Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ερώτηση.....το δικό μου το όπλο δεν παίρνει την μεταλλική την φλάντζα όπως το crio comfort και m2 σε αυτές μπορείς να διορθώσεις το cast on cast off σε εμένα γίνεται κάπως με τις φλάντζες που έχω???
Εμένα παίρνει αυτές!!!
2991

Ερώτηση.....το δικό μου το όπλο δεν παίρνει την μεταλλική την φλάντζα όπως το crio comfort και m2 σε αυτές μπορείς να διορθώσεις το cast on cast off σε εμένα γίνεται κάπως με τις φλάντζες που έχω???
Εμένα παίρνει αυτές!!!
View attachment 2991
Ειναι το παλιο σύστημα που αλλάζει μόνο το ύψος; Νομίζω πως θελει φάγωμα το κοντάκι εσωτερικά για να παρει κενο αριστερα-δεξια για καστ. Μετά θα θέλει να δωσεις και φάλτσο στην φλάντζα και να φτιάξεις ενα λαμάκι οπως της φωτό που έβαλες με τρύπα στο ίδιο ύψος αλλα πιο αριστερά ή δεξιά, αναλογα που θες να στριψει το κοντάκι.

Ειναι το παλιο σύστημα που αλλάζει μόνο το ύψος; Νομίζω πως θελει φάγωμα το κοντάκι εσωτερικά για να παρει κενο αριστερα-δεξια για καστ. Μετά θα θέλει να δωσεις και φάλτσο στην φλάντζα και να φτιάξεις ενα λαμάκι οπως της φωτό που έβαλες με τρύπα στο ίδιο ύψος αλλα πιο αριστερά ή δεξιά, αναλογα που θες να στριψει το κοντάκι.
Άρα έχω δουλίτσα οκκ σε ευχαριστώ φίλε μου....

Αν λυσεις το κοντάκι και το βαλεις πανω στο οπλο χωρις φλαντζες- ροδελες- παξιμάδι κλπ θα δεις αν εχει χώρο να κινηθεί αριστερά- δεξιά. Φαντάζομαι πως στο σημείο που ειναι η βιδα που βιδωνεται το κοντάκι βρισκει το κοντακι και δεν εχει κενό για αριστερα δεξια, μονο για πάνω κάτω.

Αν λυσεις το κοντάκι και το βαλεις πανω στο οπλο χωρις φλαντζες- ροδελες- παξιμάδι κλπ θα δεις αν εχει χώρο να κινηθεί αριστερά- δεξιά. Φαντάζομαι πως στο σημείο που ειναι η βιδα που βιδωνεται το κοντάκι βρισκει το κοντακι και δεν εχει κενό για αριστερα δεξια, μονο για πάνω κάτω.
Θα το κοιτάξω σήμερα θα βάλω την C και θα φτιάξω λίγο και το pitch μήπως το κατεβάσω εκεί που θέλω....

Στο ωμο πατάει καλά;
Από πάνω έχει λίγο κενό δεν πατάει εντελώς γι'αυτό θα το πειράξω από πάνω να το κατεβάσω να πατήσει καλύτερα ίσως έτσι κατέβουν και οι τουφεκιές μου αν κάνω λάθος διορθωσεμε γιατί τώρα άρχισα να ψαχνομαι αρκετά.....

Όποιος κάνει δοκιμές σε χαρτονια καταλαβαίνει ακριβώς τι γράφω κ αν τα γράφω σωστά. Κάντε δοκιμές κ αφήστε τα άρθρα στο ίντερνετ. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη
Άρα να πάρω την μεταχειρισμένη λες και να φτιάξω κοντάκι;
Και πιος εγγυατε ότι ένα καινούριο δεν κρύβει κάτι οπιασδηποτε μαρκας οποτε αν δε σου κανει το μαμα κοντάκι κάνεις ένα κιαν σου κανει περισοτερα ρεστα

Από πάνω έχει λίγο κενό δεν πατάει εντελώς γι'αυτό θα το πειράξω από πάνω να το κατεβάσω να πατήσει καλύτερα ίσως έτσι κατέβουν και οι τουφεκιές μου αν κάνω λάθος διορθωσεμε γιατί τώρα άρχισα να ψαχνομαι αρκετά.....

Για μενα να μην κανεις τιποτα. Να πας να σε δει ενας κοντακας. Εγω ημουν σίγουρος οτι θελω κι αλλο cast off και τελικα ηθελα cast on.

Καλημέρα μπενελοπληκτοι.περιμενω από μια κρυφοπληγη παρουσίαση όπλου.αντε μη το κρύβεις βαλε φωτο και γρήγορα κρυφοουρμπινιαρη
Γιούρι είδες πώς μας την έκανε; Στα μουλωχτά o_O
Και εσύ δεν πας πίσω .yel.
εεεεεεεε είπαμε τώρα το χοντρυνες
o_O
Υπερβολές ! Ένα τουφέκι μου έστειλαν από το χωριό μου να το δοκιμάσω στο λαγό :p

Το νέο μας παιχνίδι :p

IMG-20190829-175639-Copy.jpg

IMG-20190830-110542.jpg

IMG-20190830-110635.jpg

IMG-20190830-110506.jpg

IMG-20190830-105923-Copy.jpg

Status
Not open for further replies.
Back