Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την είχα δει αυτή την διαφήμιση. Ήταν το όπλο που ερωτευόσουν με την πρώτη ματιά. Προχθές άνοιξα το περιοδικό μόνο και μόνο για να ξαναδώ αυτή την διαφήμιση....love1.

KALLISTON.jpg

............................
Διαφήμιση στο ΚΥΝΗΓΙ & ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ του Κυπρίδημου, αν θυμάμαι καλά Οκτώβρης 1997 !!! ;)
Με γύρισες αρκετά χρόνια πίσω Στέλιο..Και στην κυνηγεσια υπήρχε αυτή η διαφήμιση θυμαμε μαζί τα φυσίγγια ballistic..Αυτο που δεν μου άρεσε ήταν
Χρώμα του κοντακιου..

KALLISTON.jpg

............................
Διαφήμιση στο ΚΥΝΗΓΙ & ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ του Κυπρίδημου, αν θυμάμαι καλά Οκτώβρης 1997 !!! ;)
τοτε την ειχα παρει κ εγω Στελιο ...απλα ημουν τυχερος γιατι ο Σωτηροπουλος το οπλο που ειχε στο καταστημα για demo ...αυτο μ εδωσε το οποιο ειχε ενα κλικ καλυτερα ξυλα, μετανιωσα που την εδωσα (σε φιλο βεβαια) .... μιας κ δεν μπορω να χω 2 οπλα για κυνηγι ..θελω μονο ενα για να το μαθαινω καλα χαχαχα.
photo

Last edited:
Μου θυμισατε ωραια πραγματα τωρα κυριως για το πως καναμε τις αγορες τοτε. Ετος 2005 μπαινω στον Σωτηροπουλο για να δω την benelli comfort πλαστικη τοτε εκανε περι τα 1300 ευρω. Την πιανω στα χερια μου επωμιζω, ερχοταν καλα. Την ωρα που του λεω οκ θα την παρω και την βαζει στον οπλοβαστο κολλαει το ματι μου σε κατι που εκανε μπαμ τρια οπλα πιο κει.Του λεω αυτο ποιο οπλο ειναι; Μου λεει ερωτευτηκες; Λεω κατεβασε τη να τη δω. Ηταν η benelli elite που μολις την ειδα ξεχασα το συστημα comfort και ποσα λεφτα διεθετα. Επωμιζω ερχοταν κι αυτη καλα λιγο πιο βαρια ομως. Ποσο κανει ρωταω. 1950 μου λεει. Οκ βαλτην θα την παρω. Τελικα βεβαια η καπως βιαστικη επιλογη και η τρελα μου για τα οπλα με εκανε να μην την ευχαριστηθω αφου το 2007 πηρα αλλο οπλο και το 2009 κι αλλο. Τελικα παραμενει εχοντας ριξει ελαχιστα φυσιγγια στον οπλοβαστο μου.Καπου εκει το 2009 τελειωσαν και οι καλες αγοραστικες εποχες....

Εγώ παρότι αριστερός ….
Τολη γιατι πηρες δεξι οπλο?Δοξα το θεο η μπενελλι έχει αριστερά όπλα..
Την ίδια μακακια έκανα κ εγώ αλλά τότε ήμουν 16χρ..
Είναι πολλοί αριστεροί που δυσκολεύονται όμως να γεμίσουν με το αριστερο χέρι και αγοράζουν δεξιά καραμπινα..Αλλά και πάλι καλύτερα να χάνουμε χρόνο παρά να κινδυνεύσουμε σε κάποιο ελλατωματικο φυσίγγι..Συν τις αριστερες κλίσεις που θα έχει το οπλο..

γιατι Τασο κανενα απο οσα μου αρεσουν δεν βγαινει σε αριστερο!!! ασε που τα αριστερα οι εταιρειες τα βγαζουν μετα απο 2-3 χρονια απο το δεξι μοντελο!! εχω ριξει κ με Μ2 αριστερη φιλου πολλες φορες ...αν σ πω οτι δε με βολευε καθολου!!

http://www.kalkantzakos.com/Product/1148/vinci-wood,-karampina-benelli μια καλή προσφορά κατά την γνώμη μου
Πολυ καλη τιμη ...φανταστικη !!!! απλα το χρωμα ειναι ασχημο ...μακαρι να το εβγαζε το μαυρο. Απλα μου κανει εντυπωση η εκπτωση .... τοε εχουν μεινει ολες ...κ αν ναι ποσες να ειχε στοκαρει σε αυτο το χρωμα!

Πολυ καλη τιμη ...φανταστικη !!!! απλα το χρωμα ειναι ασχημο ...μακαρι να το εβγαζε το μαυρο. Απλα μου κανει εντυπωση η εκπτωση .... τοε εχουν μεινει ολες ...κ αν ναι ποσες να ειχε στοκαρει σε αυτο το χρωμα!
Μάλλον δεν τράβηξε το μοντελλο.

Μάλλον δεν τράβηξε το μοντελλο.

Δεν τραβηξε καθολου. Να σκεφτεις οτι στην Αμερικη που ειναι η κυρια αγορα για ολα τα οπλα, πρωτο Benelli σε πωλησεις παραμενει το SBE (II). Ολα τα μοντελα της εταιρειας την τελευταια δεκαετια ειχαν πωλησεις πολυ κατω των προσδοκιων.

και ομως Παυλο , πουλανε και πολλα Custom / tuned οπλα ,ειτε απο μαμα εταιρεια ειτε απο βελτιωτες ...και αυτα χτυπανε $2000++ , αλλα σαφως προτιμουν τα ποιο οικονομικα , ομως και η Beretta θα υστερει εκει!

και ομως Παυλο , πουλανε και πολλα Custom / tuned οπλα ,ειτε απο μαμα εταιρεια ειτε απο βελτιωτες ...και αυτα χτυπανε $2000++ , αλλα σαφως προτιμουν τα ποιο οικονομικα , ομως και η Beretta θα υστερει εκει!

Το custom/tuned δουλευει πολυ καλα εκει Τολι αλλα για ποσοστο λιγοτερο του 1% της αγορας. Επειδη η αγορα ειναι τοσο μεγαλη τα νουμερα βγαινουν.
Τα custom Benelli ειναι γυρω στο 2500 αρι αν θυμαμαι καλα. Η Βeretta εχει κατι μοντελα στην αγορα κοντα στο χιλιαρικο. Την 1301 γυρω στα 1100 και την Α300 με 700/800. Η μεγαλη μαζα των κυνηγων/σκοπευτων στην Αμερικη ειναι η middle class μεταξυ αυτων παρα πολλα μικρα παιδια που παιρνουν το πρωτο τους οπλο με τις οικονομιες τους και πολλες γυναικες που θελουν ενα οικονομικο οπλο για να αρχισουν τη δραστηριοτητα.

Τώρα αυτή την τιμή την κάνει ο Καλκαντζάκος ή εμμέσως ο Κύριας; Γιατί αν την κάνει ο Καλκαντζάκος μήπως σημαίνει ότι τελικά βγάζουν πάρα πολλά περισσότερο από ότι νομίζουμε; .xm.

Γιώργο ίσως να την κάνει ο Κυργιάς ή η ίδια η Bnelli γιατί μόλις την είδα αλλού με 949€.
Λέτε να ετοιμάζει η Benelli κάτι καινούριο σε ξύλο; .xm.

Γιώργο αυτές είναι τιμες καλκαντζακου γιατί όταν τον πήρα τηλ.και τον ρωτησα αν έχει Baikal sporting μου έδωσε τιμή 930 ευρώ για το μοντελο με αποσπ.σκανδαλοθ.ενω ο κυργιας το δίνει πανω απο 1000 και 950 το απλο

Ευριπίδη εδώ δεν μιλάμε για 70€ τα οποία δικαίως έχει παραπάνω ο αντιπρόσωπος για να σπρώξει τον λαό στην λιανική, εδώ μιλάμε για μισή θεωρητικά τιμή και περίπου κάνα 500ρικο κάτω από την εμπορική αξία.

Γιωργο σαφως και ειναι μεσω του Κυργια, αλλα και παλι ... ακομη και 950 να την πουλαν λιανικη ... πρωτον, λες να την δινει χωρις κερδος ο εκαστοτε καλκατζακος ... κ δευτερων λες να μπαινει μεσα ο εκαστοτε Κυργιας??
Αρα σιγουρα το οπλο το περνει απο Ιταλια κανα 800-900 (μετα φορων) και φθανει στο καταναλωτη 1600 το συγκεκριμενο. τωρα ποος βγαζει τα πολλα κ ποιος τα λιγα ... αγνωστο. το θεμα ειναι πως μιλαμε για 70% διαφορα τιμης

Status
Not open for further replies.
Back