Kostas ContraDosi
Moderator
Είπα κι εγώ.....έπεσα έξω....;;;;

Είπα κι εγώ.....έπεσα έξω....;;;;
Μάλλον στα ιπτάμενα ελαφακια πρέπει να πάψουν να πιστεύουν η μπενελι έχει φροντίσει και γι'αυτό .Και μετά σταματάνε τα παιδάκια να πιστεύουν στον Άγιο Βασίλη
![]()
Καλοριζικο Λεωνιδα.
Είναι πολύ όμορφο όπλο.ευχομαι να σου κάνει τα χατηρια
Απ το πατριωτη σου το πηρα,artemisport....του ζητησα να μου βρει τα πιο ομορφα ξυλα...δεν εχω παραπονο.Είναι πολύ όμορφο όπλο.ευχομαι να σου κάνει τα χατηρια
Ευχαριστω Κωνσταντινε.Καλοριζικο Λεωνιδα.
Λεωνίδα αυτό είδα και γω σε σχέση εργοστασιακα , τα μπριλει πράγματι πολύ καλά ειδικά αυτό το Lm τα πάντα ολα.Επειδη τα μαμα τσοκ ειναι χαλια,ουτε καλες συγκεντρωσεις,ουτε καλες κατανομες.....τρια aftermarket τσοκ,τα briley.....απο αλλο πλανητη.Ενα Gemini 4 δε με ικανοποιησε κι εφυγε.Θ ανεβασω φωτο στις δοκιμες.
Ο Γιώργος είναι πολύ εξηγημενος πανταΑπ το πατριωτη σου το πηρα,artemisport....του ζητησα να μου βρει τα πιο ομορφα ξυλα...δεν εχω παραπονο.
Το Lm η μαγικη συσφιξη στα μπενελιαΛεωνίδα αυτό είδα και γω σε σχέση εργοστασιακα , τα μπριλει πράγματι πολύ καλά ειδικά αυτό το Lm τα πάντα ολα.
Όταν λες δεν σε ικανοποίησε το gemini,σε πίνακα το δοκίμασες σε σχέση με το μαμά?Επειδη τα μαμα τσοκ ειναι χαλια,ουτε καλες συγκεντρωσεις,ουτε καλες κατανομες.....τρια aftermarket τσοκ,τα briley.....απο αλλο πλανητη.Ενα Gemini 4 δε με ικανοποιησε κι εφυγε.Θ ανεβασω φωτο στις δοκιμες.
Και όχι μονοΤο Lm η μαγικη συσφιξη στα μπενελια
Σε κατανομές ότι και το μαμά.... δηλαδή με αρκετά κενά. Σε συγκεντρωσεις ελάχιστα πιο σφιχτό... άνευ σημασίας. Δηλαδή (για μένα) ότι έκανε το μαμά , έκανε και το Gemini, καμία βελτίωση.... Πάντα για το δικό μου όπλο.Εννοείται με δοκιμές σε πίνακα με ίδια φυσίγγια.Αύριο θα βάλω φώτο, μαμά-Gemini.Όταν λες δεν σε ικανοποίησε το gemini,σε πίνακα το δοκίμασες σε σχέση με το μαμά?
Όντως πολύ καλό.... τουλάχιστον από 25 έως και 35m(μπορει και πιο πολύ) άχαστο, και το full καλό είναι αν και ψαχνόμουν για το lf. Και κάτι άσχετο... ο ρουμελιωτης δε παίζεται.... πολλα μπράβο στο παιδί για τα φυσίγγια του και τις τιμές του(δε τον έχω τίποτε).Το Lm η μαγικη συσφιξη στα μπενελια
Όμορφο όπλο Λεωνίδα.