίως η πολύ μουντζούρα που μαζεύει τριγύρω απο το πιστόνι και θέλει αρκετή επιμονή για να φύγει , μέχρι και η πάπια εσωτερικά ειναι κατάμαυρη κοντά στις οπές διαφυγής των αερίων ...

Δεν εχω ρίξει και παρα πολλά , λιγότερα απο 1.000 φυσίγγια , σε σκοπευτήριο και κυνήγι από τον Ιούλιο και πέρα , ειναι και η χρονιά χάλια φέτος ....
Γιώργο, δεν ειναι θέμα μόνο το καθάρισμα , αλλά κυρίως η πολύ μουντζούρα που μαζεύει τριγύρω απο το πιστόνι και θέλει αρκετή επιμονή για να φύγει , μέχρι και η πάπια εσωτερικά ειναι κατάμαυρη κοντά στις οπές διαφυγής των αερίων ...
Μενιο,να υποθεσω πως το ποτηρακι και τον αξονα,τα εχεις ΕΝΤΕΛΩΣ στεγνα....

Στεγνά τα εχω Γιάννη, γιατί νομίζω οτι εαν βάλω λάδι , θα γίνει λάσπη με την κάπνα και θα ειναι χειρότερα... καλώς η κακώς δεν ξέρω, νομίζω οτι έτσι είχα διαβάσει κάπου ..
μόνο στο κλείστρο βάζω λιγο λάδι ...

Στεγνά τα εχω Γιάννη, γιατί νομίζω οτι εαν βάλω λάδι , θα γίνει λάσπη με την κάπνα και θα ειναι χειρότερα... καλώς η κακώς δεν ξέρω, νομίζω οτι έτσι είχα διαβάσει κάπου ..
μόνο στο κλείστρο βάζω λιγο λάδι ...
Σωστος!:)

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα και χρόνια πολλά.
Πρόσφατος κάτοχος μίας Be Diamond (2 εβδομάδες ) .
Την ηδα, την κράτησα στα χέρια μου και την αγόρασα.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάω σε πολλά κυνήγια. Μόνο σε δύο. Κυνήγι-βροχή-λαγός.
Ήταν τέλεια. Η Benelli είναι τέλεια. Όσο για την βροχή, δεν χρειάστηκε να ανησυχώ και πολύ.
Ανυπομονώ για την επόμενη εξόρμηση.

Ήταν τέλεια. Η Benelli είναι τέλεια. Όσο για την βροχή, δεν χρειάστηκε να ανησυχώ και πολύ.
Καλορίζικη Δημήτρη και καλά κυνηγια.

Καλορίζικο φίλε! Πάντα ζεστές κάννες! .terror.
Βγάλτο καμια φώτο να ανοίξει λιγο το μάτι μας !!

Διαβαζοντας εδω μεσα για την πολυωρη αναληση της μπενελι και τα κακα (καταρα) που εχει αυτο το οπλο
θα πω απο προσωπικη εμπειρια οτι η μπενελι με απλες επεμβασεις πηγε την αισθητικη του αυτογεμους
οπλου πολυ μπροστα,ενω αλλοι τρεχουν ιδρωμενοι να βαζουν κουμπακια και υπολογιστες φυσιγγιων
και προπαντων φανταχτερα ονοματα σε καθε μοντελο.Μια μπερετα διπλα απο μια μπενελι μοιαζει με
κουρτινοξυλο.Η επιλογη του συστηματος αδρανειας προσωπικα ειναι η ιδανικη.Χωρις καπνες,χωρις
πολλα πολλα τσιμπλιμπλικια.Το προβλημα εντοπιζεται οτι οι κατοχοι αδρανειας ξεχνουν το καθαρισμα
σχεδον τελειως μεχρι την ωρα της εμπλοκης.Αντιθετα των αεριων τρεχουν μπας και βουλωσει ο
νεροχυτης.Η μονη εμφανης διαφορα ειναι στην ανακρουση.Κανενας κυνηγος δεν θα χρειαστει την
γρηγορη επαναφορα της αεριων στο δευτερο,τριτο φυσιγγι.Αυτα γινονται μονο σε αγωνες γιατι στο
καρτερι μετα την πρωτη σιγουρη ντουφεκια στο θηραμα ενω αυτο συνεχιζει εχεις να διαχειριστεις το
μεγαλο ερωτηματικο πανω απο το κεφαλι σου(τι πηγε σκατα) και να διορθωσεις την δευτερη.Ο χρονος
αυτος μεταφραζεται οχι σε αεριων-οχι σε αδρανειας αλλα σε καλα καλαμποκια,κοντευει τον χρονο ενος
γρηγορου χειριστη με κινητο ουραιο.Οσο αφορα τωρα εαν σκοτωνουν θα πω οτι κανενα οπλο δεν σκοτωνει.
Αυτος που ειναι πισω απο το οπλο σκοτωνει.Αν εισαι φαρμακοχερης και σφετονα να σου δωσουν θα
κανεις ζημια,αμα εισαι καψοφυσιγγης δεν πανα σου δωσουν οτι θες,μονο καθιστα και αυτα με ποσοστο 30%.
Για την ιστορια δεν εχω ουτε μπερετα ουτε μπενελι ομως εχω πιασει στα χερια μου αλλα και κυνηγησει
σχεδον ολα τα μοντελα των δυο εταιριων που ενεφερα μιας και εχω φιλους φανατικους και των 2!
Ειμαι ομως κατοχος αδρανειας.....

Καλορίζικη και καλοτούφεκη ....

Τελικά αυτή η κόντρα – συζητησει δεν πρόκειται να τελείωση ποτέ. Benelli 1) blackeagleκαι 2) crio από το 2004

Εμπλοκή τι είναι αυτό δεν το γνωρίζω και δεν έχω αλλάξει τίποτε επάνω στο όπλο, ελατήρια κτλ. Έχω και φίλους με αεριού που στο απογευματινό έχουν και τα καθαριστικά για να αποφύγουν τις τυχόν εμπλοκές. Όσο αναφορά τον καθαρισμό του όπλου έχω την ‘’τρέλα’’ μετα το κυνήγι να το κάνω καθρέπτη, μην προλάβει κάποιος να μου πει γιαυτο δεν μου έχει κάνει εμπλοκή, γιατί και από τις σπάνιες φορές στην επαρχία που το εχω αφήσει ακαθάριστο δεν έχει συμβεί τίποτε. Να μην αναφέρω ξάδελφο ) black eagle που δεν ξέρει τι σημαίνει καθάρισμα.

Τώρα ο λόγος ‘’γιατί ο μηχανισμός αδράνειας δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε επιχειρησιακό οπλισμό ;’’ ο μόνος αξιόπιστος θεωρείται η ‘’χραπα χρουπα’’ και από τα περίστροφα ο μύλος.

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία.

Διαβαζοντας εδω μεσα για την πολυωρη αναληση της μπενελι και τα κακα (καταρα) που εχει αυτο το οπλο
θα πω απο προσωπικη εμπειρια οτι η μπενελι με απλες επεμβασεις πηγε την αισθητικη του αυτογεμους
οπλου πολυ μπροστα,ενω αλλοι τρεχουν ιδρωμενοι να βαζουν κουμπακια και υπολογιστες φυσιγγιων
και προπαντων φανταχτερα ονοματα σε καθε μοντελο.Μια μπερετα διπλα απο μια μπενελι μοιαζει με
κουρτινοξυλο.Η επιλογη του συστηματος αδρανειας προσωπικα ειναι η ιδανικη.Χωρις καπνες,χωρις
πολλα πολλα τσιμπλιμπλικια.Το προβλημα εντοπιζεται οτι οι κατοχοι αδρανειας ξεχνουν το καθαρισμα
σχεδον τελειως μεχρι την ωρα της εμπλοκης.Αντιθετα των αεριων τρεχουν μπας και βουλωσει ο
νεροχυτης.Η μονη εμφανης διαφορα ειναι στην ανακρουση.Κανενας κυνηγος δεν θα χρειαστει την
γρηγορη επαναφορα της αεριων στο δευτερο,τριτο φυσιγγι.Αυτα γινονται μονο σε αγωνες γιατι στο
καρτερι μετα την πρωτη σιγουρη ντουφεκια στο θηραμα ενω αυτο συνεχιζει εχεις να διαχειριστεις το
μεγαλο ερωτηματικο πανω απο το κεφαλι σου(τι πηγε σκατα) και να διορθωσεις την δευτερη.Ο χρονος
αυτος μεταφραζεται οχι σε αεριων-οχι σε αδρανειας αλλα σε καλα καλαμποκια,κοντευει τον χρονο ενος
γρηγορου χειριστη με κινητο ουραιο.Οσο αφορα τωρα εαν σκοτωνουν θα πω οτι κανενα οπλο δεν σκοτωνει.
Αυτος που ειναι πισω απο το οπλο σκοτωνει.Αν εισαι φαρμακοχερης και σφετονα να σου δωσουν θα
κανεις ζημια,αμα εισαι καψοφυσιγγης δεν πανα σου δωσουν οτι θες,μονο καθιστα και αυτα με ποσοστο 30%.
Για την ιστορια δεν εχω ουτε μπερετα ουτε μπενελι ομως εχω πιασει στα χερια μου αλλα και κυνηγησει
σχεδον ολα τα μοντελα των δυο εταιριων που ενεφερα μιας και εχω φιλους φανατικους και των 2!
.congrats..shake hands.
Επιτέλους η φωνή της λογικής δεν ξέρω ποιο όπλο σκοτώνει περισσότερο η λιγότερο ,υπάρχουν όμως και ο καθένας αγοράζει αυτό που θέλει με τα καλά του και τα κακά του .

Γι αυτο αδερφε εχεις τοση αδρανεια φετος....yelling.
Ολα τα οπλα καλα ειναι ρε παιχτουρες και ολα σκοτωνουν αν εχεις χερια, εχει παρει φωτια αυτο το ερμο το τοπικ τοσες μερες τωρα!!!
Αν γινοταν χαμος φετος απο τσιχλες και λοιπα θηραματα δεν νομιζω οτι θα ηταν το συγκεκριμενο θεμα τοσο στα πανω του...
Καλα κυνηγια σε ολους οτι οπλο και αν εχουν και καλα καπνισματα!!!!!!!

Απο πρωσωπηκη εμπηρια κατοχως 2 μπενελι και πανω απο 10 που περασαν απο τα χερια μου τα μπενελι ηστερουν βλητικα απο ολλα τα αλλα ακομα και απο τα ποιο φτηνιαρικα τουρκικα και δεν πανα λετε οτι θελεται και δεν ειναι ο μονος που το λεει υπερτερουν ομως σε αλλα πχ μηχανησμος

Απο πρωσωπηκη εμπηρια κατοχως 2 μπενελι και πανω απο 10 που περασαν απο τα χερια μου τα μπενελι ηστερουν βλητικα απο ολλα τα αλλα ακομα και απο τα ποιο φτηνιαρικα τουρκικα και δεν πανα λετε οτι θελεται και δεν ειναι ο μονος που το λεει υπερτερουν ομως σε αλλα πχ μηχανησμος
Τεο χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης μόνο όρεξη για κουβέντα όμως, ακούγονται πολλά αποδείξεις δεν βλέπουμε.

Το εάν αποδίδει βλητικά καλά ένα benelli, οι περισσότεροι το κρίνουν βάση τις σκοπευτικές τους ικανότητες !
Έχω ακούσει πολλούς μύθους για όπλα που έχουν καλά ατσάλια και όταν χρειάστηκε να δοκιμαστούν στον πίνακα αλλάξαν γνώμη.
Για τα Τούρκικα να μην το συζητήσουμε……

Καλοριζικο το οπλο Δημήτρη και παντα με ζεστες κανες.

Status
Not open for further replies.
Back