Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι βλέπω αρκετη ριγα και το στόχαστρο μπροστά είναι λίγο μεγάλο
Δεν πρέπει να βλέπεις τόσο πολύ ρίγα, ίσα ίσα που θα την βλέπεις (και δεν θα τη βλέπεις) όταν το στήνεις γιά να τσεκάρεις το όπλο, δηλαδή το μάτι σου θα είναι στην περασιά που λέμε της ρίγας. Αν δεν μπορεί να πάει το μάτι σου εκεί γιατί βρίσκει το ζυγωματικό σου, τότε σωστά λέει ο Τόλης οτι θέλει κατέβασμα το κοντάκι με φλάντζα. Όταν λένε ότι πρέπει να βλέπεις λίγο ρίγα, αυτό εξυπηρετεί το 60/40 που θέλουν πολλοί, δηλαδή να ψηλοτουφεκάει λίγο το όπλο και να στέλνει το 60% των σκαγιών πάνω από το κέντρο του στόχου και το 40% κάτω.

o_Oτώρα είδα τις απαντήσεις!

Το μεσαιο σου το σκοπευτικο αν εχει την ασημενια μπιλιτσα που εχουνε πολλα μοντελα .Μπορεις να καταλαβεις απο εκει πως σου καθεται το οπλο.Οταν η ασημενια μπιλιτσα καθεται κατω απο την μπροστινη κοκκινη δηλαδη δημιουργει το νουμερο 8 ,τοτε σου ριχνει 60-40 αν η ασημενια ειναι απολυτα μεσα στην κοκκινη και βλεπεις ποιο πολυ ασημενια τοτε ριχνει 50-50, αν βλεπεις κενο αναμεσα απο την ασημενια και την κοκκινη κουκιδα δηλαδη βλεπεις και ριγα τοτε ριχνεις 70-30.Αν βλεπεις το σκαλοπατι της υπεριψομενης ριγας και καθολου σκοπευτικα τοτε ειναι αναποδα 70 κατω 30 πανω εκει εχεις την φλαντζα D και τελος αν βλεπεις ολοκληρη την ριγα τοτε η πας σε αλλο οπλο η σε οπλουργο.

Αυτο ειναι μην ανυσηχεις!Η κατανομη 60-40 ειναι ποιο πολυ για φτερο αυτην την κατανομη στην δινει η φλαντζα Β.κατανομη 70-30 στην δινει η φλαντζα Α. Ειναι κυριως για πιατα.Η φλαντζα C ειναι 50-50 ειναι κυριως για εδαφια θηραματα.Ετσι τις εχει κατασκευασμενες η benelli για ενα μεσο αντρα 1,80cm και δεν θυμαμαι για το μηκος χεριων.τωρα αναλογα το υψος σου,με συνδυασμο ζυγωματικο ,αυχενα,μηκος χεριων και αναλογα την αποτυπωση της κατανομης που περνεις στο χαρτι ,χρησιμοποιεις και την αναλογη φλαντζα.
Mπραβο Kris απεδωσες ακριβως το τι συμβαινει με την σκοπευτικη γραμμη καθως και το τεχνικο κομματι της εταιρειας πως ακριβως χρησιμοποιει τις φλατζες.Θα προσθεσω μονο για τον φιλο μας πριν πειραξει τις φλατζες συμφωνα οπως μας αναφερει η τουφεκια του στην ευθεια αποτυπωση του βγαζει 60-40 στο κεντρο του στοχου να ριξει και σε swing τουφεκια διοτι εκει μπορει ο τροπος με τον οποιο σκοπευει να τον φερνει η τουφεκια του στο κεντρο του στοχου και να μη χρειαστει να πειραξει τις φλατζες αυτου το λεω διοτι πολλοι κυνηγοι στο swing το θηραμα το βλεπουν στην ακιδα του οπλου και οταν το οπλο ριχνει στο 60-40 εχει κεντρα. Επισης σε εδαφοβια σηκωματα η στο λαγο θα του ειναι επισης χρησιμο.Τωρα εαν ο φιλος ειναι μυημενος σκοπευτης ξερει ακριβως τι κανει και που βρισκεται καθε φορα τοτε να πραξει τα αναλογα.

Αυτο ειναι μην ανυσηχεις!Η κατανομη 60-40 ειναι ποιο πολυ για φτερο αυτην την κατανομη στην δινει η φλαντζα Β.κατανομη 70-30 στην δινει η φλαντζα Α. Ειναι κυριως για πιατα.Η φλαντζα C ειναι 50-50 ειναι κυριως για εδαφια θηραματα.Ετσι τις εχει κατασκευασμενες η benelli για ενα μεσο αντρα 1,80cm και δεν θυμαμαι για το μηκος χεριων.τωρα αναλογα το υψος σου,με συνδυασμο ζυγωματικο ,αυχενα,μηκος χεριων και αναλογα την αποτυπωση της κατανομης που περνεις στο χαρτι ,χρησιμοποιεις και την αναλογη φλαντζα.
Επειδή κυνηγαω και εδαφοδια τοτε η c θα μου κανει ημουν μαθυμενος αλλιως με την Remington....Και για φερμα πιστεύω αυτη θα μου κανει γτ εχω μαθει στο 50/50

Γνώμες παιδιά για Benelli Becaccia....
..επειδή θα δωθούν δύο όπλα μια 12αρα και μια 20αρα,σε πολύ καλές τιμές, τι λέει σαν όπλο; ένας φίλος μου που είχε δύο και τις πούλησε, μου είπε ότι οι πιο παλιές (πρίν το 2010) βγάζαν σφιχτές τουφεκιές,ακόμη και με κύλινδρο. Ισχύει αυτός? Και αυτές που αναφέρω,είναι εκείνης περίπου της χρονολογίας
Έχω την Becaccia. από το 2005 κυνηγάω μπεκάτσα και τσιχλοκοτσιφα όλο το χρόνο το όπλο για μένα είναι ότι καλύτερο για περπατητο κυνήγι, ελαφρύ και καλό ζυγισμένο, της έχω πάρει και δυο τσοκ εξτρά ένα braian bell και ένα gemini 4 μόνο με αυτά κυνηγάω της περισσότερες φορές εκτός από το καρτέρι που χρησιμοποιώ τα 2 άστρα έσω έξω της benelli και γίνετε 66 εκατοστά η κανί.

Έχω την Becaccia. από το 2005 κυνηγάω μπεκάτσα και τσιχλοκοτσιφα όλο το χρόνο το όπλο για μένα είναι ότι καλύτερο για περπατητο κυνήγι, ελαφρύ και καλό ζυγισμένο, της έχω πάρει και δυο τσοκ εξτρά ένα braian bell και ένα gemini 4 μόνο με αυτά κυνηγάω της περισσότερες φορές εκτός από το καρτέρι που χρησιμοποιώ τα 2 άστρα έσω έξω της benelli και γίνετε 66 εκατοστά η κανί.
Ευχαριστώ φίλε μου. Οι ντουφεκιές που βγάζει, είναι γενικά "σφιχτές" ότι τσοκ και να βάλεις ή δεν ισχύει αυτό; έχεις κάνει δοκιμές με τα τσόκ που αναφέρεις, να μου πείς;

Ευχαριστώ φίλε μου. Οι ντουφεκιές που βγάζει, είναι γενικά "σφιχτές" ότι τσοκ και να βάλεις ή δεν ισχύει αυτό; έχεις κάνει δοκιμές με τα τσόκ που αναφέρεις, να μου πείς;
Διαμαντή, δεν είναι σφικτές οι τουφεκιές της, ειδικά με 5* μαμά.

Το έχεις ρίξει Γιώργο; ψήνομαι γι αυτό το όπλο και τώρα με την προσφορά ,το σκέφτομαι σοβαρά....ΣΕ ευχαριστώ πάντως
Αμα μπορεις πηγαινε παρτο ευκαιρια ειναι,τα τσοκ του ειναι φυσιολογικα οτι λενε ουτως η αλλως παιζεις και με τα φυσιγγια.μολις το μαθεις αυτο το οπλο δεν θα το αλλαζεις.

Αμα μπορεις πηγαινε παρτο ευκαιρια ειναι,τα τσοκ του ειναι φυσιολογικα οτι λενε ουτως η αλλως παιζεις και με τα φυσιγγια.μολις το μαθεις αυτο το οπλο δεν θα το αλλαζεις.
Ευχαριστώ πολύ!! θα το κοιτάξω σοβαρά....

Ευχαριστώ πολύ!! θα το κοιτάξω σοβαρά....
[/QUO Το μονο που πρεπει να κοταξεις σοβαρα ειναι το οπλο να σου ερχεται γαντι και εαν οχι να δεις κατα ποσο μπορει ενας μαστορας να στο φερει.Το οπλο αυτο εχει κατασκευαστικη φιλοσοφια για κυνηγια που απαιτουν γρηγορες και ενστικτωδη τουφεκια . Μη ψαχνεις να δεις αν βαραει το οπλο η οχι διοτι μεχρι τα 25μετρα που στο μεγαλυτερο συνολο θα χρειασθει να τουφεκισεις ολα τα οπλα βαρανε καλα.Παρτο ειναι ευκαιρια για ενα τετοιο συνολο στα 1095ευρω .

αν θες σφιχτες ντουφεκιες να κανεις κονο προσαρμογης.το ειχα το οπλο απο τοτε που βγηκε.

Status
Not open for further replies.
Back