Να ευχηθω σε ολους μας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ !!!!!! Το 2019 να ειναι για ολους μας , με πολλες καλες στιγμες στη ζωη μας ,και με χαρα
Ωραία, τότε θα μπορείς να μου λύσεις μια απορία. Γιατί ο ανυπέρβλητος σε αξιοπιστία μηχανισμός της benelli δεν παράγεται πουθενά στην παγκόσμια όπλοβιομηχανια σε επιχειρησιακού επιπέδου οπλισμό;Και όσο για τον ανυπέρβλητο μηχανισμό της benelli αυτό είναι γεγονός και συμφωνώ απόλυτα!!
Βρε γιατρέ μήπως τα παίρνεις τα πράγματα πιο προσωπικά από ότι πρέπει μέχρι φορές ??? Δες το λίγο κ στην πλακα το θέμα, γνώμη μου. ..
Άρι έχεις τα δίκια σου,αλλά και αυτό το μεννος ενάντια στις benelli από μη κατόχους έχει κουράσει πολύ!τουρκικές τις βγάλανε,δεν σκοτώνουν μας λενε!Προσωπικά δεν κυνηγάω με μπενελι αλλά αλήθεια με έχει κουράσει η όλη κατάσταση!Αυτή η εμμονή εκατέρωθεν δεν έχει λογική!Βρε γιατρέ μήπως τα παίρνεις τα πράγματα πιο προσωπικά από ότι πρέπει μέχρι φορές ??? Δες το λίγο κ στην πλακα το θέμα, γνώμη μου. ..
Οκ να εισαι καλα φιλε μου και σε ευχαριστω !!!!! Να εχεις καλη χρονια !!!!!!!!!!!!παρτο θοδωρη πολυ καλο τσοκ και απο ποιοτητα και απο τιμη με καθαρα σκοτωματα ,τα benellia τα παει με χιλια τα gemini.
Φιλε Γιαννη εισαι αψογος επι του θεματος !!!! Και συμφωνο απολυτα το χρυμα ειναι παρα πολυ .Αντε παλι....
Καλα ειναι ολα ρε αγορια!!
Με τα συν και με τα πλην τους.
Το συστημα αεριων,το καλοσχεδιασμενο και δοκιμασμενο,ειναι αξιοπιστο και πιο ξεκουραστο για τον χρηστη.
Πλην ομως,βρωμικο.
Το συστημα αδρανειας,ειναι απλουστερο,στιβαρο και πιο συμπαγες.
Πιο κουραστικο για τον χρηστη και λιγοτερο αξιοπιστο.
Το επιχειρημα του Γιωργου,ειναι βασιμο.
Καμιά μα καμια οπλοβιομηχανια στον κοσμο, δεν θα αφηνε ανεκμεταλλευτο ενα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και ΚΑΘΑΡΟ συστημα λειτουργιας!
ΚΑΜΙΑ!
Το συστημα της μονης σκανδαλης,στο οποιο αναφερεται ο Βασιλης,απευθυνθηκε στη σκοπευτικη χρηση.
Με το σκεπτικο του σταθερου πιασιματος της λαβης του δικανου,χωρις αλλαγες.
Για αγωνιστικους λογους,εκει που η παραμικρη λεπτομερεια ,μπορει να κανει την διαφορα που κρινει αποτελεσμα,βαθρο,διακριση,έπαθλο,σπονσορες,χρημα................
Το περασαν στο κυνηγετικο....
Για μενα,το κυνηγετικο πρεπει να ειναι δισκανδαλο!
Για διαφορους λογους και βασικα για να εχουμε μια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ βολη!
Μπαινουμε στο τρυπακι της αντιπαραθεσης για τις εταιριες,ο καθενας για τους λογους του.
Αλλος για να στηριξει την επιλογη του,αλλος για την κοντρα,αλλος επειδη πραγματικα το πιστευει!
Οι συγκεκριμενες δυο,στην ουσια μια(εχει σημασια αυτο,μεγαλη σημασια),δεν ειναι οι μοναδικες που παραγουν οπλα με το ενα ή το αλλο συστημα.
Οταν ληγουν οι πατεντες,ολοι οι ανταγωνιστες τρεχουν για να εκμεταλλευτούν,οτι μπορουν να εκμεταλλευτουν.
Αν θελουμε να κρινουμε,καλο θα ηταν να το κανουμε οσο πιο αντικειμενικα μπορουμε.
Το κυνηγετικο ειναι προιον!
Εχει για στοχο την αγορα,το κερδος!
Ας αφησουμε το μυαλο μας να παει πιο περα.
Ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα,ειναι τα after market chokes....
Δε μπορει η κατασκευαστρια να φτιαξει κατι καλυτερο απο αυτο που δινει μαζι με το οπλο??
Ελα τωρα!!
Είναι πολυς ο κοσμος που τρωει ψωμακι!!
Εμεις ειμαστε καταναλωτες και αιμοδοτες!
Γιωργο δικιο εχεις , αλα να σκεφτουμε και το γεγονος σε μια οδομαχια να αρχιση το αεριων τις εμπλοκες διοτι το εχεις δουλεψει , και δυστηχος δεν υπαρχει χρονος για τη συντηρηση του, τωρα μπωρουμε να πουμε οτι τα κουβαλανε επανω τους σαν οπλα κλειστου πεδιου . Σε πραγματικες συνδικες μαχης πιστευω οτι ο χρονος ειναι πολιτελεια . Πολυ φιλικα η ταπεινη μου αποψη . ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!Ωραία, τότε θα μπορείς να μου λύσεις μια απορία. Γιατί ο ανυπέρβλητος σε αξιοπιστία μηχανισμός της benelli δεν παράγεται πουθενά στην παγκόσμια όπλοβιομηχανια σε επιχειρησιακού επιπέδου οπλισμό;
Εχεις ακουσει τιποτα για το 2 αστρα αν το παει καλα για λιγο πιο σφυχτη τοφεκια στα παπια . Η με το τριαρι θα ειμαι καλημενος εως τα 40 - 45 μετρα ?παρτο θοδωρη πολυ καλο τσοκ και απο ποιοτητα και απο τιμη με καθαρα σκοτωματα ,τα benellia τα παει με χιλια τα gemini.
Θελει 2αρι η αποσταση που γραφεις κ καλο φυσιγγι...Εχεις ακουσει τιποτα για το 2 αστρα αν το παει καλα για λιγο πιο σφυχτη τοφεκια στα παπια . Η με το τριαρι θα ειμαι καλημενος εως τα 40 - 45 μετρα ?