Altair Lusso
Banned
Γιούρι είδες πώς μας την έκανε; Στα μουλωχτάΚαλημέρα μπενελοπληκτοι.περιμενω από μια κρυφοπληγη παρουσίαση όπλου.αντε μη το κρύβεις βαλε φωτο και γρήγορα κρυφοουρμπινιαρη

Γιούρι είδες πώς μας την έκανε; Στα μουλωχτάΚαλημέρα μπενελοπληκτοι.περιμενω από μια κρυφοπληγη παρουσίαση όπλου.αντε μη το κρύβεις βαλε φωτο και γρήγορα κρυφοουρμπινιαρη
Αφού είναι κουφάλα κρυφομπενελακιαςΓιούρι είδες πώς μας την έκανε; Στα μουλωχτά![]()
Και εσύ δεν πας πίσωΑφού είναι κουφάλα κρυφομπενελακιας
![]()
Ειναι το παλιο σύστημα που αλλάζει μόνο το ύψος; Νομίζω πως θελει φάγωμα το κοντάκι εσωτερικά για να παρει κενο αριστερα-δεξια για καστ. Μετά θα θέλει να δωσεις και φάλτσο στην φλάντζα και να φτιάξεις ενα λαμάκι οπως της φωτό που έβαλες με τρύπα στο ίδιο ύψος αλλα πιο αριστερά ή δεξιά, αναλογα που θες να στριψει το κοντάκι.Ερώτηση.....το δικό μου το όπλο δεν παίρνει την μεταλλική την φλάντζα όπως το crio comfort και m2 σε αυτές μπορείς να διορθώσεις το cast on cast off σε εμένα γίνεται κάπως με τις φλάντζες που έχω???
Εμένα παίρνει αυτές!!!
View attachment 2991
Άρα έχω δουλίτσα οκκ σε ευχαριστώ φίλε μου....Ειναι το παλιο σύστημα που αλλάζει μόνο το ύψος; Νομίζω πως θελει φάγωμα το κοντάκι εσωτερικά για να παρει κενο αριστερα-δεξια για καστ. Μετά θα θέλει να δωσεις και φάλτσο στην φλάντζα και να φτιάξεις ενα λαμάκι οπως της φωτό που έβαλες με τρύπα στο ίδιο ύψος αλλα πιο αριστερά ή δεξιά, αναλογα που θες να στριψει το κοντάκι.
Θα το κοιτάξω σήμερα θα βάλω την C και θα φτιάξω λίγο και το pitch μήπως το κατεβάσω εκεί που θέλω....Αν λυσεις το κοντάκι και το βαλεις πανω στο οπλο χωρις φλαντζες- ροδελες- παξιμάδι κλπ θα δεις αν εχει χώρο να κινηθεί αριστερά- δεξιά. Φαντάζομαι πως στο σημείο που ειναι η βιδα που βιδωνεται το κοντάκι βρισκει το κοντακι και δεν εχει κενό για αριστερα δεξια, μονο για πάνω κάτω.
Δεν το μέτρησα αλλά μου έρχεται καλά απλά κάθεται λίγο πιο ψηλά έτσι το καταλαβαίνω....Στο μήκος το σιγούρεψες οτι ειναι σωστό;
Από πάνω έχει λίγο κενό δεν πατάει εντελώς γι'αυτό θα το πειράξω από πάνω να το κατεβάσω να πατήσει καλύτερα ίσως έτσι κατέβουν και οι τουφεκιές μου αν κάνω λάθος διορθωσεμε γιατί τώρα άρχισα να ψαχνομαι αρκετά.....Στο ωμο πατάει καλά;
Όποιος κάνει δοκιμές σε χαρτονια καταλαβαίνει ακριβώς τι γράφω κ αν τα γράφω σωστά. Κάντε δοκιμές κ αφήστε τα άρθρα στο ίντερνετ. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη
Και πιος εγγυατε ότι ένα καινούριο δεν κρύβει κάτι οπιασδηποτε μαρκας οποτε αν δε σου κανει το μαμα κοντάκι κάνεις ένα κιαν σου κανει περισοτερα ρεσταΆρα να πάρω την μεταχειρισμένη λες και να φτιάξω κοντάκι;
Ι see your pointΚαι πιος εγγυατε ότι ένα καινούριο δεν κρύβει κάτι οπιασδηποτε μαρκας οποτε αν δε σου κανει το μαμα κοντάκι κάνεις ένα κιαν σου κανει περισοτερα ρεστα
Από πάνω έχει λίγο κενό δεν πατάει εντελώς γι'αυτό θα το πειράξω από πάνω να το κατεβάσω να πατήσει καλύτερα ίσως έτσι κατέβουν και οι τουφεκιές μου αν κάνω λάθος διορθωσεμε γιατί τώρα άρχισα να ψαχνομαι αρκετά.....
Καλημέρα μπενελοπληκτοι.περιμενω από μια κρυφοπληγη παρουσίαση όπλου.αντε μη το κρύβεις βαλε φωτο και γρήγορα κρυφοουρμπινιαρη
Γιούρι είδες πώς μας την έκανε; Στα μουλωχτά![]()
Και εσύ δεν πας πίσω![]()
Υπερβολές ! Ένα τουφέκι μου έστειλαν από το χωριό μου να το δοκιμάσω στο λαγόεεεεεεεε είπαμε τώρα το χοντρυνες
![]()
Καλορίζικο Νικολή!!Το νέο μας παιχνίδι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()