Να ανοιξω ενα θεμα γιατι επελεξες μια Βενελλι με crio κανη και οχι μια με συμβατικη mr. Bnllcrio ;Καλημέρα και εγώ στο team με μια benelli crio
Να ανοιξω ενα θεμα γιατι επελεξες μια Βενελλι με crio κανη και οχι μια με συμβατικη mr. Bnllcrio ;Καλημέρα και εγώ στο team με μια benelli crio
Το όπλο έχει αγοραστεί το 2003 από τον πατέρα μου και όταν έβγαλα άδεια πέρασε σε εμένα και ο πατέρας μου συνεχίζει τα κυνήγια του με την Remington.....Να ανοιξω ενα θεμα γιατι επελεξες μια Βενελλι με crio κανη και οχι μια με συμβατικη mr. Bnllcrio ;
Το οπλο ειναι η Βενελλι crio με τα ξυλα;Οσο για τον πατερα θα σου πω οτι ο παλιος ειναι αλλιως και ξερει τι διαλεξε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το όπλο έχει αγοραστεί το 2003 από τον πατέρα μου και όταν έβγαλα άδεια πέρασε σε εμένα και ο πατέρας μου συνεχίζει τα κυνήγια του με την Remington.....
Ναι φίλε μου αυτή είναι με 18.3 αυλό 71εκ.Το οπλο ειναι η Βενελλι crio με τα ξυλα;Οσο για τον πατερα θα σου πω οτι ο παλιος ειναι αλλιως και ξερει τι διαλεξε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όσο για την Remington έχει αγοραστεί από κατάστημα Αμερικής και την έφερε Ελλάδα ο θείος μου που μένει και κυνηγά εκεί το 1982Ναι φίλε μου αυτή είναι με 18.3 αυλό 71εκ.
Εαν σε κλωτσαει το οπλο να το κανεις γνωστο να σου προτεινω μια βελτιωση που εγινε για καλιτερη ανακρουση στο μαγουλο και στον ωμο.Εδω στην περιοχη μου πουληθηκαν σχεδον ολες για τον λογο αυτο,Η κανη της ειναι πολυ καλη.Ναι φίλε μου αυτή είναι με 18.3 αυλό 71εκ.
Το κλώτσημα θα το θεωρούσα φυσιολογικό για αδράνειας αλλά αν μπορώ να το μειώσω θα ήταν καλά.....αν θες πες μου τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουνΕαν σε κλωτσαει το οπλο να το κανεις γνωστο να σου προτεινω μια βελτιωση που εγινε για καλιτερη ανακρουση στο μαγουλο και στον ωμο.Εδω στην περιοχη μου πουληθηκαν σχεδον ολες για τον λογο αυτο,Η κανη της ειναι πολυ καλη.
Βεβαίως και ξέρει ο παλιός και δίνει ότι καλύτερο έχει στο παιδί τουΤο οπλο ειναι η Βενελλι crio με τα ξυλα;Οσο για τον πατερα θα σου πω οτι ο παλιος ειναι αλλιως και ξερει τι διαλεξε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να πάρεις ένα κοντάκι Progressive ComfortΤο κλώτσημα θα το θεωρούσα φυσιολογικό για αδράνειας αλλά αν μπορώ να το μειώσω θα ήταν καλά.....αν θες πες μου τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν
Σκεφτόμουν να πάρω μαύρα πλαστικά με comfort το έχω σαν μελλοντική σκέψηΝα πάρεις ένα κοντάκι Progressive Comfort![]()
εγω φιλε τα εχω βαλη στην κριο εβο που εχω απο το 2009.εχω βαλη τις σουπερ σπορτ το κοντακι και παπια που εχουν οψη ανθρακονημα.τα αλλα τα απλα μην τα παρης γιατι μαδανε κανου σαν σταμπες και φενονται ασχημα.τωρα οσο για το προγκρεσιβ που λεει ο φιλος πιο πανω,σιγουρα θα ειναι καλυτερα, αλλα δεν ξερω αν μπαινει στο οπλο σου.Σκεφτόμουν να πάρω μαύρα πλαστικά με comfort το έχω σαν μελλοντική σκέψη
Τα βρίσκεις εύκολα και τι τιμή παίζουν??εγω φιλε τα εχω βαλη στην κριο εβο που εχω απο το 2009.εχω βαλη τις σουπερ σπορτ το κοντακι και παπια που εχουν οψη ανθρακονημα.τα αλλα τα απλα μην τα παρης γιατι μαδανε κανου σαν σταμπες και φενονται ασχημα.τωρα οσο για το προγκρεσιβ που λεει ο φιλος πιο πανω,σιγουρα θα ειναι καλυτερα, αλλα δεν ξερω αν μπαινει στο οπλο σου.
η τα παραγγελνης απο κυργια, η σε καπιο μαγαζι κυνηγετικο, που συνεργαζεται.οσο για την τιμη εχουν οσο και τα ξυλινα.ποσο ακριβως τωρα δεν ξερω,παρε τηλ τον κυργια να σου πειΤα βρίσκεις εύκολα και τι τιμή παίζουν??
Έγινε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίεςη τα παραγγελνης απο κυργια, η σε καπιο μαγαζι κυνηγετικο, που συνεργαζεται.οσο για την τιμη εχουν οσο και τα ξυλινα.ποσο ακριβως τωρα δεν ξερω,παρε τηλ τον κυργια να σου πει
Δύο φίλοι μου που την είχαν, την παλιά, μου είπαν ότι της έδωσαν. Ο ένας γιατί έβγαζε σφιχτες ντουφεκιες και ο άλλος επειδή είχε αναπήδηση της κάννης, λόγω ελαφρότητας του όπλου και έτσι δεν "είχες" δεύτερη ντουφεκιά.Στα 1095€ που την έχει, με τρία τσοκ, ρίγα ανθρακονημάτων, και μάλιστα την supreme με ειδική επεξεργασία στα ξύλα γιά μεγαλύτερη αντοχή (ότι κι αν είναι αυτό!), νομίζω ότι είναι εξαιρετική ευκαιρία, βγαίνει 36% έκπτωση! Ευτυχώς που δεν τη βγάζει σε αριστερή γιατί θα έμπαινα πάλι σε έξοδα...![]()
Γενικά όποιος έχει urica ii έχει κλείσει από όπλο......μου είπε ότι πήρε μια urica II και σώθηκε!!!
Η καινουργια ειναι αλλο φρουτο,και αμα ο φιλος σου εβαζε 36 γρ για μπηκτες δεν φταιει το οπλο!( αμα δεις την καινουργια με παλια ειναι η μερα με την νυκτα)Δύο φίλοι μου που την είχαν, την παλιά, μου είπαν ότι της έδωσαν. Ο ένας γιατί έβγαζε σφιχτες ντουφεκιες και ο άλλος επειδή είχε αναπήδηση της κάννης, λόγω ελαφρότητας του όπλου και έτσι δεν "είχες" δεύτερη ντουφεκιά.
Τώρα τι ισχύει στις νέες, δεν γνωρίζω..
ο φίλος που είχε πρόβλημα με την αναπήδηση, μου είπε ότι πήρε μια urica II και σώθηκε!!!
Η βελτιωση που πρεπει απαραιτητα να κανεις ειναι η εξης.Θα πας σε ενα μαστορα και θα κανεις μετροληψια του οπλου.Εφοσον το φερεις σε ευθυγραμμη επωμηση θα προσαρμοσεις τη βαση του κοντακιου στο ωμο σου δηλ.θα φτιαξεις το λεγομενο Picth ετσι ωστε το κοντακι να μην καθεται στραβα στον ωμο διοτι σε διαφορετικη περιπτωση με την ανακρουση μεταφερει το κτυπημα με μικρο μερος το κοντακι εξου και ο πονος και στην συνεχεια θα αντικαταστησεις το κοκαλινο πελμα με ενα ελαστικομερες πχ ενα της Pachmayr η καποιας αλλης εταιρειας.Αυτο το καναμε στον Πλαστουργο και εκτος απο τους πονοκεφαλους και το κτυπημα στο μαγουλο μειωθηκε και η ανακρουση στον ωμο σημαντικα και αποφυγαμε την πωληση του οπλου.Η επιμονη μας ηταν να μην πωλησουμε το οπλο αυτο διοτι η crio evo εχει μια εξαιρετικη κανη και δεν ξερω πως εχει βγει αυτο σε αυτη την σειρα απο την Βενελλι.Βεβαια η ιδανικη περιπτωση ειναι η αλλαγη σε comfort πλαστικα αλλα εχει το κοστος.Σου περασα τι εχουμε κανει εμεις εδω στην περιοχη μου.Ευχομαι να βοηθεισα.Το κλώτσημα θα το θεωρούσα φυσιολογικό για αδράνειας αλλά αν μπορώ να το μειώσω θα ήταν καλά.....αν θες πες μου τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν
Μέχρι 38γρ που έχω ρίξει με την αμερικανική έκδοση της becacchia (ultra light) δεν κατάλαβα το παραμικρό.Η καινουργια ειναι αλλο φρουτο,και αμα ο φιλος σου εβαζε 36 γρ για μπηκτες δεν φταιει το οπλο!( αμα δεις την καινουργια με παλια ειναι η μερα με την νυκτα)