Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
θα αναρτήσω μια απάντηση ενός οπλουργού που τον ρώτησα το γιατί και το πως γίνετε αυτό, τώρα αν έχει δίκιο η όχι δεν μπορώ να ξέρω. πάντως έχω δει πολλές ξεφλουδισμενες.

απάντηση- (ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ειναι πολυ ευκολο αν δεν προσεχουμε. και επειδη ολα αυτα ειναι κραματα αλουμινιου ακομη πιο ευκολα. το πιο συνηθεισμενο φαινομενο ειναι απο κινηση (ροη) υγρων και επειδη τα υλικα ειναι ανομοια μεταξυ τους (κορμος - κανη - κλειστρο) συμβαινει αυτο. το συγκεκριμενο οπλο αποθηκευοταν μεσα σε λεβητοστασιο που γινεται χαμος απο σωληνες με κινηση νερου. Η κανη δεν εχει προβλημα γιατι η ρηγα ειναι κολημενη με ασημι πραγμα που το ασημι εμποδιζει τη δημιουργια αυτου του φαινομενου.Φαντασου ακομη και σε τοιχο στο σπιτι μας να το ακουμπαμε, και μεσα στον τοιχο υπαρχουν σωληνες θερμανσης η υδρευσης δημιουργειται αυτο. Γ'ιαυτο οταν το αποθηκευουμε για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα, καλο ειναι να το λυνουμε και να διαχωριζουμε την κανη με τον κορμο.)

Πλάσμα του έρωτα μορφή, ήντα ομορφιά ναι ετούτη! Με κοίταξες και μου πεψαν τα μάτια σου μπαρούτι. .sarcastic.
wm-12398592.jpg

Η επίσημη σελίδα της Benelli στο facebook δημιούργησε ενα φάκελο φωτογραφιών με το όνομα " Benelli Be Hunter" οπου δημοσιεύει ο καθένας τις φωτογραφίες του. Κάποιες σε κάνουν να μην κρατιέσαι ως την έναρξη!

https://m.facebook.com/pg/benelliar...61b0145f8b142b2"}}&ref=page_internal&mt_nav=1

Η επίσημη σελίδα της Benelli στο facebook δημιούργησε ενα φάκελο φωτογραφιών με το όνομα " Benelli Be Hunter" οπου δημοσιεύει ο καθένας τις φωτογραφίες του. Κάποιες σε κάνουν να μην κρατιέσαι ως την έναρξη!

https://m.facebook.com/pg/benelliarmi/photos/?tab=album&album_id=1971618373053548&__xts__[0]=33.{"logging_data":{"event_type":"tapped_open_page_album","impression_info":"eyJmIjp7InBhZ2VfaWQiOiIxNDk3NjA4MzkzNzg3ODg0IiwiaXRlbV9jb3VudCI6IjAifX0","surface":"mobile_page_photos_tab","interacted_story_type":"148947852156832","session_id":"279ed14da345af85961b0145f8b142b2"}}&ref=page_internal&mt_nav=1
Αυτα τα ραβδωτα καραμπινακια της benelli ειναι πολυ ομορφα ...εννοειται και τα αλλα της οπλα...:)

Στις μ2 εκτός από την ευαισθησία της κάννης σε οξύ δόσεις, έχει διαπιστωθεί άλλο θέμα? Λειτουργικό?
Θυμαστε που ειχα ανφερθει για την ελλατωματικη συνθεση της βαφης στην Βενελλι;Το αποτελεσμα ειναι αυτο που αναφερεις για τις οξυδωσεις που παρουσιαζει η κανη και ελαφρως η βαση.Κατα τα αλλα η Μ2 ειναι ενα σκληροτρχιλο οπλο εγω το ονομαζω το γαιδουρι της Βενελλι απροβληματιστο και με ενα εσω-εξω τσοκ αρκετα καλο και η αποδοση της.Προσωπικα θα ελεγα οτι οποιος επιλεγει αδρανεια πρεπει να το εχει στις επιλογες του.

Για τις βαφές σε κλείστρο και κάννη το έχω δεδομένο. Κατά καιρούς άκουγα για ελατήρια που αλλάζοντας στις σκανδάλης για λύσουν αφλωγιστιες κλπ. Ευχαριστώ!!

Για τις βαφές σε κλείστρο και κάννη το έχω δεδομένο. Κατά καιρούς άκουγα για ελατήρια που αλλάζοντας στις σκανδάλης για λύσουν αφλωγιστιες κλπ. Ευχαριστώ!!

την εχω 5 χρονια τωρα. με πολλα κυνηγια βαλτο, λασπες,νερα κλπ. μετα απο ενα κυνηγι ειχα λυσει την αποθηκη κ εβγαζα λασπη απο μεσα.
κανενα προβλημα. της εχω κανει ceracote στη βαση τον δευτερο χρονο, καθαρα για δικους μου αισθητικους λογους.

Θυμαστε που ειχα ανφερθει για την ελλατωματικη συνθεση της βαφης στην Βενελλι;Το αποτελεσμα ειναι αυτο που αναφερεις για τις οξυδωσεις που παρουσιαζει η κανη και ελαφρως η βαση.Κατα τα αλλα η Μ2 ειναι ενα σκληροτρχιλο οπλο εγω το ονομαζω το γαιδουρι της Βενελλι απροβληματιστο και με ενα εσω-εξω τσοκ αρκετα καλο και η αποδοση της.Προσωπικα θα ελεγα οτι οποιος επιλεγει αδρανεια πρεπει να το εχει στις επιλογες του.
Γενικά όλες οι ματ βαφές θα τις πεταξουν τις σκουριες τους ποιο σύντομα ανεξαρτήτου εταιρείας .

Γενικά όλες οι ματ βαφές θα τις πεταξουν τις σκουριες τους ποιο σύντομα ανεξαρτήτου εταιρείας .
Για το λογο αυτο παιδια οσοι εχετε και εχουμε τετοια οπλα πιο προσεκτικη και .συχνη φροντιδα για να προστατευσουμε τα εργαλεια.Και οταν πηγαινουμε σε δυσκολες συνθηκες οπως ο βαλτος μια επιστρωση επιφανειακα με λαδακι ειναι απαραιτητο.Επιμελεια λοιπον.

Οσοι κυνηγατε βαλτο καλο ειναι να περασετε μια κεραμικη ματ βαφη για να αποφευγετε τετοια αποτελεσματα υγρασιας
καθως και αντανακλασεις απο γυαλιστερες κανες που τα παπια και οι φασσες τα ξερουν απεξω......

την εχω 5 χρονια τωρα. με πολλα κυνηγια βαλτο, λασπες,νερα κλπ. μετα απο ενα κυνηγι ειχα λυσει την αποθηκη κ εβγαζα λασπη απο μεσα.
κανενα προβλημα. της εχω κανει ceracote στη βαση τον δευτερο χρονο, καθαρα για δικους μου αισθητικους λογους.
Ο κανονας παντα εχει και την εξαιρεση του και ευχομαι αυτο να συμβαινει και με σενα Spiro77.Στην παρεα μου εχουμε 2 Μ2 εδω και 7-8 χροναι και τις ξεσκουριαζω εγω με συρμα καταρολας λαδακι και δωστου υπομονη.Τα οπλα κυνηγουν γουρουνι και παπια και οι φιλοι μου καθε αλλο απο επιμελεις ειναι.Η μονη και μονιμη λυση σε αυτα τα οπλα ειναι αυτο που εκανες εσυ μια βαφη ceracote και ΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατα τα αλλα ειπαμε λειτουργικα δεν σε πουλανε.

Status
Not open for further replies.
Back