Εδώ δεν μπορεις Ποτέ να είσαι σίγουρος... ποτέ...Το κόστος των γνήσιων είναι μικρό αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη γνησιότητας στο εκάστοτε οπλουργειο...Βασιζεσαι στα λεγόμενα ανθρώπων που τους έχεις πιάσει να λένε ψέματα...επομένως δεν μπορείς να ξέρεις ποιος φταίει...Μηπως δεν είναι τα γνήσια αυτά που παίρνεις; Κριμα παντως αν ειναι τα γνήσια...
Βαλε κόκκινη η μπλε κόλλα σπειρωματος στη μερια της βασης βιδωσετο παλι πισω ολο μαζι αφησετο μεχρη την επομενη μέρα και ξεβιδωσε κανονικά μετάΚαλησπέρα σε όλους.Σήμερα λοιπόν άλλαξα τα επανατατικα στα όπλα μου ...Κάτι που με προβλημάτισε ήταν ότι προσπαθώντας να λύσω το κοντακι στην criocomfort αντί να λύσει το παξιμάδι ασφαλείας έλυσε ο σωλήνας του επανατατικου από την βάση...Δλδ βγήκε το κοντακι και σωλήνας μαζί από την βάση.Μήπως κάποιος έχει ίδια εμπειρία να βοηθήσει?
Αν την έριξες στημένη και πάλι σου φεύγει, δεν είναι από φλάντζα, μήπως όταν σημαδεύεις βλέπεις αρκετή ρίγα;Καλημέρα παιδιά πηρα μια m2 πηγα την εριξα συμαδι γτ ολες οι τουφεκιες μου φευγουν πανω και τα σκαγια και δραμια και μονοβολα τι γίνεται να θέλει να αλλαξω φλατζα μεχρι και στημενη την εριξα να παει κέντρο τπτ όλες πανω
Ναι βλέπω αρκετη ριγα και το στόχαστρο μπροστά είναι λίγο μεγάλοΑν την έριξες στημένη και πάλι σου φεύγει, δεν είναι από φλάντζα, μήπως όταν σημαδεύεις βλέπεις αρκετή ρίγα;
¨οχι για κουνούριες.Για περίπου 2010-2007Για παλιες μιλαμε η για καινουργιες? Αν ειναι απο της καινουργιες ειναι οπλαρα! Τρομερο ζυγισμα ,φαρδια ριγα ωραιο πελμα και ωραιες τουφεκιες.
Αν έχει την Α βαλε την Β και αν έχει την Β βαλε την c να κατευει το κοντακιΝαι βλέπω αρκετη ριγα και το στόχαστρο μπροστά είναι λίγο μεγάλο
Ναι αλλά αν έχει ψιλά το χτένι πως να το κατευασει το ζυγωματικο μαλλων για αυτό βλεπει πολυ ρίγα και επήδη έχει υπερυψωμενη πρεπει να είναι τελείως φλατ σαν εικόνα η ρίγαΑν την έριξες στημένη και πάλι σου φεύγει, δεν είναι από φλάντζα, μήπως όταν σημαδεύεις βλέπεις αρκετή ρίγα;
Την έχει βάλει προσφορά και ο καλκατζακος είδα σήμερα προσφορά στα 1095€Γνώμες παιδιά για Benelli Becaccia....
..επειδή θα δωθούν δύο όπλα μια 12αρα και μια 20αρα,σε πολύ καλές τιμές, τι λέει σαν όπλο; ένας φίλος μου που είχε δύο και τις πούλησε, μου είπε ότι οι πιο παλιές (πρίν το 2010) βγάζαν σφιχτές τουφεκιές,ακόμη και με κύλινδρο. Ισχύει αυτός? Και αυτές που αναφέρω,είναι εκείνης περίπου της χρονολογίας
Βαλε την φλαντζα c αν σου φευγει 60% πανω και 40 % κατω μεσα εχει την B τωρα.Ετσι επαθα και εγω στην super sport εβαλα την C και η κατανομη ηρθε 50-50.Καλημέρα παιδιά πηρα μια m2 πηγα την εριξα συμαδι γτ ολες οι τουφεκιες μου φευγουν πανω και τα σκαγια και δραμια και μονοβολα τι γίνεται να θέλει να αλλαξω φλατζα μεχρι και στημενη την εριξα να παει κέντρο τπτ όλες πανω
Αυτο θα κάνω μπας και φταει αυτο γτ ειπα ναναι στραβια η κανη αποκλείεταιΑν έχει την Α βαλε την Β και αν έχει την Β βαλε την c να κατευει το κοντακι
Την c θα βάλω γτ μου φευγει 60% πανωΒαλε την φλαντζα c αν σου φευγει 60% πανω και 40 % κατω μεσα εχει την B τωρα.
Αυτο ειναι μην ανυσηχεις!Η κατανομη 60-40 ειναι ποιο πολυ για φτερο αυτην την κατανομη στην δινει η φλαντζα Β.κατανομη 70-30 στην δινει η φλαντζα Α. Ειναι κυριως για πιατα.Η φλαντζα C ειναι 50-50 ειναι κυριως για εδαφια θηραματα.Ετσι τις εχει κατασκευασμενες η benelli για ενα μεσο αντρα 1,80cm και δεν θυμαμαι για το μηκος χεριων.τωρα αναλογα το υψος σου,με συνδυασμο ζυγωματικο ,αυχενα,μηκος χεριων και αναλογα την αποτυπωση της κατανομης που περνεις στο χαρτι ,χρησιμοποιεις και την αναλογη φλαντζα.Την c θα βάλω γτ μου φευγει 60% πανω